Chase. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nick: Chase -Level: 10 -Factiune: The Triads -Job secundar: n-am -Licenta pe care o solicitati: Passaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ciocio
CioCio Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nick: Chase -Level: 10 -Factiune: The Triads -Job secundar: n-am -Licenta pe care o solicitati: Passaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ciocio PASSED !!
Thunderbolt Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 -Nick: Odahviing -Level: 9 -Factiune: Civil -Job secundar: nu am -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: imi trb daca vreau sa fiu cop :)) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Orange
SenSei. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nick: SenSei -Level: 10 -Factiune: Civil -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Port Arma -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie... -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Orange
xepiah Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nick: Puni_Laur -Level: 7 -Factiune: --- -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: permis de conducere -Pretul licentei: 12k+2k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa ajung mai repede unde vreau -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen charity : ****.us/f/855/samp119v.png/
Orange Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nick: SenSei -Level: 10 -Factiune: Civil -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Port Arma -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie... -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Orange A trecut testul si a primit licenta! :-*
rares443 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nick: Puni_Laur -Level: 7 -Factiune: --- -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: permis de conducere -Pretul licentei: 12k+2k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa ajung mai repede unde vreau -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen charity : ****.us/f/855/samp119v.png/ Passed
xepiah Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nick: Puni_Laur -Level: 7 -Factiune: --- -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: port arma -Pretul licentei: 30k+2k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot avea arma -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen
rares443 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nick: Puni_Laur -Level: 7 -Factiune: --- -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: port arma -Pretul licentei: 30k+2k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot avea arma -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen Passed. te astept cu o noua aplicatie incepand cu 20 feb -Nick:DestinY -Level:8 -Factiune:SMURD -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport si licenta de navigare! -Pretul licentei:120.000$ si 18.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa trec vama fara a mai plati.Vreau sa pot naviga pentru a simtii briza oceanica:) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen Passed + licente oferite -Nick:DestinY -Level:8 -Factiune:NG -Job secundar:Detective -Licenta pe care o solicitati: Pasaport si licenta de Shamal! -Pretul licentei:120.000$ si 240.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie de licente pentru a putea mai usor urmarii si incoltii infractorii periculosi cu, care ne confruntam zi de zi:) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen Acest post a fost facut aiurea, de o persona ce nu detine in joc numele DestinY
Monica Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 -Nick: Konica -Level: 15 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis port arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot detine o arma. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MiXtap
MiXtap Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 -Nick: Konica -Level: 15 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis port arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot detine o arma. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MiXtap passed - rog un coleg rank3+ sa ii acorde licenta A primit licenta!
DeXyY Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 -Nick: DeXyY -Level: 10 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta pentru shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta: sincer sa stiu eu ca am toate licentele cumparate -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares
Ares Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 -Nick: DeXyY -Level: 10 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta pentru shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta: sincer sa stiu eu ca am toate licentele cumparate -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares Done
looooool Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 -Nick: BlueDunhill -Level: 9 -Factiune: Civil -Job secundar: nu am -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma + Pasaport -Pretul licentei: 30.000$ si 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: imi trb daca vreau sa fiu cop :)) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares
Ares Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 -Nick: BlueDunhill -Level: 9 -Factiune: Civil -Job secundar: nu am -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma + Pasaport -Pretul licentei: 30.000$ si 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: imi trb daca vreau sa fiu cop :)) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares done
Thunderbolt Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 -Nick: Odahviing -Level: 9 -Factiune: FBI -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma -Pretul licentei: <---charity 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: imi trb pentru a cumpara arme de la armoury -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Orange
Orange Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 -Nick: Odahviing -Level: 9 -Factiune: FBI -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma -Pretul licentei: <---charity 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: imi trb pentru a cumpara arme de la armoury -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Orange Licenta primita!
Katalyn Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 -Nick: Katalyn -Level: 8 -Factiune: Civil -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Shamal+Pasaport -Pretul licentei: 360k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot trece vama gratis si sa ma pot plimba cu shamal -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio
carlos1394 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 -Nick:carlos10 -Level:3 -Factiune:civil -Job secundar:truker -Licenta pe care o solicitati: Permis port arma,passport -Pretul licentei:150 k -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:orange
CioCio Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 -Nick: Katalyn -Level: 8 -Factiune: Civil -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Shamal+Pasaport -Pretul licentei: 360k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot trece vama gratis si sa ma pot plimba cu shamal -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio PASSED ,a primit pasaportul.Pt licenta de shamal il astepti pe ares sa dai testele cu el. :tiphat:
Orange Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 -Nick:carlos10 -Level:3 -Factiune:civil -Job secundar:truker -Licenta pe care o solicitati: Permis port arma,passport -Pretul licentei:150 k -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:orange Licente primite!
Kile Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 -Nick: K1le -Level: 6 -Factiune: Grove Street. -Job secundar: Arms Dealer. -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot trece vama gratis -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio
CioCio Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 -Nick: K1le -Level: 6 -Factiune: Grove Street. -Job secundar: Arms Dealer. -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot trece vama gratis -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio DONE !! A primit pasaportul !!
Ares Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 -Nick: Katalyn -Level: 8 -Factiune: Civil -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Shamal+Pasaport -Pretul licentei: 360k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot trece vama gratis si sa ma pot plimba cu shamal -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio / Ares Done shamal
Thunderbolt Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 -Nick: Odahviing -Level: 9 -Factiune: FBI -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de avion -Pretul licentei: $120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: aviotul este exact ce imi trebuie intro urmarire aeriana -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Blenis