Ares Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 -Nick: ToxiComan -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: Conducator Tren -Licenta pe care o solicitati: sa merg cu barca -Pretul licentei: 14.000 + 1.000 = 15.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: vreau sa merg pe apa -Nick: ToxiComan -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: Conducator Tren -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 3.000 + 1.000 = 4.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: vreau sa pescuiesc Passed -Nick: TwIsT -Level: 10 -Factiune:The Mafia -Job secundar: arm dealer -Licenta pe care o solicitati:boat -Pretul licentei: Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc licenta pentru a ma plimba cu barca Passed Nick: TaofiK -Level: 4 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: de navigat si de pilot -Pretul licentei:18.000 + 120.000 Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot pescui in larg cu barca , si pot pilota avionul deoarece imi trebuie pentru calatorii cu interes politic Pased
Hackeru' Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 -Nick: BobMarley -Level: 6 -Factiune: Grove Street -Job secundar: Traficant de arme -Licenta pe care o solicitati: De navigat, shamal -Pretul licentei: 18k + 240 k = ? Motivul pentru care solicitati licenta: Sa le am la dosar .
sKc Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Nick: Hubabuba -Level: 10 -Factiune: The Triads -Job secundar: Arm Dealer -Licenta pe care o solicitati: de arme si de pilot -Pretul licentei:30.000 + 120.000 Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot detine asupra mea o arma fara nici o problema , si pot pilota avionul pentruc a sa ajung mai repede la destinatii
Tonytzi19 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Nick: Tonytzi -Level: 7 -Factiune: The Triads -Job secundar: Arm Dealer -Licenta pe care o solicitati: de arme si de pilotat -Pretul licentei:30.000 + 120.000 Motivul pentru care solicitati licenta: sa nu mi se mai ia armele de politisti, si sa ma plimb cu avionul
ToxiComan Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 -Nick: ToxiComan -Level: 6 -Factiune: Consilier -Job secundar: Conducator Tren -Licenta pe care o solicitati: port arma -Pretul licentei: 30 k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa numi ia armele
Ciolosh Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 -Nick:Ghiondes -Level:3 -Factiune:Politicieni -Job secundar:Body Guard -Licenta pe care o solicitati:Licenta de condus -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Mi-a fost suspendata pentru 3 zile pt ca a fost prima abatere si au trecut mai mult de 1 luna si tot nu am primit-o-Nick:Ghiondes -Level:3 -Factiune:Politicienii -Job secundar:Body Guard -Licenta pe care o solicitati:Licenta de pescuit -Pretul licentei:4.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pot pescui
Guest Skane Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 -Nick: Skanee -Level: 4 -Factiune:Medics -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati:weapon / fly -Pretul licentei:-- Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc am nevoie de licente
naie Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 -Nick: Skanee -Level: 4 -Factiune:Medics -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati:weapon / fly -Pretul licentei:-- Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc am nevoie de licente Passed + licente primite @Ares here.. eram logat cu contu lu fratemiu..
meetique Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 -Nick: .mitica -Level: 3 -Factiune: civil -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: fly + pasaport -Pretul licentei: 200.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa merg mai rpd intre orase
Ares Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Nick: Tonytzi -Level: 7 -Factiune: The Triads -Job secundar: Arm Dealer -Licenta pe care o solicitati: de arme si de pilotat -Pretul licentei:30.000 + 120.000 Motivul pentru care solicitati licenta: sa nu mi se mai ia armele de politisti, si sa ma plimb cu avionul -Nick: .mitica -Level: 3 -Factiune: civil -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: fly + pasaport -Pretul licentei: 200.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa merg mai rpd intre orase Passed + licente primite
Ares Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 -Nick:Ghiondes -Level:3 -Factiune:Politicieni -Job secundar:Body Guard -Licenta pe care o solicitati:Licenta de condus -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Mi-a fost suspendata pentru 3 zile pt ca a fost prima abatere si au trecut mai mult de 1 luna si tot nu am primit-o -Nick:Ghiondes -Level:3 -Factiune:Politicienii -Job secundar:Body Guard -Licenta pe care o solicitati:Licenta de pescuit -Pretul licentei:4.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pot pescui Passed + licente primite
qincy Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 -Nick:QuinCy -Level:3 -Factiune:Politicieni -Job secundar:Taxi -Licenta pe care o solicitati:Pasaport -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:IMI TREBUE
Ares Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 -Nick:QuinCy -Level:3 -Factiune:Politicieni -Job secundar:Taxi -Licenta pe care o solicitati:Pasaport -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:IMI TREBUE Pasaport primit
Theodor Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 -Nick: ToxiComan -Level: 6 -Factiune: Consilier -Job secundar: Conducator Tren -Licenta pe care o solicitati: port arma -Pretul licentei: 30 k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa numi ia armele Ai luat deja doua licente saptamana asta. Mai ai dreptul la alte doua pe data de 22 decembrie.
saitos12 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 -Nick:Bing@ -Level:4 -Factiune:Smurd -Job secundar:Nam -Licenta pe care o solicitati:Aerian -Pretul licentei:120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa zbor cu heli ca medic in cazuri de urgenta in care ii departe
Theodor Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 -Nick:Bing@ -Level:4 -Factiune:Smurd -Job secundar:Nam -Licenta pe care o solicitati:Aerian -Pretul licentei:120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa zbor cu heli ca medic in cazuri de urgenta in care ii departe Passed. Licenta primita.
ZealL Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 -Nick: HeLLIsH -Level:11 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arm dealer -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei:- -Motivul pentru care solicitati licenta: sa trec vama gratis
Ares Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 -Nick: HeLLIsH -Level:11 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arm dealer -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei:- -Motivul pentru care solicitati licenta: sa trec vama gratis Pasaport primit
crysTyan0 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 - Nick: Rohan -Level : 7 - Factiune : Civil -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati : Pescuit si barca -Pretul licentei: 22.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa pescuiesc de pe barca.
Ares Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 - Nick: Rohan -Level : 7 - Factiune : Civil -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati : Pescuit si barca -Pretul licentei: 22.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa pescuiesc de pe barca. Passed + licente primite
muresan94 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 - Nick: Cinciu -Level : 8 - Factiune : Smurd -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati : avion -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot duce pacienti cu heli 1!
*RaDu* Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 - Nick : RaDu - Level : 10 - Factiune : UST - Credeti ca meritati sa intrati în posesia pasaportului? (Da/Nu) : Da - Motivul pentru care solicitati eliberarea unui pasaport : Sa nu mai platesc taxa la bariera - Motivul pentru care veti calatori între orase : Job'ul
Theodor Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 - Nick : RaDu - Level : 10 - Factiune : UST - Credeti ca meritati sa intrati în posesia pasaportului? (Da/Nu) : Da - Motivul pentru care solicitati eliberarea unui pasaport : Sa nu mai platesc taxa la bariera - Motivul pentru care veti calatori între orase : Job'ul Ai luat deja doua licente saptamana asta. Ai dreptul la alte doua pe 20 decembrie. 1
Kaddyy Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 -Nick: Kaddy -Level: 6 -Factiune: N/A -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: permis de arme / permis de avion -Pretul licentei: 30.000$ / 120.000$ + 2000$ taxa pentru test -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru ca sper sa intru cat de curand intr`o factiune / imi place sa zbor.
Hackeru' Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 -Nick: BobMarley -Level: 6 -Factiune: Grove Street -Job secundar: Traficant de arme -Licenta pe care o solicitati: shamal, barca -Pretul licentei: 18k + 240 k = ? Motivul pentru care solicitati licenta: Sa le am la dosar .