Guest Fringe. Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 -Nick: C20XE -Level: 2 -Factiune: Nu. -Job secundar: Camionagiu. -Licenta pe care o solicitati: Permis de zbor. -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura intre orase. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Cora Ai dat testul cu Sandokan lui trebuie sa ii dai banii:D
Mihai1200 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 -Nick: Mihai1200 -Level: 15 -Factiune: civil -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Permis de condus -Pretul licentei: 12.000 $$ -Motivul pentru care solicitati licenta: mi l-au suspendat si a trecut termenul de asteptare -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MicutuLL http://postimage.org/image/kk2cnlmor/
Ashkael Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 -Nick: Mihai1200 -Level: 15 -Factiune: civil -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Permis de condus -Pretul licentei: 12.000 $$ -Motivul pentru care solicitati licenta: mi l-au suspendat si a trecut termenul de asteptare -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MicutuLL http://postimage.org/image/kk2cnlmor/
C20XE Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 -Nick: C20XE -Level: 2 -Factiune: Nu. -Job secundar: Camionagiu. -Licenta pe care o solicitati: Permis de zbor. -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura intre orase. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ai dat testul cu Sandokan lui trebuie sa ii dai banii:D 1: Nu conteaza cu cine dai, cat timp nu-ti da licenta, nu ai platit. 2: Doresc sa-mi schimb Instructorul. :)
C20XE Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 -Nick: C20XE -Level: 2 -Factiune: Nu. -Job secundar: Camionagiu. -Licenta pe care o solicitati: Permis de zbor. -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura intre orase. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MicutuLL
Ashkael Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 -Nick: C20XE -Level: 2 -Factiune: Nu. -Job secundar: Camionagiu. -Licenta pe care o solicitati: Permis de zbor. -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura intre orase. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MicutuLL
kansas Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 -Nick: C20XE -Level: 2 -Factiune: Nu. -Job secundar: Camionagiu. -Licenta pe care o solicitati: Permis de zbor. -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura intre orase. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MicutuLL Ce faci prietene aici? Crezi ca avem 10 ani? ....faci 10 posturi, iei toti instructorii la rand....fi atent..poti sa dai si cu un rank 1 testul, dai banii celui cu care ai dat testul iar licenta ti-o da un rank3+ cand intra fara sa-i dai nici un ban in plus sau daca vrei licenta pe loc de acum incolo alege sa dai testul numai cu instructori de rank 3 sau mai mare. Si mai este o chestie intai dai banii celui cu care ai dat testul si apoi vei primi licenta, de la el daca are rank3+ sau de la cineva care are rank3+.
C20XE Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 -Nick: C20XE -Level: 2 -Factiune: Nu. -Job secundar: Camionagiu. -Licenta pe care o solicitati: Permis de zbor. -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura intre orase. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MicutuLL Ce faci prietene aici? Crezi ca avem 10 ani? ....faci 10 posturi, iei toti instructorii la rand....fi atent..poti sa dai si cu un rank 1 testul, dai banii celui cu care ai dat testul iar licenta ti-o da un rank3+ cand intra fara sa-i dai nici un ban in plus sau daca vrei licenta pe loc de acum incolo alege sa dai testul numai cu instructori de rank 3 sau mai mare. Si mai este o chestie intai dai banii celui cu care ai dat testul si apoi vei primi licenta, de la el daca are rank3+ sau de la cineva care are rank3+. Bun, in primu rand, da au unii in jur de 10 ani, 2 la mana, am intrat pe joc ...am bani am dat pt licenta, am luato nu am putut transfera banii ca nu am lvl 3, bun, tipu nu a stiut ca se poate (cel putin nu mia spus) ca pot sa-i transfer cu /pay (nick) 1000 si asa tipu a iesit din joc, si am luat alt instructor.
izaki Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 -Nick: izaki -Level: 8 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Traficant de arme -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 120.000 + 2.000 Testu'. -Motivul pentru care solicitati licenta: sa nu mai dau bani pt bariera -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Nasri
kansas Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 -Nick: Gicus -Level: 5 -Factiune: Civil -Job secundar: Camionagiu. -Licenta pe care o solicitati: Permis de condus -Pretul licentei: 12k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot merge la masina. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Sandokan Ti-a fost suspendata pe 11.05 licenta deci poti posta pentru ea incepand cu 14.05 (copul care ti-a suspendat-o a gresit..trebuia sa o suspende 3 zile pana pe 14.05 nu 17.05).
#xYz# Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 -Nick: xYz -Level: 4 -Factiune: Smurd -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Permis fly, sail -Pretul licentei: Total: 138k -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a ma deplasa mai usor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Unknown
UnknowNNn Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 -Nick: xYz -Level: 4 -Factiune: Smurd -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Permis fly, sail -Pretul licentei: Total: 138k -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a ma deplasa mai usor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Unknown
Horia_Stef Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 -Nick: izaki -Level: 8 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Traficant de arme -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 120.000 + 2.000 Testu'. -Motivul pentru care solicitati licenta: sa nu mai dau bani pt bariera -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Nasri
NoH Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 -Nick: NoH -Level: 12 -Factiune: DNB -Job secundar: Traficant de arme -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 240.000 + Testu'. -Motivul pentru care solicitati licenta: Trafic rapid -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
izaki Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 -Nick: izaki -Level: 8 -Factiune: The Mafia Job secundar: traficant de arme -Licenta pe care o solicitati: de zbor -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: un mijloc de transport mai fain -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Nasri
Horia_Stef Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 -Nick: izaki -Level: 8 -Factiune: The Mafia Job secundar: traficant de arme -Licenta pe care o solicitati: de zbor -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: un mijloc de transport mai fain -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Nasri
Maya Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 -Nick: NoH -Level: 12 -Factiune: DNB -Job secundar: Traficant de arme -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 240.000 + Testu'. -Motivul pentru care solicitati licenta: Trafic rapid -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya Passed.
Chenzo Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 -Nick: MostKiller -Level: 2 -Factiune: Nu. -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: pachet promotional -Pretul licentei: 130k -Motivul pentru care solicitati licenta: pt nevoi -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones
tone Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 -Nick:As@syN -Level:2 -Factiune:civil -Job secundar:Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional -Pretul licentei:130k -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a putea pescui si pt a ma putea deplasa mai usor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:MicutuLL
Chenzo Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 -Nick: MostKiller -Level: 2 -Factiune: Nu. -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: pachet promotional -Pretul licentei: 130k -Motivul pentru care solicitati licenta: pt nevoi -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MicutuLL
Cretu_Stefan Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 -Nick: Cretu_Stefan -Level: 5 -Factiune: smurd Job secundar: camionagiu -Licenta pe care o solicitati: de zbor -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: sa ma pot zbura cu avionul -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Kansas
Ashkael Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 -Nick: MostKiller -Level: 2 -Factiune: Nu. -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: pachet promotional -Pretul licentei: 130k -Motivul pentru care solicitati licenta: pt nevoi -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MicutuLL
smecherasul Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 -Nick: Bikerboy -Level: 2 -Factiune: civil Job secundar: Tracker -Licenta pe care o solicitati: pachet promotional -Pretul licentei: 130.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru un mijloc de transport mai rapid -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:UnknowNNw
Ashkael Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 -Nick: Cretu_Stefan -Level: 5 -Factiune: smurd Job secundar: camionagiu -Licenta pe care o solicitati: de zbor -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: sa ma pot zbura cu avionul -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Kansas P.S:Am dat eu testele pt Kansas..