Guest Fringe. Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Formular pentru licente: -Nick: LastHit -Level:7 -Factiune: nici una dar am facut cerere la mafie -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: Licenta pt avion -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta:Ca sa pot naviga cu avioane -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Cora
Chenzo Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Formular pentru licente: -Nick: LastHit -Level:7 -Factiune:nu am far am facut cerere la mafie -Job secundar: Taxi -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta:Ca sa nu mai platesc la barriera -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Teo_730
HadeS.star Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Nick: HadeS. -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: arms -Pretul licentei:30k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot intra intr-o mafie mai tarziu , si sa port arma regulamentar. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Cora
Guest Fringe. Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Nick: HadeS. -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: arms -Pretul licentei:30k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot intra intr-o mafie mai tarziu , si sa port arma regulamentar. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Cora
Theodor Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Formular pentru licente: -Nick: LastHit -Level:7 -Factiune:nu am far am facut cerere la mafie -Job secundar: Taxi -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta:Ca sa nu mai platesc la barriera -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Teo_730
*Damian* Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Formular pentru licente: -Nick:Dam1an -Level:6 -Factiune:- -Job secundar:Taximetrist -Licenta pe care o solicitati:Pachet promotional(Sailing License;Fishing License;Passport) -Pretul licentei:120k -Motivul pentru care solicitati licenta:Doresc sa merg cu barca;sa pescuiesc;sa am un pasaport -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Cora
Guest Fringe. Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Formular pentru licente: -Nick:Dam1an -Level:6 -Factiune:- -Job secundar:Taximetrist -Licenta pe care o solicitati:Pachet promotional(Sailing License;Fishing License;Passport) -Pretul licentei:120k -Motivul pentru care solicitati licenta:Doresc sa merg cu barca;sa pescuiesc;sa am un pasaport -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Cora
Benny Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 -Nick: Benny -Level: 9 -Factiune: Civil -Job secundar : Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: BlacKkKz.
danny_berdan Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 -Nick: danny_berdan -Level:2 -Factiune: - -Job secundar: camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Permis pt barca -Pretul licentei: 18.000 -Motivul pentru care solicitati licenta : sa ma pot plimba cu barca -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:BlaKkZz
BlackKZz Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 -Nick: Benny -Level: 9 -Factiune: Civil -Job secundar : Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: BlacKkKz. -Nick: danny_berdan -Level:2 -Factiune: - -Job secundar: camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Permis pt barca -Pretul licentei: 18.000 -Motivul pentru care solicitati licenta : sa ma pot plimba cu barca -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:BlaKkZz
adyady2 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Nick: Tone_George -Level:3 -Factiune: - -Job secundar: camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta : sa trec la bariera fara sa platesc, sa pot merge cu barca si sa pot pescui -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Kansas
kansas Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Nick: Tone_George -Level:3 -Factiune: - -Job secundar: camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta : sa trec la bariera fara sa platesc, sa pot merge cu barca si sa pot pescui -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Kansas ` Singur on => Click!
Munty17 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 -Nick: Munty -Level: 3 -Factiune: civil -Job secundar: camionagiu -Licenta pe care o solicitati: licenta de arme si de barca -Pretul licentei: 30k+2k testul + 18k+2k testul=52k -Motivul pentru care solicitati licenta: imi trebuie sa nu fiu in afara legii si imi place sa ma plimb in largul marii -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MiXtap
Balcanu_Gabriel Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Nick: Balcanu_Gabriel -Level:2 -Factiune: Civil -Job secundar: camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta : Accesul la barci, mersul cu barca si trecerea barierei gratis -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:BlacKkZz
Cretu_Stefan Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Nick: Cretu_Stefan -Level:3 -Factiune: -civiL -Job secundar: camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta : sa trec la bariera fara sa platesc, sa pot merge cu barca si sa pot pescui -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:BlacKkZz
BlackKZz Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Nick: Cretu_Stefan -Level:3 -Factiune: -civiL -Job secundar: camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta : sa trec la bariera fara sa platesc, sa pot merge cu barca si sa pot pescui -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:BlacKkZz Nick: Balcanu_Gabriel -Level:2 -Factiune: Civil -Job secundar: camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta : Accesul la barci, mersul cu barca si trecerea barierei gratis -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:BlacKkZz
--Wr1tT3nNn-- Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 -Nick: So_Lame -Level:2 -Factiune: civil -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: PACHETUL PROMOTIONAL : Sailing , Fishing , Passport -Pretul licentei: 120 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: pt ca am nevoie de aceste licente -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones
Joseph Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 -Nick: So_Lame -Level:2 -Factiune: civil -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: PACHETUL PROMOTIONAL : Sailing , Fishing , Passport -Pretul licentei: 120 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: pt ca am nevoie de aceste licente -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones http://imageshack.us/photo/my-images/98/imagexn.png/
MaDaMaDa23 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 -Nick: MaDu -Level: 5 -Factiune: civil -Job secundar: news reporter -Licenta pe care o solicitati: Permisul de avion -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a putea zbura intre orase -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones
pescaru Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 -Nick: outlook -Level: 14 -Factiune: sfr -Job secundar: traficand de arme -Licenta pe care o solicitati: shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa ma deplasez mai repede -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: teo_730
Theodor Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 -Nick: outlook -Level: 14 -Factiune: sfr -Job secundar: traficand de arme -Licenta pe care o solicitati: shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa ma deplasez mai repede -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: teo_730
Joseph Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 -Nick: MaDu -Level: 5 -Factiune: civil -Job secundar: news reporter -Licenta pe care o solicitati: Permisul de avion -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a putea zbura intre orase -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones http://imageshack.us/photo/my-images/11/imagexvlq.png/
mistery1999 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 -Nick: TheTarget -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: de pilot -Pretul licentei: 120.000$ + 2.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: ca sa pot zbura cu avionu -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones
Joseph Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 -Nick: TheTarget -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: de pilot -Pretul licentei: 120.000$ + 2.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: ca sa pot zbura cu avionu -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones http://imageshack.us/photo/my-images/839/imageqh.png/ licenta)