Joseph Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 -Nick: VaLeNtin. -Level: 5 -Factiune: Deocamdata sunt civil -Job secundar: News Reporter -Licenta pe care o solicitati: Arme + Pasaport -Pretul licentei: Amandoua la un loc costa 150k -Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc sa intru in Scoala -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones
Chill_toIka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 -Nick: chill_toika -Level: 8 -Factiune: DnB -Job secundar: - Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional -Pretul licentei: 230k -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie.
ChangeNaMe Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 -Nick: UnBaNNN -Level:6 -Factiune: Medic(SMURD) -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis Port-Arma (weapon) -Pretul licentei: 30.000 (30k) -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma apar de ... -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Kansas
kansas Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 -Nick: chill_toika -Level: 8 -Factiune: DnB -Job secundar: - Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional -Pretul licentei: 230k -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie. -Instructorul cu care vrei sa dai pentru licenta: Kansas
kansas Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 -Nick: UnBaNNN -Level:6 -Factiune: Medic(SMURD) -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis Port-Arma (weapon) -Pretul licentei: 30.000 (30k) -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma apar de ... -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Kansas
fabianteo Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Formular pentru licente: -Nick: fabianteo -Level:4 -Factiune:civil -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: barci -Pretul licentei: 18000 -Motivul pentru care solicitati licenta:deplasare rapida -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:kansas Licentele vor fi eliberate DOAR cu cerere pe forum Înainte de a face cerere cititi REGULILE DE ACORDARE A LICENTELOR!
gabureanu22 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick:yo3333 -Level:4 -Factiune:civil -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 120000 -Motivul pentru care solicitati licenta:calatoresc mult -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Kansas
gabureanu22 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick: yo3333 -Level:4 -Factiune:civil -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 30000 -Motivul pentru care solicitati licenta:sa nu fiu prins fara -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:kansas
kansas Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Formular pentru licente: -Nick: fabianteo -Level:4 -Factiune:civil -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: barci -Pretul licentei: 18000 -Motivul pentru care solicitati licenta:deplasare rapida -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:kansas Licentele vor fi eliberate DOAR cu cerere pe forum Înainte de a face cerere cititi REGULILE DE ACORDARE A LICENTELOR!
BuBuStar Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 -Nick: BubuStar -Level:10 -Factiune: Triads -Job secundar: Arm dealer -Licenta pe care o solicitati: Port arma -Pretul licentei: 30000 View post on imgur.com -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a ma auto apara -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Kansas
kansas Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 -Nick: BubuStar -Level:10 -Factiune: Triads -Job secundar: Arm dealer -Licenta pe care o solicitati: Port arma -Pretul licentei: 30000 View post on imgur.com -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a ma auto apara -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Kansas
kansas Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick:yo3333 -Level:4 -Factiune:civil -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 120000 -Motivul pentru care solicitati licenta:calatoresc mult -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Kansas
kansas Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick: yo3333 -Level:4 -Factiune:civil -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 30000 -Motivul pentru care solicitati licenta:sa nu fiu prins fara -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:kansas
Alkatraz Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick: Alkatraz -Level: 5 -Factiune: Smurd -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati:l(de zbor+de arme) -Pret: 150.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a putea detine arma si pentru a zbura cu avionul. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones
Joseph Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick: Alkatraz -Level: 5 -Factiune: Smurd -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati:l(de zbor+de arme) -Pret: 150.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a putea detine arma si pentru a zbura cu avionul. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones
Joffy Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 -Nick: Joffy -Level: 3 -Factiune: -Civil -Job secundar: CarJacker -Licenta pe care o solicitati: Permis de arma -Pretul licentei: Nu stiu -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru aparare -Instructorul cu care vreti sa dati pentru licenta : Jones
Kun69 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick: kuN -Level:4 -Factiune: Smurd -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Calatoresc mult. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones
Joseph Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick: kuN -Level:4 -Factiune: Smurd -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Calatoresc mult. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones -Nick: Joffy -Level: 3 -Factiune: -Civil -Job secundar: CarJacker -Licenta pe care o solicitati: Permis de arma -Pretul licentei: Nu stiu -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru aparare -Instructorul cu care vreti sa dati pentru licenta : Jones
Sheila Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 -Nick:Bombonika. -Level: 17 -Factiune: F.B.I -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Fly -Pretul licentei: 120000 -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie de ea -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones
Joseph Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 -Nick:Bombonika. -Level: 17 -Factiune: F.B.I -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Fly -Pretul licentei: 120000 -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie de ea -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones
EcLipSSe Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 -Nick: ECLIPSSE -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis Port arma -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones
Joseph Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 -Nick: ECLIPSSE -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis Port arma -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones Licenta o poti cere oricarui instructor de rank 3+ maine,daca nu sunt eu online, doar atunci o poti lua[04.06.2012]
Paul15 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick: Paul14 -Level: 16 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectie -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 240.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ajung mai repede dintr' un oras in altu -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
muresan94 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick: Glock -Level: 11 -Factiune: The Mafia -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal si barca -Pretul licentei: 240.000 18.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: imi place sa zbor cu shamalu si sa ma plimb cu barca -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya pentru shamal si jones pentru barca
Joseph Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick: Glock -Level: 11 -Factiune: The Mafia -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal si barca -Pretul licentei: 240.000 18.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: imi place sa zbor cu shamalu si sa ma plimb cu barca -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya pentru shamal si jones pentru barca