Maya Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 -Nick: Boomslide -Level: 18 -Factiune: Grove Street -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta: Este singura pe care nu o am. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya Passed
Joseph Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 -Nick:CovaLer -Level:7 -Factiune:civil -Job secundar:camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma -Pretul licentei:30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:vreau sa intru in PD -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:jones Passed
Sandokan11 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 -Nick: Gicus -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de arme -Pretul licentei: 30 000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa am la mine arma in caz de atac de la un player -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Sandokan
Guest Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 -Nick: Axxy -Level: 5 -Factiune: Medic -Job secundar: Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pe care solicitati licenta: Sa fiu smecher de smecher mafiot ! Sa pot trece si eu din loc in loc :> -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas
kansas Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 -Nick: Axxy -Level: 5 -Factiune: Medic -Job secundar: Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pe care solicitati licenta: Sa fiu smecher de smecher mafiot ! Sa pot trece si eu din loc in loc :> -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas
Guest Fringe. Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 -Nick: PeU -Level: 25 -Factiune: Mafia -Job secundar: Arms Dealer -Pretul licentei: nu conteaza -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Cora -Licenta pe care o solicitati: Port arma si de Pilot
Pelicanul Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 -Nick: Pelicanu -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Taxi -Licenta pe care o solicitati: Port Arma -Pretul licentei: 30.000 $ -Motivul pe care solicitati licenta: Legitima Aparare. -Instructor: UnknowNNn
UnknowNNn Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 -Nick: Pelicanu -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Taxi -Licenta pe care o solicitati: Port Arma -Pretul licentei: 30.000 $ -Motivul pe care solicitati licenta: Legitima Aparare. -Instructor: UnknowNNn Rog un coleg de rank 3+ sa ii dea licenta cand intra in joc
Pelicanul Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 inca astept un coleg de rank 3+ sa imi dea licenta de arma
kansas Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 inca astept un coleg de rank 3+ sa imi dea licenta de arma Nu era nevoie sa postezi...dar in fine...licenta primita.
SpyMarcel Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 -Nick: SpyMarcel -Level:6 -Factiune: SFR -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120$ -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie de pasaport -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas
Dyzy Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 -Nick: EDyzy -Level:6 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permisul de Arme -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a nu fi acuzat de politisti ca port o arma pentru auto-aparare ilegal -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:UnknowNNn
domino1996 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 -Nick: Omnifix -Level: 4 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Licenta de port arma + Pasaport -Pretul licentei: (30.000$ + 120.000$) x 2 = 300.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: In curand voi dori sa aplic pentru Politie, unde voi avea nevoie de licenta de arme, iar pasaportul il doresc pentru a nu mai plati mult la bariera. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Gory
kansas Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 -Nick: SpyMarcel -Level:6 -Factiune: SFR -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120$ -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie de pasaport -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas -Nick: Omnifix -Level: 4 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Licenta de port arma + Pasaport -Pretul licentei: (30.000$ + 120.000$) x 2 = 300.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: In curand voi dori sa aplic pentru Politie, unde voi avea nevoie de licenta de arme, iar pasaportul il doresc pentru a nu mai plati mult la bariera. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Gory # Testul pentru licenta de arme l-a dat cu Gory.
UnknowNNn Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 -Nick: EDyzy -Level:6 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permisul de Arme -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a nu fi acuzat de politisti ca port o arma pentru auto-aparare ilegal -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:UnknowNNn
Danutzu Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nick: Danutzu -Level:19 -Factiune:civil -Job secundar: news reporters -Licenta pe care o solicitati: Permis -Pretul licentei:12 k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa conduc linistit -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:unul de rank 3 respectiv 4/5/6 nasri
Horia_Stef Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nick: Danutzu -Level:19 -Factiune:civil -Job secundar: news reporters -Licenta pe care o solicitati: Permis -Pretul licentei:12 k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa conduc linistit -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:unul de rank 3 respectiv 4/5/6 nasri Din ce am calculat iti expira suspendarea pe 10 ora 23.42. Sa ma corectezi daca gresesc.
George Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 -Nick:George_Tone -Level:5 -Factiune:SMURD -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati:Atestat de pilot -Pretul licentei:120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta:sa pot folosi mijloace de transport aviatic -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Kansas
iLLidan Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nick: RetrO -Level: 5 -Factiune: SMURD -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Sailing License+Fishing License+Flying License ( Pachetul promotional) -Pretul licentei: 130k -Motivul pentru care solicitati licenta: Deoarece sunt medic am nevoie pentru a ma deplasaza cat mai repede sa ajut pe ce-i ce solicita primul ajutor. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas
SpeedO Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 -Nick: Spd -Level: 2 -Factiune: N/A -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de port Arma -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa intru in pd. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Cora
Guest Fringe. Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 -Nick: Spd -Level: 2 -Factiune: N/A -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de port Arma -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa intru in pd. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Cora
kansas Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nick: RetrO -Level: 5 -Factiune: SMURD -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Sailing License+Fishing License+Flying License ( Pachetul promotional) -Pretul licentei: 130k -Motivul pentru care solicitati licenta: Deoarece sunt medic am nevoie pentru a ma deplasaza cat mai repede sa ajut pe ce-i ce solicita primul ajutor. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas -Nick:George_Tone -Level:5 -Factiune:SMURD -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati:Atestat de pilot -Pretul licentei:120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta:sa pot folosi mijloace de transport aviatic -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Kansas
mary_maryan Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nick: buzy -Level: 7 -Factiune: civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: navigat si pasaport -Pretul licentei: 138k + 4k teste -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa intru in pd. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas
kansas Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nick: buzy -Level: 7 -Factiune: civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: navigat si pasaport -Pretul licentei: 138k + 4k teste -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa intru in pd. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas
Guest Fashionitza Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nick:nEmEsIsw0w -Level:8 -Factiune:the mafia -Job secundar:dealer arme -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei:120k -Motivul pentru care solicitati licenta:vreau sa trec de bariere fara sa mai platesc -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Kansas