George Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 -Nick: :GaGaNu -Level: 2 -Factiune: -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: arme si barca -Pretul licentei: 30000$ + 18000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a ma folosi de ele -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Gerorge_tone
Kaimacu Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 -Nick: sobo -Level: 10 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: weapon + atestat de navigare. -Pretul licentei: 30 + 18 = 48 -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: George_Tone
George Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 -Nick: sobo -Level: 10 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: weapon + atestat de navigare. -Pretul licentei: 30 + 18 = 48 -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: George_Tone Un rang 3+ ii poate acorda licenta de weapon
asfalt88 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 - Nick: Stook - Level: 5 - Factiune: Politicieni - Job secundar: Reporter - Licenta pe care o solicitati: Pescuit - Pretul licentei: 6k - Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot pescui linistit - Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: oricare M-a rugat sa postez in locul lui.
George Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 - Nick: Stook - Level: 5 - Factiune: Politicieni - Job secundar: Reporter - Licenta pe care o solicitati: Pescuit - Pretul licentei: 6k - Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot pescui linistit - Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: oricare M-a rugat sa postez in locul lui.
asfalt88 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 -Nick: Stook -Level: 5 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Reporter -Licenta pe care o solicitati: port-arma -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot pescuii linistit -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: oricare M-a rugat sa postez in locul lui again.
Horia_Stef Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 -Nick: Stook -Level: 5 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Reporter -Licenta pe care o solicitati: port-arma -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot pescuii linistit -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: oricare M-a rugat sa postez in locul lui again.
mistery1999 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Nick: TheTarget -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pentru Shamal -Pretul licentei: 240.000$ + 2.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot sa zbor mai repede -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
Maya Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Nick: TheTarget -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pentru Shamal -Pretul licentei: 240.000$ + 2.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot sa zbor mai repede -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
Andrey1233 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 -Nick: Okapi -Level: 8 -Factiune: TheMafia -Job secundar: Arms-dealer -Licenta pe care o solicitati: Permis arma -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Auto-aparare,warr... -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones http://imageshack.us/photo/my-images/836/samp009zt.png/
Sonicutz Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 -Nick: N.o.Mercy -Level: 4 -Factiune: SMURD -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional. Fly, Weap, Sailling -Pretul licentei:160.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa zbor mai repede,sa pescuiesc si sa fiu mai protejat! -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Nasri
Horia_Stef Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 -Nick: N.o.Mercy -Level: 4 -Factiune: SMURD -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional. Fly, Weap, Sailling -Pretul licentei:160.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa zbor mai repede,sa pescuiesc si sa fiu mai protejat! -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Nasri
kafinty Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 -Nick: kafinty -Level: 3 -Factiune: civil -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de pescuit si pasaport -Pretul licentei: 128k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa fac bani si sa trec barierele gratis. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ciuky
Gicisan Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 -Nick: Gicisan. -Level: 11 -Factiune: Bikers -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta de condus -Pretul licentei: $12.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: nu am licenta. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: oricare.
George Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 -Nick: Gicisan. -Level: 11 -Factiune: Bikers -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta de condus -Pretul licentei: $12.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: nu am licenta. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: oricare. un rang 3+ ii poate acorda licenta
Horia_Stef Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 -Nick: Gicisan. -Level: 11 -Factiune: Bikers -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta de condus -Pretul licentei: $12.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: nu am licenta. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: oricare. un rang 3+ ii poate acorda licenta A primit-o.
ZooYork. Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 -Nick: ZooYork. -Level: 4 -Factiune: Politicieni -Job secundar:- -Licenta pe care o solicitati: licenta de pescuit -Pretul licentei: 4k -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Oricare
andreybarosanu Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 -Nick: Andreybarosanu -Level:2 -Factiune: - -Job secundar: Job Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de arma -Pretul licentei: 30.000 $ +2000$(taxa) 0 32.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:auto aparare ,si mai tarziu am planuri -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: George_Tone
George Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 -Nick: Andreybarosanu -Level:2 -Factiune: - -Job secundar: Job Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de arma -Pretul licentei: 30.000 $ +2000$(taxa) 0 32.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:auto aparare ,si mai tarziu am planuri -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: George_Tone
Messi Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 -Nick: messi67 -Level:3 -Factiune: - -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: Pasaport si Permis de barca -Pretul licentei: 120K + 18K +4k -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Ciuky
paulvasile Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Formular pentru licente: -Nick: paulvasile -Level:3 -Factiune: Primar -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: licenta de pescuit -Pretul licentei: 3.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:sa pot pescui -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ciuky
ciuky Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 -Nick: messi67 -Level:3 -Factiune: - -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: Pasaport si Permis de barca -Pretul licentei: 120K + 18K +4k -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Ciuky -Nick: kafinty -Level: 3 -Factiune: civil -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de pescuit si pasaport -Pretul licentei: 128k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa fac bani si sa trec barierele gratis. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ciuky
ciuky Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 -Nick: paulvasile -Level:3 -Factiune: Primar -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: licenta de pescuit -Pretul licentei: 3.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:sa pot pescui -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ciuky
ReDDoGs Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 -Nick: ReDDoGs -Level: 30 -Factiune: Mafia -Job secundar: NR -Licenta pe care o solicitati: Licenta de condus -Pretul licentei: $12.000+$2.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: nu am licenta. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: oricare. http://postimage.org/image/nktfxdp35/
Joseph Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 -Nick: ReDDoGs -Level: 30 -Factiune: Mafia -Job secundar: NR -Licenta pe care o solicitati: Licenta de condus -Pretul licentei: $12.000+$2.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: nu am licenta. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: oricare. http://postimage.org/image/nktfxdp35/