Theodor Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 ] -Nick: qzENNN -Level: 7 -Factiune: -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Oricare Modelul de cerere este facut ca sa fie completat corect, nu in bataie de joc. Dupa cate vad, esti in FBI, ai job secundar de detectiv. La motiv cred ca esti in stare sa formulezi unul pertinent. In factiunea asta nu este nici un instructor cu nick-ul Oricare. Te rog sa refaci cererea.
qzENNNN Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 -Nick: qzENNN -Level: 7 -Factiune: F.B.I -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta : Pt a cumpara arme din armory . -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Strict.
Theodor Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 -Nick: E.ldergad -Level: 4 -Factiune: SMURD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pilot + Pescuit -Pretul licentei: 130k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot zbura, pentru a face bani legal -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Stricy. Nick-ul lui este Eldergad nu E.ldergad ar fi trebuit sa fi atent in joc cand te-a contactat sa vezi nick-ul adevarat. A luat deja 2 licente pe 5 martie, mai are dreptul la alte 2 pe 12 martie.
Zachary Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 -Nick: qzENNN -Level: 7 -Factiune: F.B.I -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta : Pt a cumpara arme din armory . -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Strict. # Scuze Teo, dar m`a derutat acel " . ", i`am returnat banii .
Rith Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 -Nick: Ryth -Level: 6 -Factiune: Smurd -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Arme/Pilot -Pretul licentei: 150k -Motivul pentru care solicitati licenta : Pe viitor o sa am nevoie de aceste licente, o sa ma avantajeze in unele situatii . -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Teo_730
Theodor Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 -Nick: Ryth -Level: 6 -Factiune: Smurd -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Arme/Pilot -Pretul licentei: 150k -Motivul pentru care solicitati licenta : Pe viitor o sa am nevoie de aceste licente, o sa ma avantajeze in unele situatii . -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Teo_730
BlackCondor Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 -Nick:BlackCndor -Level:3 -Factiune:Politicieni -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati: Avion -Pretul licentei:120K -Motivul pentru care solicitati licenta:ca sa pot avea avion la indemana -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta Cora
alin9 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 -Nick: ALIN9 -Level: 6 -Factiune: civil -Job secundar : trucker -Licenta pe care o solicitati: Weapons + Passaport -Pretul licentei: 30000-weapons + 120000-passaport -Motivul pentru care solicitati licenta: nevoie mare -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Teo_730
Guest Fringe. Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 -Nick:BlackCndor -Level:3 -Factiune:Politicieni -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati: Avion -Pretul licentei:120K -Motivul pentru care solicitati licenta:ca sa pot avea avion la indemana -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta Cora
Theodor Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 -Nick:BlackCndor -Level:3 -Factiune:Politicieni -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati: Avion -Pretul licentei:120K -Motivul pentru care solicitati licenta:ca sa pot avea avion la indemana -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta Cora Sa nu-i acorde nici un rank 3 licenta. Cora, e a doua oara cand gresesti. Nu ti se pare ceva ciudat la nick-ul lui? Nu cumva este BlackCondor? A mai luat 2 licente in ultimele 7 zile
pescaru Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 -Nick: outlook -Level:8 -Factiune: smurd -Job secundar: reporter -Licenta pe care o solicitati: permis de conducere -Pretul licentei: 18 k -Motivul pentru care solicitati licenta:- -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:orange
Theodor Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 -Nick: outlook -Level:8 -Factiune: smurd -Job secundar: reporter -Licenta pe care o solicitati: permis de conducere -Pretul licentei: 18 k -Motivul pentru care solicitati licenta:- -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:orange Factiune: PD Nume ofiter: Sayid Gradul ofiterului: 6 Numele jucatorului care are licenta suspendata: outlook Licenta Suspendata: Drive license Motivul suspendarii: Folosirea Dumperului in oras Data // Ora suspendarii: 08.03.2012 // 19:49 Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: 11.03.2012 Alte adaugari: Prima abatere Mai ai de asteptat inca 2 zile. La urmatoatea cerere sa completezi si motivul.
Chase. Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 -Nick:eRader -Level:4 -Factiune: -Job secundar:Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: Permis -Pretul licentei:12.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Permis de conducere -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Chase
Tzon Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 -Nick: Tzon -Level:5 -Factiune: politicieni -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de shamal -Pretul licentei: 240k+2k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa zbor :)) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Ares
Gabii Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 -Nick: Hanke -Level: 6 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permisul de navigat -Pretul licentei: 18000$ + 2000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot merge cu barca
Guest Fringe. Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 -Nick: Hanke -Level: 6 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permisul de navigat -Pretul licentei: 18000$ + 2000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot merge cu barca
BIGG Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 -Nick: Blood -Level: 12 -Factiune: UST -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: pachetul promotional:fly+pasaport+arma -Pretul licentei: 250k -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru cand voi avea nevoie
BIGG Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 -Nick: Blood -Level:12 -Factiune:ust -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati:pachet promotional:fly+pasaport+arma -Pretul licentei: 250k -Motivul pentru care solicitati licenta:pt. cand o sa am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:MiXtap
MiXtap Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 -Nick: Blood -Level:12 -Factiune:ust -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati:pachet promotional:fly+pasaport+arma -Pretul licentei: 250k -Motivul pentru care solicitati licenta:pt. cand o sa am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:MiXtap
Theodor Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 -Nick: ALIN9 -Level: 6 -Factiune: civil -Job secundar : trucker -Licenta pe care o solicitati: Weapons + Passaport -Pretul licentei: 30000-weapons + 120000-passaport -Motivul pentru care solicitati licenta: nevoie mare -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Teo_730 Doar pasaport.
sorin200913 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 -Nick: ReyYko -Level: 6 -Factiune: Consilieri -Job secundar: Whore -Licenta pe care o solicitati: De arme -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:O sa am nevoie mai incolo. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:MiXtap
Ares Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 -Nick: Tzon -Level:5 -Factiune: politicieni -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de shamal -Pretul licentei: 240k+2k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa zbor :)) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Ares
FcR Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 -Nick: FcR -Level: 7 -Factiune: National Guard -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta: imi place Shamal-ul -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares
Mihai1200 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 -Nick:Mihai1200 -Level:13 -Factiune:Civil -Job secundar:Reporter -Licenta pe care o solicitati: Condus -Pretul licentei:12k -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie de ea -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:MiXtap
MiXtap Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 -Nick:Mihai1200 -Level:13 -Factiune:Civil -Job secundar:Reporter -Licenta pe care o solicitati: Condus -Pretul licentei:12k -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie de ea -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:MiXtap