Ares Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 -Nick: Bic -Level: 17 -Factiune: Grove -Job secundar: arms dealaer -Licenta pe care o solicitati: fly, shamal -Pretul licentei: 120+240= 360k -Motivul pentru care solicitati licenta: business -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: - dumbo si ares Done
kagawa Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 -Nick: Darius14 -Level: 28 -Factiune: Grove -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a zbura -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: ares
Andra Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 -Nick: Ghi -Level: 9 -Factiune: Dnb -Job secundar: Arms-Dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta pentru zbor -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie pentru factiune -Instructorul cu care vreti sa dati pt licent:Varuso Passed+licenta primita.
Eduard Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 -Nick: jandarm -Level: 16 -Factiune: Fbi -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: pERMIS DE PORT aRMA -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Ca sunt in FBI si imi trebuie sa IMI cumpar neaparat arme! -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:VolksWagen
Ares Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 -Nick: Darius14 -Level: 28 -Factiune: Grove -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a zbura -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: ares Done
rares443 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 -Nick: jandarm -Level: 16 -Factiune: Fbi -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: pERMIS DE PORT aRMA -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Ca sunt in FBI si imi trebuie sa IMI cumpar neaparat arme! -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:VolksWagen licenta ta este suspendata pana pe 16
JUV3NTUSSS Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 -Nick: JUV3NTUSSS -Level: 18 -Factiune: THE MAFIA -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: de arme -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa am arme legal -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen
rares443 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Factiune: PD Nume ofiter: Denim Gradul ofiterului: 2 Numele jucatorului care are licenta suspendata: JUV3NTUSSS Licenta Suspendata: Gun License Motivul suspendarii: Pentru arme in jail Data // Ora suspendarii: 08.02.2012 // 21.57 Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: 11.02.2012 Alte adaugari: Prima abatere -Nick: JUV3NTUSSS -Level: 18 -Factiune: THE MAFIA -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: de arme -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa am arme legal -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen Imi pare rau dar licenta ta este suspendata pana pe data de 11.02.2012
rares443 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 -Nick: JUV3NTUSSS -Level: 18 -Factiune: THE MAFIA -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: de arme -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa am arme legal -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen Am vorbit cu FullSpeed si mi-a confirmat faptul ca licenta i-a fost suspendata pe nedrept I-am oferit licenta de arma fara cost intrucat i-a fost supendata pe nedreptate
Aidan Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Nick: Aidan Level : 3 Factiune : - Job secundar: Trucker Licenta pe care o solicitati: De arme Pretul licentei: 30000 $ Motivul Pentru care solicitati licenta : Pentru autoaparare Instructorul cu care vreti sa dati pentru licenta : VolksWagen
rares443 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Nick: Aidan Level : 3 Factiune : - Job secundar: Trucker Licenta pe care o solicitati: De arme Pretul licentei: 30000 $ Motivul Pentru care solicitati licenta : Pentru autoaparare Instructorul cu care vreti sa dati pentru licenta : VolksWagen Passed + licenta oferita
Ganea1993 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 -Nick: Ganea -Level: 4 -Factiune: civil -Job secundar: carjacker -Licenta pe care o solicitati: Permis de zbor si pentru arme -Pretul licentei: 120k fly 30 arme -Motivul pentru care solicitati licenta: un joc mai placut -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: wolkswagen
rares443 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 -Nick: Ganea -Level: 4 -Factiune: civil -Job secundar: carjacker -Licenta pe care o solicitati: Permis de zbor si pentru arme -Pretul licentei: 120k fly 30 arme -Motivul pentru care solicitati licenta: un joc mai placut -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: wolkswagen A sustinut doar testul pentru zbor deoarece mai avea dreptul la o licenta intrucat pe data de 4.feb a obtinut licenta de pescuit (pe 4 feb a postat pentru barca si fish dar a sustinut test doar pt fish) pe date de 11.feb mai ai dreptul la o licenta Licenta fly- passed
alex_antonio_aex Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Nick: Pingoo -Level: 10 -Factiune: Triade -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Permis pentru barca -Pretul licentei: 18000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma plimb cu barca -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: wolkswagen
rares443 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Nick: Pingoo -Level: 10 -Factiune: Triade -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Permis pentru barca -Pretul licentei: 18000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma plimb cu barca -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: wolkswagen Passed
biNNN Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: m0t4nu1 -Level:4 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Passaport -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru job / Pentru a putea calatorii -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Bogdan
Refl3x Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: Refl3xx -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional -Pretul licentei: 130.000 +2.000=132.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru ca sa le am .. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Bogdan
Bogdan19 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: m0t4nu1 -Level:4 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Passaport -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru job / Pentru a putea calatorii -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Bogdan A primit pasaportul! -Nick: Refl3xx -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional -Pretul licentei: 130.000 +2.000=132.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru ca sa le am .. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Bogdan Passed !
Guest sPECIAL.K Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: sPECIAL.K ; -Level: 4 ; -Factiune: Civil ; -Job secundar: Trucker ; -Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional ; -Pretul licentei: 130.000 $ ; -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa ajung mai repede la destinatii cu avionul si restu doresc sa le am ; -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio ;
m0t4nu2 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: m0t4nu2 -Level:4 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Passaport -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru job / Pentru a putea calatorii -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Bogdan
Bogdan19 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: m0t4nu2 -Level:4 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Passaport -Pretul licentei: 120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru job / Pentru a putea calatorii -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Bogdan A primit pasaportul !
CioCio Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: sPECIAL.K ; -Level: 4 ; -Factiune: Civil ; -Job secundar: Trucker ; -Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional ; -Pretul licentei: 130.000 $ ; -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa ajung mai repede la destinatii cu avionul si restu doresc sa le am ; -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio ; PASSED !! A primit si licentele !!
Overlord Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: SpartaN16 -Level: 7 -Factiune: Civil -Job secundar: Car jacker -Licenta pe care o solicitati: Licenta de arme -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot purta arme legal -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio
CioCio Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: SpartaN16 -Level: 7 -Factiune: Civil -Job secundar: Car jacker -Licenta pe care o solicitati: Licenta de arme -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot purta arme legal -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio PASSED !!
Sandokan11 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -Nick: Sandokan -Level: 8 -Factiune: Civil -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de arme -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc sa intru in NG -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Orange