Maya Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 -Nick:Alin97 -Level:8 -Factiune:FBI -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei:120k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa nu mai dau bani la bariera. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Teo_730 -Nick:Alin97 -Level:8 -Factiune:FBI -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Navigat -Pretul licentei:18k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pot alerga infractori cu barca -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Maya Passed.
CioCio Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 -Nick: Madal1n -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei:120k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa nu mai dau bani la bariera. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio DONE !!
Vallentine Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 -Nick: Vallentine -Level: 4 -Factiune: Medics -Job secundar: Sofer de tir -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma si Pasaport -Pretul licentei: 30.000 + 120.000= 150.000 si taxa pentru teste -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de aceste 2 licente, in special aceste 2 -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen
Dragos Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 -Nick: RuLLeR -Level: 18 -Factiune: PD -Job secundar: Detectiv particular -Licenta pe care o solicitati : fish (peste) -Pretul licentei: 4000+2k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa fac bani -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares 1
rares443 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 -Nick: Vallentine -Level: 4 -Factiune: Medics -Job secundar: Sofer de tir -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma si Pasaport -Pretul licentei: 30.000 + 120.000= 150.000 si taxa pentru teste -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de aceste 2 licente, in special aceste 2 -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen Permis de arma - passed pentru pasaport contacteaza un instructor de rank 3+
Vallentine Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Imi cer scuze, dar retrag cererea de pasaport, daca se poate. Multumesc
Ares Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 -Nick: RuLLeR -Level: 18 -Factiune: PD -Job secundar: Detectiv particular -Licenta pe care o solicitati : fish (peste) -Pretul licentei: 4000+2k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa fac bani -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares Passed :)) cu greu, dar a trecut :))
Kemico Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 -Nick: Anubis -Level: 7 -Factiune: Ballas -Job secundar: Traficant de arme -Licenta pe care o solicitati: Passport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa nu mai platesc de fiecare data cand trec in alte orase.. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares
Ares Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 -Nick: Anubis -Level: 7 -Factiune: Ballas -Job secundar: Traficant de arme -Licenta pe care o solicitati: Passport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa nu mai platesc de fiecare data cand trec in alte orase.. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares Ai luat ieri doua licente, revi cu o cerere pe 20.01, imi pare rau
randy1997 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 -Nick: Soldier1 -Level:5 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permisul de conducere -Pretul licentei: 12k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa pot conduce din nou -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:(C.I.A)Sabin13
Claux Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 -Nick: Soldier1 -Level:5 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permisul de conducere -Pretul licentei: 12k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa pot conduce din nou -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:(C.I.A)Sabin13 Nu! Aseara i-a fost luata licenta dupa ce ne-a fugarit peste tot, si de 2 ori cand am ajuns langa el a dat /q. Scuze ca am postat aici.
CioCio Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 -Nick: Soldier1 -Level:5 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permisul de conducere -Pretul licentei: 12k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa pot conduce din nou -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:(C.I.A)Sabin13 Multumim Kenvelo.Soldier1 revii peste 3 zile cu o cerere.Si numai incerca sa minti instructorii si sa ii duci cu vorbe dulci, ca nu tine. :violent:
motan16 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 -Nick: motan -Level:5 -Factiune: Politicieni -Job secundar: truker -Licenta pe care o solicitati: Permis De avion -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a putea zbura -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Ares-Nick: motan -Level:5 -Factiune: Politicieni -Job secundar: truker -Licenta pe care o solicitati: Permis de barca -Pretul licentei: 18.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:ca sa pot conduce o barca -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Ares
rarikes Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 -Nick: rarikes -Level: 6 -Factiune: Civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati : fish + port arma -Pretul licentei: Permisul de pescuit: $4.000 -Permisul de arme: $30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Deoarece doresc sa am toate licentele -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: varuso
Andra Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 -Nick: rarikes -Level: 6 -Factiune: Civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati : fish + port arma -Pretul licentei: Permisul de pescuit: $4.000 -Permisul de arme: $30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Deoarece doresc sa am toate licentele -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: varuso Passed.
DuMyX Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Nick: DuMyXx -Level: 4 -Factiune:- -Job secundar:- -Licenta pe care o solicitati: avion -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: ca vreau sa zbor cu avionu -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:varuso
Andra Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 -Nick: motan -Level:5 -Factiune: Politicieni -Job secundar: truker -Licenta pe care o solicitati: Permis De avion -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a putea zbura -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Ares -Nick: motan -Level:5 -Factiune: Politicieni -Job secundar: truker -Licenta pe care o solicitati: Permis de barca -Pretul licentei: 18.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:ca sa pot conduce o barca -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Ares Passed+licente primite
Andra Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Nick: DuMyXx -Level: 4 -Factiune:- -Job secundar:- -Licenta pe care o solicitati: avion -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: ca vreau sa zbor cu avionu -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:varuso Passed+licenta primita
iFordawin Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 -Nick: lilwayne -Level:7 -Factiune: Civil -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pasaport $ Shamal -Pretul licentei: Cat o fii ... -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa le am in palmares -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio
CioCio Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 -Nick: lilwayne -Level:7 -Factiune: Civil -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pasaport $ Shamal -Pretul licentei: Cat o fii ... -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa le am in palmares -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio DONE !! A primit pasaportul si rog un leader sa ii acorde licenta de shamal !!
bogdyxp Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 -Nick: bogdyxp -Level:2 -Factiune:civil -Job secundar:trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis zbor -Pretul licentei: 120.000 + 2.000 taxa -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a zbura -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Maya
Maya Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 -Nick: bogdyxp -Level:2 -Factiune:civil -Job secundar:trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis zbor -Pretul licentei: 120.000 + 2.000 taxa -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a zbura -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Maya Passed.
virgil2711 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 -Nick:virgil27 -Level:5 -Factiune:SMURD -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: port arma -Pretul licentei:30k -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru protectia mea -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:oricare
MrPiciu Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 -Nick:virgil27 -Level:5 -Factiune:SMURD -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: port arma -Pretul licentei:30k -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru protectia mea -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:oricare Passed, rog un rank3+ sa ii dea licenta!
Paul15 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 -Nick: Paul14 -Level: 6 -Factiune: civil -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: passport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a trece linistit dintr-o tara in alta fara a mai plati bariera -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio