adyady2 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 -Nick: BassMaster -Level: 11 -Factiune: NG -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Navigat -Pretul licentei: 18.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa merg cu barca -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Tone_George
Benko Fery Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Nick:SaKaLuX -Level:7 -Factiune: civil -Job secundar:trucker -Licenta pe care o solicitati:port arma -Pretul licentei:25 000-30 000 -Motivul pentru care solicitati licenta:vreau portul armei sal pot aplica cu prieteni -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:oricine poate
gegekik Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 -Nick: GeGe -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional. -Pretul licentei: 230.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de toate. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: George_Tone
alexiniosm Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 -Nick: aLeXuTzU28 -Level: 9 -Factiune: - -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa pot merge in alte orase. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas
kansas Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 -Nick: aLeXuTzU28 -Level: 9 -Factiune: - -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa pot merge in alte orase. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas
George Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 -Nick: GeGe -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional. -Pretul licentei: 230.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de toate. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: George_Tone
kansas Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 -Nick: endLessFCSB -Level: 4 -Factiune: civil -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Fish -Pretul licentei: 4k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kannas
Mihai.Mihai Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 -Nick: Mihai.Mihai -Level:5 -Factiune: SMURD -Job secundar: News Reporter -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional(fly,pasaport si arme) -Pretul licentei: 230.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a putea folosi elicopterul de la News reporter,si nu numai. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen
Ethernul Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Nick: Catalin_Pop -Level: 3 -Factiune: Politicienii -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional -Pretul licentei: 230K -Motivul pentru care solicitati licentele: Sa pot avea arme legale , sa pot trece vama si sa pot zbura :) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: George_Tone
rares443 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 -Nick: Mihai.Mihai -Level:5 -Factiune: SMURD -Job secundar: News Reporter -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional(fly,pasaport si arme) -Pretul licentei: 230.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a putea folosi elicopterul de la News reporter,si nu numai. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen
George Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Nick: Catalin_Pop -Level: 3 -Factiune: Politicienii -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional -Pretul licentei: 230K -Motivul pentru care solicitati licentele: Sa pot avea arme legale , sa pot trece vama si sa pot zbura :) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: George_Tone
NewName # 4FuN Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Nick:NewName -Level:7 -Factiune: civil -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati:Pachet -Pretul licentei:230k -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie de acceste licente -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Jones
Joseph Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Nick:NewName -Level:7 -Factiune: civil -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati:Pachet -Pretul licentei:230k -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie de acceste licente -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Jones
Bredwolf Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Nick:dumitrur. -Level:2 -Factiune: civil -Job secundar:taximetrist -Licenta pe care o solicitati:Pachet -Pretul licentei:230k -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie de acceste licente -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Nasri
Horia_Stef Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Nick:dumitrur. -Level:2 -Factiune: civil -Job secundar:taximetrist -Licenta pe care o solicitati:Pachet -Pretul licentei:230k -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie de acceste licente -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Nasri
BuBuStar Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 -Nick:BubuStar -Level:11 -Factiune:Departament Politie -Job Secunda:Detectiv -Licenta:Shamal -Pretul Licentei:240k -Motivul pentru a solicita licenta:Sa pot zbura -Instructorul care vreti sa dati pentru licenta:Maya
BuBuStar Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 -Nick:BubuStar -Level:11 -Factiune:Departament poltie -Job Secundar:Detectiv -Licenta:Fish -Pretul Licentei:6k -Motivul pentre a solicita licenta:Sa pot pescui -Instructorul care vreti sa dati pentru licenta:Kansas
kansas Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 -Nick:BubuStar -Level:11 -Factiune:Departament poltie -Job Secundar:Detectiv -Licenta:Fish -Pretul Licentei:6k -Motivul pentre a solicita licenta:Sa pot pescui -Instructorul care vreti sa dati pentru licenta:Kansas
Benny Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 -Nick: Benny -Level: 11 -Factiune: Ballas -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta de arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Oricine . -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas
kansas Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 -Nick: Benny -Level: 11 -Factiune: Ballas -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta de arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Oricine . -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas
Berky Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 -Nick: Berky -Level: 9 -Factiune: Grove Street -Job Secundar Arms Dealer -Licenta: Shamal -Pretul Licentei: Cat costa ea + banii de test . -Motivul pentre a solicita licenta: Sa zbor mai repede . -Instructorul care vreti sa dati pentru licenta: Maya
Andrey1233 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 -Nick: CelMaiTare13 -Level: 10 -Factiune: Civilian -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Permis Arma -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Auto-aparare -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: George_Tone
George Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 -Nick: CelMaiTare13 -Level: 10 -Factiune: Civilian -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Permis Arma -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Auto-aparare -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: George_Tone
kansas Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 -Nick: bortos -Level: 4 -Factiune: Civilian -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: licenta fly -Pretul licentei: 120k+ 2k testul -Motivul pentru care solicitati licenta: imi place sa merg cu avionul -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas # M-a rugat sa postez pentru el...(a uitat parola la cont) :violent:
kansas Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 -Nick: bortos -Level: 4 -Factiune: Civilian -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: licenta fly -Pretul licentei: 120k+ 2k testul -Motivul pentru care solicitati licenta: imi place sa merg cu avionul -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas # M-a rugat sa postez pentru el...(a uitat parola la cont) :violent: