JUV3NTUSSS Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 -Nick: JUV3NTUSSS -Level: 19 -Factiune: THE MAFIA -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Permisul de conducere -Pretul licentei: 12.000$ http://postimage.org/image/wfmm0ys8f/ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma pot deplasa mai usor si mai rapid. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Orange
thebestboy11 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 -Nick: denniZ77 -Level:11 -Factiune: UST -Job secundar: carjacker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot trece barierele -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Orange
Orange Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 -Nick: JUV3NTUSSS -Level: 19 -Factiune: THE MAFIA -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Permisul de conducere -Pretul licentei: 12.000$ http://postimage.org/image/wfmm0ys8f/ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma pot deplasa mai usor si mai rapid. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Orange Licenta primita! :-* -Nick: denniZ77 -Level:11 -Factiune: UST -Job secundar: carjacker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot trece barierele -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Orange Licenta primita :-*
Blacktouch Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 -Nick: Blenis -Level: 8 -Factiune: Civil -Job secundar: reporter -Licenta pe care o solicitati: Pachetul Promotional pe saptamana asta. -Pretul licentei: 160.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa le iau pe toate odata -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Mixtap
MiXtap Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 -Nick: Blenis -Level: 8 -Factiune: Civil -Job secundar: reporter -Licenta pe care o solicitati: Pachetul Promotional pe saptamana asta. -Pretul licentei: 160.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa le iau pe toate odata -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Mixtap passed toate 3.Rog un coleg rank3+ sa ii acorde licentele
sorin200913 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 -Nick: ReyYko -Level:2 -Factiune: - -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 3000$+1000$=4000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pescuiesc ! .
sorin200913 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 -Nick: ReyYko -Level: 2 -Factiune: -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 4000$+200$=6000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pescuiesc -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Mixtap
DaN007z Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 -Nick: NaS13 -Level: 7 -Factiune: UST -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Avion -Pretul licentei: 120000$+2000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: imi place sa zbor cu avionul -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Mixtap-Nick: NaS13 -Level: 7 -Factiune: UST -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Arma -Pretul licentei: 30000$+2000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot avea o arma la mine sa ma apar -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Mixtap
MiXtap Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 -Nick: ReyYko -Level: 2 -Factiune: -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 4000$+200$=6000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pescuiesc -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Mixtap passed - rog un coleg rank3+ sa ii acorde licenta
just.4me666 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Nick: sorrowmist -Level: 2 -Factiune: -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei:30.000+2.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: sa ma pot apara -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Mixtap
MiXtap Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Nick: sorrowmist -Level: 2 -Factiune: -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei:30.000+2.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: sa ma pot apara -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Mixtap passed - rog un coleg rank3+ sa ii dea licenta
MiXtap Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 -Nick: NaS13 -Level: 7 -Factiune: UST -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Avion -Pretul licentei: 120000$+2000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: imi place sa zbor cu avionul -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Mixtap -Nick: NaS13 -Level: 7 -Factiune: UST -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Arma -Pretul licentei: 30000$+2000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot avea o arma la mine sa ma apar -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Mixtap passed - rog un coleg rank3+ sa ii acorde licentele
Tryf Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 -Nick: Tryf -Level: 8 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Arme + passaport -Pretul licentei: 30k + 120k = 150k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot trece de bariere si sa pot detine arme. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares
Ciolosh Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 -Nick: Tryf -Level: 8 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Arme + passaport -Pretul licentei: 30k + 120k = 150k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot trece de bariere si sa pot detine arme. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares PASSED la arme.Ares se ocupa de pasaport.
just.4me666 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Nick: sorrowmist -Level: 2 -Factiune: -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: de zbor -Pretul licentei:120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: imi plac plimbarile linistite -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares
Ares Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 -Nick: Tryf -Level: 8 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Arme + passaport -Pretul licentei: 30k + 120k = 150k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot trece de bariere si sa pot detine arme. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares PASSED la arme.Ares se ocupa de pasaport. Nick: sorrowmist -Level: 2 -Factiune: -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: de zbor -Pretul licentei:120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: imi plac plimbarile linistite -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares Passed
Katalyn Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 -Nick: Katalyn -Level: 9 -Factiune: UST -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Licenta de condus -Pretul licentei: 12k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am avut permisul suspendat 3 zile,iar acum il vreau inapoi -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Danutzu
Danutzu Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 -Nick: Katalyn -Level: 9 -Factiune: UST -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Licenta de condus -Pretul licentei: 12k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am avut permisul suspendat 3 zile,iar acum il vreau inapoi -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Danutzu Rog un membru rank 3+ sa ii acorde licenta.Multumesc.
focuS Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 -Nick: focustar -Level:7 -Factiune: triade -Job secundar: armsdealer -Licenta pe care o solicitati: Permis de zbor -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta:vreau sa zbor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:mixtap
MiXtap Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 -Nick: focustar -Level:7 -Factiune: triade -Job secundar: armsdealer -Licenta pe care o solicitati: Permis de zbor -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta:vreau sa zbor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:mixtap passed - rog un coleg rank3+ sa ii acorde licenta
graybeards Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 -Nick: WoksYo -Level:7 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Arme,Pasaport -Pretul licentei: 120k+30k=150k -Motivul pentru care solicitati licenta:Am mare nevoie de ele pe viitor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Ares
THC Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 -Nick: THC -Level: 16 -Factiune: TheMafia -Job secundar: Armsdealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta de condus -Pretul licentei: 12k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am avut permisul suspendat 3 zile,iar acum il vreau inapoi -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: -
Perpripiu Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 -Nick: THC -Level: 16 -Factiune: TheMafia -Job secundar: Armsdealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta de condus -Pretul licentei: 12k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am avut permisul suspendat 3 zile,iar acum il vreau inapoi -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: - A trecut testul. Un rank 3 + sa ii livreze licenta
graybeards Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 -Nick: WoksYo -Level:7 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Arme,Pasaport -Pretul licentei: 120k+30k=150k -Motivul pentru care solicitati licenta:Am mare nevoie de ele pe viitor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Volkswagen Nu am putut da edit asa ca am facut alt post.
rares443 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 -Nick: WoksYo -Level:7 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Arme,Pasaport -Pretul licentei: 120k+30k=150k -Motivul pentru care solicitati licenta:Am mare nevoie de ele pe viitor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Volkswagen Nu am putut da edit asa ca am facut alt post. Passed. Licentele i-au fost oferite