PeU Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 -Nick: PeU -Level: 25 -Factiune: Mafia -Job secundar: Arm Dealer -Licenta pe care o solicitati: Atestat de Pilot -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: George_Tone Donate: http://imageshack.us/photo/my-images/836/donatev.jpg/ Ma scuzati pentru dublu post :P
Joseph Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 -Nick: TRK -Level: 21 -Factiune: Ballas -Job secundar: Arm Dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal & Barcutza -Pretul licentei: 240.000 $ & 18.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot avea acces si la aceste 2 -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya, daca nu are timp, cineva care poate sa-mi dea direct dupa teste :)
George Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 -Nick: PeU -Level: 25 -Factiune: Mafia -Job secundar: Arm Dealer -Licenta pe care o solicitati: Atestat de Pilot -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: George_Tone Donate: http://imageshack.us/photo/my-images/836/donatev.jpg/ Ma scuzati pentru dublu post :P
Ewze^ Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Formular pentru licente: -Nick: AndryuDeVis -Level:8 -Factiune: Armata -Job secundar: -detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pasaport si pescuit -Pretul licentei: 120.000$ , 4000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:sa numai platesc la bariera si sa pot pescui -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ewze
DjSelective Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 -Nick: DjSeLectivE -Level:6 -Factiune: Consilier -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de arme -Pretul licentei: 25.000+5.000=30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a putea participa la eventuri si a pute intra in gan-uri. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:George_Tone
George Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 -Nick: DjSeLectivE -Level:6 -Factiune: Consilier -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de arme -Pretul licentei: 25.000+5.000=30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a putea participa la eventuri si a pute intra in gan-uri. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:George_Tone
DjSelective Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Nick: DjSeLectivE -Level:6 -Factiune:Consilier -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis De pescuit -Pretul licentei: 40k -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a putea pescuii. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:George_Tone
DjSelective Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Nick: DjSeLectivE -Level:6 -Factiune: Consilier -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de pescuit -Pretul licentei: 4k -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a pescuii. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:George_Tone
George Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Nick: DjSeLectivE -Level:6 -Factiune: Consilier -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de pescuit -Pretul licentei: 4k -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a pescuii. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:George_Tone
paulvasile Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Formular pentru licente: -Nick: paulvasile -Level:4 -Factiune: Primar -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Licenta de pilot -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:sa pot pilota avioane -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: George_Tone
DjSelective Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 -Nick: DjSeLectivE -Level:6 -Factiune: Consilier -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis Zbor -Pretul licentei: 100.000+20.000=120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a putea vedea orasul din alt unghi. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:George_Tone
Tails Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 -Nick: Teils1 -Level: 15 -Factiune: Civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: - -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: oricine
Ewze^ Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 -Nick: Teils1 -Level: 15 -Factiune: Civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: - -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: oricine
ZooYork. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 -Nick: ZooYork. -Level: 4 -Factiune: Politicieni -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: licenta de pescuit -Pretul licentei: 4k -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: oricare
ChangeNaMe Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 -Nick: UnBaNNN -Level: 8 -Factiune: Civil -Job Secundar: News Reporter -Licenta pe care o solicitati: Sailing (Barca)+ Pescuit -Pretul licentei: 22k 22.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta : Sa pot Naviga -Instructorul cu care vreti sa dati pentru licenta: Ewze
Ewze^ Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 -Nick: UnBaNNN -Level: 8 -Factiune: Civil -Job Secundar: News Reporter -Licenta pe care o solicitati: Sailing (Barca) -Pretul licentei: 18k 18.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta : Sa pot Naviga -Instructorul cu care vreti sa dati pentru licenta: Ewze
Hit. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 -Nick: Hit -Level: 6 -Factiune: Civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport + arme -Pretul licentei: 120.000$ + 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: George_Tone
George Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 -Nick: Hit -Level: 6 -Factiune: Civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport + arme -Pretul licentei: 120.000$ + 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: George_Tone
Hit. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 -Nick: Hit -Level: 6 -Factiune: Civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 18.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ewze
Ewze^ Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 -Nick: Hit -Level: 6 -Factiune: Civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 18.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ewze
Ewze^ Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 -Nick: ZooYork. -Level: 4 -Factiune: Politicieni -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: licenta de pescuit -Pretul licentei: 4k -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: oricare
emy2000 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nick: peterr -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: barca -Pretul licentei: 18k -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a putea naviga -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen
IoNuTz14 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nick: Ricky -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a putea intra in unele factiuni care cer aceasta licenta. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: -
Messi Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nick: CosmiNNN -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional -Pretul licentei: 160k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele :D -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: -
KronicK Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nick: SeNz0r -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional -Pretul licentei: 160k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele :D -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: -