ciuky Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 -Nick: Cosmin001 -Level:4 -Factiune: -Job secundar:Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Permis de barca -Pretul licentei: 18.000$ + 2.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma plimb cu barca -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Ciuky
BigSweet Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Formular pentru licente: -Nick: BigSweet -Level:2 -Factiune: Civillian -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: Permis de pescuit -Pretul licentei: 6k -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau Sa Pescuiesc -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Ciuky Licentele vor fi eliberate DOAR cu cerere pe forum Înainte de a face cerere cititi REGULILE DE ACORDARE A LICENTELOR!
ciuky Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Formular pentru licente: -Nick: BigSweet -Level:2 -Factiune: Civillian -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: Permis de pescuit -Pretul licentei: 6k -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau Sa Pescuiesc -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Ciuky Licentele vor fi eliberate DOAR cu cerere pe forum Înainte de a face cerere cititi REGULILE DE ACORDARE A LICENTELOR!
Alkatraz Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 -Nick: Alkatraz -Level:5 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120k+2k(testul) -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a trece vama fara sa platesc 2k! -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:sandokan
Sandokan11 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 -Nick: Alkatraz -Level:5 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120k+2k(testul) -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a trece vama fara sa platesc 2k! -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:sandokan
Outcast Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 -Nick: whyMe. -Level: 5 -Factiune: civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: Fishing+sailing -Pretul licentei: cat o fi -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie de ele pentru ca imi place sa merg cu barca si sa pescuiesc -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Micutull
vIK_Andrew Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 -Nick:vIK_Andrew -Level:3 -Factiune:Politicienii -Job secundar:None -Licenta pe care o solicitati: zbor -Pretul licentei:120.000$-Nick: -Motivul pentru care solicitati licenta:imi place sa zbor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:MicutuLL
Ashkael Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 -Nick: whyMe. -Level: 5 -Factiune: civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: Fishing+sailing -Pretul licentei: cat o fi -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie de ele pentru ca imi place sa merg cu barca si sa pescuiesc -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Micutull -Nick:vIK_Andrew -Level:3 -Factiune:Politicienii -Job secundar:None -Licenta pe care o solicitati: zbor -Pretul licentei:120.000$-Nick: -Motivul pentru care solicitati licenta:imi place sa zbor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:MicutuLL
Horia_Stef Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Formular pentru licente: -Nick: BigSweet -Level:2 -Factiune: Civillian -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: Permis de pescuit -Pretul licentei: 6k -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau Sa Pescuiesc -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Ciuky Licentele vor fi eliberate DOAR cu cerere pe forum Înainte de a face cerere cititi REGULILE DE ACORDARE A LICENTELOR!
AzyMan Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 -Nick: Azman -Level: 6 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Flying License,Weapon License,Passport [Pachetul promotional] -Pretul licentei: de 230.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura, detine o arma legal si sa trec vama legal -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Satana
Radu Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 -Nick: Azman -Level: 6 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Flying License,Weapon License,Passport [Pachetul promotional] -Pretul licentei: de 230.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura, detine o arma legal si sa trec vama legal -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Satana
Guest Wapo Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 -Nick: Wapo -Level: 20 -Factiune: Grove St. -Job secundar: GunDealer -Licenta pe care o solicitati: Carnet de sofer -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa conduc -.- -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
ultrass_man Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 -Nick: Chuck -Level: 17 -Factiune: The Triads -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Weapon + shamal -Pretul licentei: 270k -Motivul pentru care solicitati licenta: Indatoririle factiunii necesita aceste licente. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Micutull/Satana
Radu Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 -Nick: Chuck -Level: 17 -Factiune: The Triads -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Weapon + shamal -Pretul licentei: 270k -Motivul pentru care solicitati licenta: Indatoririle factiunii necesita aceste licente. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Micutull/Satana shamal cu maya
Ashkael Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Nick: Hades. -Level:10 -Factiune: grove street -Job secundar: dealer arme -Licenta pe care o solicitati: Licenta de pescuit -Pretul licentei: 4.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:pt ca imi place sa pescuiesc -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Micutul
iNNstinCt Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 -Nick: Gronkh -Level: 6 -Factiune: Civilian -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: permis de port arma si pasaport. -Pretul licentei: $150.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Probabil ca o sa am nevoie de ele pe viitor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Nu am preferinte.
ciuky Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 -Nick: Gronkh -Level: 6 -Factiune: Civilian -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: permis de port arma si pasaport. -Pretul licentei: $150.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Probabil ca o sa am nevoie de ele pe viitor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Nu am preferinte. Poti da doar o licenta deoarece in 24 mai ai luat un pachet de licente. Alege o licenta. Intr-o saptamana poti da doar 2 teste.
ciuky Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 -Nick: Gronkh -Level: 6 -Factiune: Civilian -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: permis de port arma si pasaport. -Pretul licentei: $150.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Probabil ca o sa am nevoie de ele pe viitor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Nu am preferinte. Poti da doar o licenta deoarece in 24 mai ai luat un pachet de licente. Alege o licenta. Intr-o saptamana poti da doar 2 teste. A dat testul de weapons si l-a luat. Maine mai poti da o licenta. toate cele bune. :tiphat:
Sandokan11 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 -Nick: Gronkh -Level: 6 -Factiune: Civilian -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: permis de port arma si pasaport. -Pretul licentei: $150.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Probabil ca o sa am nevoie de ele pe viitor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Nu am preferinte. Poti da doar o licenta deoarece in 24 mai ai luat un pachet de licente. Alege o licenta. Intr-o saptamana poti da doar 2 teste. A dat testul de weapons si l-a luat. Maine mai poti da o licenta. toate cele bune. :tiphat: A primit licenta.
Bassmaster Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 -Nick: BassMaster -Level: 9 -Factiune: Civilian -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: permis de port arma -Pretul licentei: $30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa intru in NG -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Sandokan
Guest Wapo Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 -Nick: Wapo -Level: 20 -Factiune: Grove St. -Job secundar: GunDealer -Licenta pe care o solicitati: Carnet de sofer -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa conduc -.- -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Sandokan (ma' frend) :))) Charity:
Sandokan11 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 -Nick: Wapo -Level: 20 -Factiune: Grove St. -Job secundar: GunDealer -Licenta pe care o solicitati: Carnet de sofer -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa conduc -.- -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Sandokan (ma' frend) :))) Charity:
edy95 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 -Nick: Justy -Level: 7 -Factiune: Civilian -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: permis de port arma -Pretul licentei: $30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot folosi arme fara a fi confiscate. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Sandokan
George Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 -Nick: George_Tone -Level: 10 -Factiune: The Mafia -Job secundar:Dealer de arme -Licenta pe care o solicitati: permis de port arma -Pretul licentei: $30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot folosi arme legal -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas
Puk Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 -Nick: Puk -Level: 10 -Factiune: San Fiero Rifa -Job secundar: Comerciant de arme -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 18.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: fish -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Sandokan Factiune:PD Nume ofiter:Madal1n Gradul ofiterului: 2 Numele jucatorului care are licenta suspendata: Puk Licenta Suspendata: Boat License Motivul suspendarii: A fugit cu barca in scopul evadarii Data // Ora suspendarii: 19.05.2012 // 9:55 Data la care jucatorul poate posta pentru licenta:25.05.2012 // 9:55 Alte adaugari: Este la prima abatere de acest gen .