Dyzy Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 -Nick: EDyzy -Level:7 -Factiune: civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: permis de barca -Pretul licentei: 18k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa ma plimb -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Tzon
Tzon Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 -Nick: EDyzy -Level:7 -Factiune: civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: permis de barca -Pretul licentei: 18k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa ma plimb -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Tzon Ai dat deja 2 licente saptamana asta!
kansas Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 -Nick: EDyzy -Level:7 -Factiune: civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: permis de barca -Pretul licentei: 18k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa ma plimb -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Tzon Ai dat deja 2 licente saptamana asta! -Nick: EDyzy -Level:6 -Factiune: civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Licenta De Avion -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a putea zbura -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:wolkswagen Ai obtinut pe data de 8 mai licenta de arma, asadar, incepand cu data de 15 mai ai dreptul la o noua licenta si incepand cu data de 17 mai la a doua licenta Ti-a explicat volkswagen cand poti face cereri pentru alte licente.
UnknowNNn Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 -Nick: Bikerboy -Level: 2 -Factiune: civil Job secundar: Tracker -Licenta pe care o solicitati: pachet promotional -Pretul licentei: 130.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru un mijloc de transport mai rapid -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:UnknowNNw
Ca7aLiN96 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 -Nick: CaTa96 -Level: 7 -Factiune: SMURD -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati: Port de arma si pescuit. -Pretul licentei: 34.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a pescui si pt arme. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Sandokan.
fritzi18 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 -Nick: fritzi18 -Level:3 -Factiune: nu -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis -Pretul licentei: 30.000 + 2000 -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot sa imi cumpar arme -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Sandokan
Sandokan11 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 -Nick: CaTa96 -Level: 7 -Factiune: SMURD -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati: Port de arma si pescuit. -Pretul licentei: 34.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a pescui si pt arme. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Sandokan.
Maya Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Cate licente pot lua pe saptamana? Nu pui aici intrebari, ne dai /w in joc.
Guest Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 -Nick: Axxy -Level: 5 -Factiune: SMURD -> Mi-am dat demisia. -Job secundar: Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Port arma si barca -Pretul licentei: In jurul pretului de 50k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa le am pe toate inafara pe ceea de shamal -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Sandokan
kansas Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 -Nick: Axxy -Level: 5 -Factiune: SMURD -> Mi-am dat demisia. -Job secundar: Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Port arma si barca -Pretul licentei: In jurul pretului de 50k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa le am pe toate inafara pe ceea de shamal -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Sandokan Ai luat 2 licente in ultimele 7 zile, poti face cerere pentru aceste 2 licente incepand cu 15.05. Bafta!
FlorinDragomir Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 -Nick: FlorinDragomir -Level: 6 -Factiune: Consilier - mi-am dat demisia, astept sa fie aprobata -Job secundar: Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: avion/elicopter -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau eu sa am si licenta asta -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas
kansas Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 -Nick: FlorinDragomir -Level: 6 -Factiune: Consilier - mi-am dat demisia, astept sa fie aprobata -Job secundar: Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: avion/elicopter -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau eu sa am si licenta asta -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas
Loriss Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 -Nick: Loris -Level: 14 -Factiune: Civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: permis port arma -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: imi este de folos in ce vreau sa fac in continuare -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Cora
Guest Fringe. Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 -Nick: Loris -Level: 14 -Factiune: Civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: permis port arma -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: imi este de folos in ce vreau sa fac in continuare -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Cora
Sandokan11 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 -Nick: fritzi18 -Level:3 -Factiune: nu -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis -Pretul licentei: 30.000 + 2000 -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot sa imi cumpar arme -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Sandokan Mai ai dreptul la o licenta.
nasubibi Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 -Nick: Dakar -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis fly -Pretul licentei: 120000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:sa zbor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Sandokan
Sandokan11 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 -Nick: Dakar -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis fly -Pretul licentei: 120000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:sa zbor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Sandokan
nasubibi Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 -Nick: Dakar -Level:5 -Factiune: - -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis gun -Pretul licentei:30k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa pot cumpara arme -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Sandokan
#xYz# Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 -Nick: xYz -Level: 5 -Factiune: SMURD -Job secundar: --- -Licenta pe care o solicitati: Permis port arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru auto-aparare -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MicutuLL
Ashkael Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 -Nick: xYz -Level: 5 -Factiune: SMURD -Job secundar: --- -Licenta pe care o solicitati: Permis port arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru auto-aparare -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MicutuLL
castiel02c Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 -Nick: CatzaDOO -Level: 4 -Factiune: Consilier Rank 1 -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: Permis port arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru auto-aparare -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MicutuLL
Ashkael Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 -Nick: CatzaDOO -Level: 4 -Factiune: Consilier Rank 1 -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: Permis port arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru auto-aparare -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MicutuLL
Tails Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 -Nick: teils1 -Level: 11 -Factiune: Civil -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: Permis port arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa-mi incerc norocul in PD -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones
Cretu_Stefan Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 -Nick: Cretu_Stefan -Level: 11 -Factiune: SMURD -Job secundar:Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 12 .000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: ca sa pot merge cu masina -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MicutuLL charity : http://postimage.org/image/4hl7kfk9n/