UnknowNNn Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 -Nick: Cretu Stefan -Level: 5 -Factiune: - SMURD -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 12000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: imi trebuie pentru factiune -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: UnknowNNn charity http://postimage.org/image/kfjtgh6yf/
Guest Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 -Nick: Axxy -Level: 4 -Factiune: Medici -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Fish & Fly -Pretul licentei: Cat costa,atata costa... -Motivul pentru care solicitati licenta: Money. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Sandokan
adyady2 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Nick: Tone_George -Level: 5 -Factiune: - SMURD -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de avion -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura cu avionul -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Nasri
Sandokan11 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 -Nick: Axxy -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Fish and Sailing -Pretul licentei: Cat costa,atata costa... -Motivul pentru care solicitati licenta: Money. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas Avand in vedere faptul ca Kansas a avut probleme am dat eu licenta. PASSED!
Bumble Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 -Nick: Bumble -Level: 5 -Factiune: - civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma+ barca -Pretul licentei: 30000$+18000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie . -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:MicutuLL
Ashkael Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 -Nick: Bumble -Level: 5 -Factiune: - civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma+ barca -Pretul licentei: 30000$+18000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie . -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:MicutuLL
*Damian* Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 -Nick:Dam1an -Level:7 -Factiune:Politicieni -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma. -Pretul licentei:30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Ca sa pot detine o arma legal si sa ma pot apara cu ea. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Cora
Guest Fringe. Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 -Nick:Dam1an -Level:7 -Factiune:Politicieni -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma. -Pretul licentei:30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Ca sa pot detine o arma legal si sa ma pot apara cu ea. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Cora
Mishka Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Nick: Mishka -Level: 12 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Port arma -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: FBI -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones
Joseph Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Nick: Mishka -Level: 12 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Port arma -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: FBI -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones
senzor21 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 -Nick: senzor21 -Level: 4 -Factiune: Consilier -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta: vreau sa am toate licentele,doar asta imi mai lipseste. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
AlexMhi Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 -Nick: pchhh_ -Level: 5 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pasaport + Barca -Pretul licentei: $120.000+$18.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma deplasez mai repede -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
*Damian* Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 -Nick:Dam1an -Level:7 -Factiune:Politicieni -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de avion -Pretul licentei:120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Ca sa pot zbura. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Cora
Guest Fringe. Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 -Nick:Dam1an -Level:7 -Factiune:Politicieni -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de avion -Pretul licentei:120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Ca sa pot zbura. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Cora
alexyme09 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 -Nick:alexyme09 -Level:4 -Factiune: -Job secundar:Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Permis de avion -Pretul licentei:120000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Ca sa pot zbura pentru ca imi place -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Cora
Maya Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 -Nick: senzor21 -Level: 4 -Factiune: Consilier -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta: vreau sa am toate licentele,doar asta imi mai lipseste. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya Passed.
Pablo_Corso Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 -Nick: Pablo_Corso -Level: 6 -Factiune: civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 12k -Motivul pentru care solicitati licenta: casa pot conduce din nou -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones
Guest Fringe. Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 -Nick:alexyme09 -Level:4 -Factiune: -Job secundar:Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Permis de avion -Pretul licentei:120000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Ca sa pot zbura pentru ca imi place -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Cora
alexyme09 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 -Nick:alexyme09 -Level:4 -Factiune: -Job secundar:Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei:120000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Ca sa trec vamile pe gratis -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Florin
Joseph Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 -Nick: Pablo_Corso -Level: 6 -Factiune: civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 12k -Motivul pentru care solicitati licenta: casa pot conduce din nou -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones
#xYz# Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 -Nick: xYz -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Permis fish -Pretul licentei: 4.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Ca sa pescuiesc sa mai fac un ban in plus... -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Teo_730
Theodor Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 -Nick: xYz -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Permis fish -Pretul licentei: 4.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Ca sa pescuiesc sa mai fac un ban in plus... -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Teo_730
Gicus Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 -Nick: Gicus -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de arme -Pretul licentei: 30 000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa am la mine arma in caz de atac de la un player -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Sandokan
Zachary Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 -Nick: Strict. -Level: 7 -Factiune: Civil -Job secundar: Taxi Drivers. -Licenta pe care o solicitati: Pasaport. -Pretul licentei: 120.000$. -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a trece vama. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen