Guest MoNdEo007 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: fLuEnCe -Level: 12 -Factiune: Hitman -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: PASAPORT / ZBOR -Pretul licentei: 120k /120k = 240k -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru strictul necesar. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Bogdan
Ares Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: fLuEnCe -Level: 12 -Factiune: Hitman -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: PORT ARMA / PASAPORT / ZBOR -Pretul licentei: 30k / 120k /120k = 270k -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru strictul necesar. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Nu conteaza 1. Doar doua licente in interval de 7 zile 2. Musai trebuie sa scrii numele instructorului cu care vrei sa dai
Bogdan19 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: fLuEnCe -Level: 12 -Factiune: Hitman -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: PASAPORT / ZBOR -Pretul licentei: 120k /120k = 240k -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru strictul necesar. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Bogdan Passed !
Zippo. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: Link. -Level:2 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Atestat de zbor -Pretul licentei: 120000 -Motivul pentru care solicitati licenta:vreau sa zbor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio
CioCio Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: Link. -Level:2 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Atestat de zbor -Pretul licentei: 120000 -Motivul pentru care solicitati licenta:vreau sa zbor -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio PASSED !! A primit licenta !!
Kile Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: K1lee -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: None . -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional. -Pretul licentei: 130.000 -Motivul pentru care solicitati licenta Am nevoie de ele pentru scop-uri personale. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio
CioCio Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: K1lee -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: None . -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional. -Pretul licentei: 130.000 -Motivul pentru care solicitati licenta Am nevoie de ele pentru scop-uri personale. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio PASSED !! A trecut testele si a primit si licentele !!
Orange Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: Sandokan -Level: 8 -Factiune: Civil -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de arme -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc sa intru in NG -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Orange A trecut testul si a primit licenta! :-*
FcR Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick:FcR -Level:3 -Factiune: -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: arma,zbor,fish -Pretul licentei:130.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa pot purta arma si imi place mult sa zbor cu avionul. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:CioCio
NoH Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: NoH -Level: 12 -Factiune: pd -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati:pasaport -Pretul licentei:120k -Motivul pentru care solicitati licenta: doresc sa ma plimb -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:ciocio
CioCio Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick:FcR -Level:3 -Factiune: -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: arma,zbor,fish -Pretul licentei:130.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa pot purta arma si imi place mult sa zbor cu avionul. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:CioCio PASSED !!! A trecut testele si a primit licentele !! (pachet promotionat) -Nick: NoH -Level: 12 -Factiune: pd -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati:pasaport -Pretul licentei:120k -Motivul pentru care solicitati licenta: doresc sa ma plimb -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:ciocio PASSED !! A primit pasaportul !!
elometin Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 -Nick: EloMetin -Level: 22 -Factiune: UST -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de Condus -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: pt a putea conduce din nou:X:X -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio
CioCio Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 -Nick: EloMetin -Level: 22 -Factiune: UST -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de Condus -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: pt a putea conduce din nou:X:X -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio Imi pare rau,maine poti posta pentru licenta de condus. Factiune: PD Nume ofiter: Denim Gradul ofiterului: 2 Numele jucatorului care are licenta suspendata: EloMetin Licenta Suspendata: Drive license Motivul suspendarii: pentru nos. Data // Ora suspendarii: 09.02.2012 // 20.31 Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: 12.02.2012 Alte adaugari: Prima abatere
elometin Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 -Nick: EloMetin -Level: 22 -Factiune: UST -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de Condus -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: pt a putea conduce din nou:X:X -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio Imi pare rau,maine poti posta pentru licenta de condus. Factiune: PD Nume ofiter: Denim Gradul ofiterului: 2 Numele jucatorului care are licenta suspendata: EloMetin Licenta Suspendata: Drive license Motivul suspendarii: pentru nos. Data // Ora suspendarii: 09.02.2012 // 20.31 Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: 12.02.2012 Alte adaugari: Prima abatere dupa ce Ca denim nu stie deloc regulamentul si mi-a luat permisul dupa ora 20:00 mai si ma refuzati.....deci clar
Gamyng Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 -Nick:GamYng -Level:4 -Factiune:Civil -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati: De arme -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta:imi place sa port arme la mn -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:CioCio
Darklar Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 -Nick: Gladiator9 -Level: 7 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pasaport si licenta de arme. -Pretul licentei: 120.000$ + 30.000$ = 150.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot purta arme legal si sa trec vama gratis. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio
CioCio Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 -Nick:GamYng -Level:4 -Factiune:Civil -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati: De arme -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta:imi place sa port arme la mn -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:CioCio PASSED !!
Guest Jairoo Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 -Nick:Jairoo -Level:7 -Factiune:PD -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot merge dintrun oras in altul -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:CioCio
spirit_br Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 -Nick: Micu.H -Level:6 -Factiune: -Job secundar: Reporter -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional -Pretul licentei: 130k -Motivul pentru care solicitati licenta:Imi trebue -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:bogdan
CioCio Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 -Nick:Jairoo -Level:7 -Factiune:PD -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot merge dintrun oras in altul -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:CioCio PASSED !!
Tudose_Ro Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 -Nick: Tudose -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de barca -Pretul licentei: 18000 -Motivul pentru care solicitati licenta: sa merg cu barca... -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Bogdan
elometin Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 -Nick: EloMetin -Level: 22 -Factiune: UST -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de Condus -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: pt a putea conduce din nou:X:X -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio PSS: s-a clarificat treaba am vb cu Sayid si mi-a redat dreptul de ami lua permisul de conducere http://postimage.org/image/5im1rl1nx/ uite si plata : http://postimage.org/image/hc87emvtv/
CioCio Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 -Nick: EloMetin -Level: 22 -Factiune: UST -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de Condus -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: pt a putea conduce din nou:X:X -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio PSS: s-a clarificat treaba am vb cu Sayid si mi-a redat dreptul de ami lua permisul de conducere http://postimage.org/image/5im1rl1nx/ uite si plata : http://postimage.org/image/hc87emvtv/ PASSED !! Am vorbit si eu cu Sayid,a gresit agentul care ti-a suspendat licenta,ai postat si /charity !!
CioCio Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 -Nick: Gladiator9 -Level: 7 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pasaport si licenta de arme. -Pretul licentei: 120.000$ + 30.000$ = 150.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot purta arme legal si sa trec vama gratis. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio PASSED !! A trecut testele cu brio' !!
emy2000 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 -Nick: Kansas -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: pasaport si avion mic -Pretul licentei: 120k+ 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a putea trece mai usor la trucker -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen