rares443 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 -Nick:oIp -Level:7 -Factiune:- -Job secundar:car jacker -Licenta pe care o solicitati: Permis:de arme.fly -Pretul licentei:150.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:am nevoie pentru ca doresc sa intru in pd -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen Passed. poti obtine alte 2 licente incepand cu data de 19 feb
DestinY. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 -Nick:DestinY -Level:8 -Factiune:SMURD -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport si licenta de navigare! -Pretul licentei:120.000$ si 18.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa trec vama fara a mai plati.Vreau sa pot naviga pentru a simtii briza oceanica:) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen
SlayerX Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 -Nick:DestinY -Level:8 -Factiune:NG -Job secundar:Detective -Licenta pe care o solicitati: Pasaport si licenta de Shamal! -Pretul licentei:120.000$ si 240.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie de licente pentru a putea mai usor urmarii si incoltii infractorii periculosi cu, care ne confruntam zi de zi:) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen
rares443 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 -Nick:DestinY -Level:8 -Factiune:NG -Job secundar:Detective -Licenta pe care o solicitati: Pasaport si licenta de Shamal! -Pretul licentei:120.000$ si 240.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie de licente pentru a putea mai usor urmarii si incoltii infractorii periculosi cu, care ne confruntam zi de zi:) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen Eu iti pot da doar pasaportul. pentru Shamal contacteaza unul din leaderi. /w volk in joc daca mai doresti sa iti dau eu pasaportul
motan16 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 -Nick: motan -Level: 8 -Factiune: niciuna -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de condus -Pretul licentei: 12,000 -Motivul pentru care solicitati licenta: ca sa pot conduce -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: ciocio sau oricare este online
rares443 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Factiune: Police Department Nume ofiter: Jairoo Gradul ofiterului: 2 - Officer Numele jucatorului care are licenta suspendata: motan Licenta Suspendata: Licenta de condus Motivul suspendarii: nitro pe masina Data // Ora suspendarii: 12 Februarie 2012 // 13:40 Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: 15 Februarie 2012 Alte adaugari: Prima abatere -Nick: motan -Level: 8 -Factiune: niciuna -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de condus -Pretul licentei: 12,000 -Motivul pentru care solicitati licenta: ca sa pot conduce -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: ciocio sau oricare este online incepand cu 15 feb iti poti recupera permisul de conducere
penuboss Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 -Nick: Penu -Level: 5 -Factiune: Civil -Job secundar: CarJacker -Licenta pe care o solicitati: Pachet Promotional -Pretul licentei: 220k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuiesc -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Bogdan
thebestboy11 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 -Nick: denniZ77 -Level:10 -Factiune: UST -Job secundar: carjacker -Licenta pe care o solicitati: fly -Pretul licentei: 120k+2k testu -Motivul pentru care solicitati licenta: sa vad lumea de sus :X -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Varuso
Andra Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 -Nick: denniZ77 -Level:10 -Factiune: UST -Job secundar: carjacker -Licenta pe care o solicitati: fly -Pretul licentei: 120k+2k testu -Motivul pentru care solicitati licenta: sa vad lumea de sus :X -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Varuso A picat testul, va putea reveni doar peste 3 zile.
Gaby. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 -Nick:ApolloOne -Level:3 -Factiune:Civil,urmeaza sa dau test pentru consilier -Job secundar:Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Permis pentru barca -Pretul licentei:30000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma plimb
Joint_Pit Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 -Nick: JoinT_Pit -Level: 19 -Factiune: Grove -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 12.000 £ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a intra in rand cu lumea -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: -
Orange Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 -Nick: JoinT_Pit -Level: 19 -Factiune: Grove -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 12.000 £ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a intra in rand cu lumea -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: - Respins. Poti sa faci o alta cerere in data de 15 Februarie la ora 20:35
ReDDoGs Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 -Nick: ReDDoGs -Level: 25 -Factiune: SFR -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 12.000$+2.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot sa conduc -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MiXtap -Poza cu /charity: http://postimage.org/image/pkvd1xfcb/
RemiX Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 -Nick: RemiX -Level: 15 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Taxi -Licenta pe care o solicitati: Permis de arma -Pretul licentei:30.000$ + 2.000$ testu -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a purta arma legal. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio
Zachary Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nick: Strict.Level: 2Factiune: Civilian .Job secundar: None .Licenta pe care o solicitati: Fish .Pretul licentei: 4.000$ + 2.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa pescuiesc .Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio .
CioCio Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 -Nick: RemiX -Level: 15 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Taxi -Licenta pe care o solicitati: Permis de arma -Pretul licentei:30.000$ + 2.000$ testu -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a purta arma legal. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio PASSED !! A primit licenta !! Nick: Strict.Level: 2Factiune: Civilian .Job secundar: None .Licenta pe care o solicitati: Fish .Pretul licentei: 4.000$ + 2.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa pescuiesc .Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio . PASSED ! ! A trecut testul !!
MiXtap Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 -Nick: ReDDoGs -Level: 25 -Factiune: SFR -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 12.000$+2.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot sa conduc -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MiXtap -Poza cu /charity: http://postimage.org/image/pkvd1xfcb/ passed - rog un coleg rank3+ sa ii acorde licenta. Licenta a fost acordata!
Andrew93 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 -Nick:Andrew -Level:7 -Factiune:- -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati:fishing -Pretul licentei:4.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru fun si sa am cu ce sa imi ocup timpu -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:MixTap
MiXtap Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 -Nick:Andrew -Level:7 -Factiune:- -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati:fishing -Pretul licentei:4.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru fun si sa am cu ce sa imi ocup timpu -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:MixTap passed - si a primit licenta
eemy51 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 -Nick: eemy51 -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: permis de port arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru auto-aparare -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Blenis
rares443 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 -Nick: lioN. -Level: 4 -Factiune: - -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: barca + pasaport -Pretul licentei: 138k -Motivul pentru care solicitati licenta: hobby + deplasare rapida intre orase. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen passed + licente oferite
Blacktouch Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 -Nick: eemy51 -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: permis de port arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru auto-aparare -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Blenis PASSED !! A primit licenta!!
1bogdy Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 -Nick: bogthenel -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: N-am -Licenta pe care o solicitati: Pachet Promotional -Pretul licentei: 220k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebe. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Varuso
Andra Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 -Nick: bogthenel -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: N-am -Licenta pe care o solicitati: Pachet Promotional -Pretul licentei: 220k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebe. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Varuso Passed+licente primite.