NewName # 4FuN Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 -Nick:Mike -Level: 12 -Factiune: Departamentul de Politie -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de pilot / Permisul de barca -Pretul licentei: 138k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de cele doua licente in cadrul factiunii mele. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: NewName
Jappila Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 -Nick: Jappila -Level: 2 -Factiune: x -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 4 000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa dau la copca -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
Guest HitlerAdolf Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 -Nick: GoHitler -Level: 3 -Factiune: consilieri -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: permisul de pilot si permisul de barca -Pretul licentei: 138k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa calatoresc cu fiecare mijloc de transport -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: kansas
Kodatu Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 -Nick: mike17kz -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: - Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaportul -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: Fiind Trucker, intampin foarte multe vame. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: kansas
kansas Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 -Nick: GoHitler -Level: 3 -Factiune: consilieri -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: permisul de pilot si permisul de barca -Pretul licentei: 138k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa calatoresc cu fiecare mijloc de transport -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: kansas -Nick: mike17kz -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: - Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaportul -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: Fiind Trucker, intampin foarte multe vame. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: kansas
vali60 Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 -Nick: [Ppg]MojoJojo -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: pasapor si permis de port arma -Pretul licentei: 120k + 30 k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa trec vama si sa pot folosi pistolu fara sa aiu amenda -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: kansas
Stef@n Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 -Nick: TinKode -Level: 6 -Factiune: DNB -Job secundar:Comerciant de arme -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a nu mai plati vama. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
kansas Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 -Nick: [Ppg]MojoJojo -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: pasapor si permis de port arma -Pretul licentei: 120k + 30 k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa trec vama si sa pot folosi pistolu fara sa aiu amenda -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: kansas
Maya Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 -Nick: TinKode -Level: 6 -Factiune: DNB -Job secundar:Comerciant de arme -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a nu mai plati vama. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
Bay3TasuL Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 -Nick: Bay3Ta$uL -Level: 17 -Factiune: armata -Job secundar: detective -Licenta pe care o solicitati: port arma -Pretul licentei: 30:000 € -Motivul pentru care solicitati licenta: imi trb. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MiXtap ( MiXishor ) :D
LimitLess Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 -Nick: Laurentiu. -Level: 2 -Factiune: None -Job secundar: Detective. -Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional. -Pretul licentelor : 220k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
DuMyX Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 -Nick:DuMyXx -Level: 10 -Factiune: SFR -Job secundar:Comerciant de Arme -Licenta pe care o solicitati: shamal + arme -Pretul licentei :$240.000 + $30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de cele doua licente -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: NewName
Maya Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 -Nick: Laurentiu. -Level: 2 -Factiune: None -Job secundar: Detective. -Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional. -Pretul licentelor : 220k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
vlados94ro Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 -Nick: ReFl3XXX -Level: 5 -Factiune: Civil -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: Permis de Shamal -Pretul licentei: 240.000$ +2.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot calatori mai rapid intre orase -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Teo_730
Theodor Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 -Nick: ReFl3XXX -Level: 5 -Factiune: Civil -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: Permis de Shamal -Pretul licentei: 240.000$ +2.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot calatori mai rapid intre orase -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Teo_730
MiXtap Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 -Nick: Aidan -Level: 17 -Factiune: FBI -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional -Pretul licentei: 220.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: sa nu mai platesc la bariere/sa zbor/sa pescuiesc -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Mixtap Am dat de atunci in aceasi seara dar am uitat sa postez :blush2:
Chenzo Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 -Nick: LastHit -Level: 5 -Factiune: Medic -Job secundar: NewsReporter -Licenta pe care o solicitati: Licenta de condus -Pretul licentei: 12 k 000 -Motivul pentru care solicitati licenta: sunt medic si am nev urgenta de permis -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
Maya Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 -Nick: LastHit -Level: 5 -Factiune: Medic -Job secundar: NewsReporter -Licenta pe care o solicitati: Licenta de condus -Pretul licentei: 12 k 000 -Motivul pentru care solicitati licenta: sunt medic si am nev urgenta de permis -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya Inca ai licenta suspendata. Revino cu aceasta cerere pe data de 9 aprilie.
Guest REdz. Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 -Nick: REDz -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: News Reporter -Licenta pe care o solicitati: Pilot -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: vreau sa pilotez : ) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: StefaN20
HerrBlackMaN Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 -Nick: REDz -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: News Reporter -Licenta pe care o solicitati: Pilot -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: vreau sa pilotez : ) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: StefaN20
Kodatu Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 -Nick: mike17kz -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati:Permisul de avion -Pretul licentei: 120 000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea zbura. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas
kansas Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 -Nick: mike17kz -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati:Permisul de avion -Pretul licentei: 120 000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea zbura. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas
kansas Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 -Nick: mike17kz -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati:Permisul de avion -Pretul licentei: 120 000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea zbura. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas
Maya Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 -Nick: Jappila -Level: 2 -Factiune: x -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 4 000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa dau la copca -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
vlados94ro Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 -Nick: ReFl3XXX -Level:5 -Factiune: SMURD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de arma -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: sa port arma legal -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas