YaHuU Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 -Nick: Rayder -Level: 2 -Factiune: -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de zbor -Pretul licentei: 120k (+2k testul) -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea zbura. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Yahuu
antaury Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 -Nick: antaury -Level:5 -Factiune:SMURD -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati:pachetul promotional (flying, weapon, passport) -Pretul licentei: 250 000 -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a zbura, a folosi arme.pasaportul nu-mi foloseste(deja il am) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Maya
Maya Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 -Nick: antaury -Level:5 -Factiune:SMURD -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati:pachetul promotional (flying, weapon, passport) -Pretul licentei: 250 000 -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a zbura, a folosi arme.pasaportul nu-mi foloseste(deja il am) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Maya Daca ai deja pasaportul postezi doar cele 2 licente de care ai nevoie. Si poti face cerere abia maine, ai luat deja pachetul promotional saptamana asta.
Jose_Castillo Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 -Nick: ALIN9 -Level: 5 -Factiune: civil -Job secundar: CarJacker -Licenta pe care o solicitati: Permis de zbor -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: de placere -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MiXtap
MiXtap Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 -Nick: ALIN9 -Level: 5 -Factiune: civil -Job secundar: CarJacker -Licenta pe care o solicitati: Permis de zbor -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: de placere -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MiXtap
Denisutz Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: Quentin -Level: 9 -Factiune: Hitman -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: folosesc mult bariera si nu vreau sa mai consum bani tot timpul .. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: oricine
.SparTacuS. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: _SparTacuS_ -Level: 5 -Factiune: -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional. -Pretul licentei: 250k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma plimb cu avionul :D sa port arma legal si sa trec bariera gratis... -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Teo_730
Theodor Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: _SparTacuS_ -Level: 5 -Factiune: -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional. -Pretul licentei: 250k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma plimb cu avionul :D sa port arma legal si sa trec bariera gratis... -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Teo_730
Perpripiu Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: TadeuS -Level: 5 -Factiune: Consilier -Job secundar: Reporter -Licenta pe care o solicitati: Permis de zbor -Pretul licentei: 120k (+2k testul) -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea zbura. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Perpripiu
Denisutz Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: Quentin -Level: 9 -Factiune: Hitman -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: folosesc mult bariera si nu vreau sa mai consum bani tot timpul .. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Teo_730 (am uitat sa pun un instructor prima oara si nu mai am edit )
Gamyng Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: GamYng -Level:7 -Factiune:Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Licenta de zbor fly -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: IMI place sa zbor cu avionul -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen
Gamyng Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: GamYng -Level:7 -Factiune:Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: Nu imi place sa dau mereu bani la /barrier -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen
rares443 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: GamYng -Level:7 -Factiune:Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Licenta de zbor fly -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: IMI place sa zbor cu avionul -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen -Nick: GamYng -Level:7 -Factiune:Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: Nu imi place sa dau mereu bani la /barrier -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen
Theodor Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: Quentin -Level: 9 -Factiune: Hitman -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: folosesc mult bariera si nu vreau sa mai consum bani tot timpul .. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Teo_730 (am uitat sa pun un instructor prima oara si nu mai am edit )
Maluco Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: Maluco -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: barca+arme -Pretul licentei: 48k -Motivul pentru care solicitati licenta:am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Varuso
eemy51 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: eemy51 -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: fly -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta:pt a ajunge mai repede la destinatii -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Orange
Andra Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: Maluco -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: barca+arme -Pretul licentei: 48k -Motivul pentru care solicitati licenta:am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Varuso
Tzon Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: Tzon -Level:4 -Factiune: civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma si pasaport -Pretul licentei: 120k+2k 30k+2k -Motivul pentru care solicitati licenta:pasaport= sa nu mai platesc de multe ori la bariera si port arma sa pot purta arma -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: port arma Yahuu si passaport Orange-Nick: Tzon -Level:4 -Factiune: civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma si pasaport -Pretul licentei: 120k+2k 30k+2k -Motivul pentru care solicitati licenta:pasaport= sa nu mai platesc de multe ori la bariera si port arma sa pot purta arma -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: port arma Yahuu si passaport Orange
Piratz Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick:alexifr -Level:8 -Factiune:- -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de barca -Pretul licentei:18.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma plimb -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:GoTeK
Gotec Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick:alexifr -Level:8 -Factiune:- -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de barca -Pretul licentei:18.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma plimb -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:GoTeK
Guest Fringe. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: Cora -Level: 3 -Factiune: Politicienii -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta:am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Mixtap
Flippy Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: Flippy -Level: 14 -Factiune: UST -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati: Fly Licenses -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma pot deplasa mai repede in alte orase. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: GoTek
MiXtap Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: Cora -Level: 3 -Factiune: Politicienii -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta:am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Mixtap ai mai luat 2 licente sapt asta.Poftim cateva detalii: Nick: Cora -Level:3 -Factiune: Civil -Job secundar: Taximetrista -Licenta pe care o solicitati: Permis de barca -Pretul licentei: 18000+2000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:sa plutesc pe apa -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Mixtap -Nick: Cora -Level:3 -Factiune: N/A -Job secundar: Taximetrista -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 12000+2000 -Motivul pentru care solicitati licenta:sa conduc din nou -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:MixTap www.picz.ro/show-image.php?id=c1b61a4afac30b182f21aa6e8fc1a732 mai poti lua inca 2 licente pe data de 8 martie 2012
Tzon Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: Tzon -Level:4 -Factiune: civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma si pasaport -Pretul licentei: 120k+2k 30k+2k -Motivul pentru care solicitati licenta:pasaport= sa nu mai platesc de multe ori la bariera si port arma sa pot purta arma -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: passaport Orange [
Gotec Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 -Nick: Flippy -Level: 14 -Factiune: UST -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati: Fly Licenses -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma pot deplasa mai repede in alte orase. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: GoTek Data viitoare o aterizare mai buna