Nyteshade Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 - Nick : Mico - Level : 13 - Factiune : The Mafia -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am sediul factiunii in alt oras,mi-ar fi mai usor cu pasaport.
CioCio Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 - Nick : Mico - Level : 13 - Factiune : The Mafia -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am sediul factiunii in alt oras,mi-ar fi mai usor cu pasaport. Passed !! Rog un coleg rank 3 + sa ii acorde licenta !!
Ares Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 -Nick: Sebb -Level: 6 -Factiune: SMURD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal - Pasaport -Pretul licentei: Nu sunt banii o problema. -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea calatori prin intermediul avioanelor, si pentru a putea trece legal vama. Shamal - Done, KiD te rog sa ii dai licenta
naie Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 -Nick: Nae -Level: 13 -Factiune: The Mafia -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: arme -Pretul licentei: 30 000 -Motivul pentru care solicitati licenta: am vazut k nu o am
Ares Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 -Nick: Nae -Level: 13 -Factiune: The Mafia -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: arme -Pretul licentei: 30 000 -Motivul pentru care solicitati licenta: am vazut k nu o am Passed, rog un rank 3+ sa ii dea licenta
iTv.dRey Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 -Nick:itv.dRey -Level:18 -Factiune:Police Department -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati:weapons -Pretul licentei:$ 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa iau arme.
Ares Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 -Nick:Chuck -Level:12 -Factiune:The Triads -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati:De condus -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru ca mi-a fost suspendata. Passed, rog un rank 3+ sa ii dea licenta
Stefan Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 -Nick:itv.dRey -Level:18 -Factiune:Police Department -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati:weapons -Pretul licentei:$ 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa iau arme. Passed test luat cu succes ! Un rank3+ rog sa ii dea licenta !
Stefan Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nick: Red. Level: 6 Factiune: Ballas Job secundar: - Licenta pe care o solicitati: Permisul de barca Permisul de avion Pretul licentei: 120k + 8k + 4k(taxa) Motivul pentru care o solicitati: Pai sa pot merge cu barca / cu avionul linistit. Passed , test trecut cu succes ! Un membru rank.3+ ii poate acorda licenta Avion !
r1zzen Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nick: mus1cftw -Level: 7 -Factiune: Mafia -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pe care o solicitati: Sa trec granita fara bani.
Stefan Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nick: mus1cftw -Level: 7 -Factiune: Mafia -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pe care o solicitati: Sa trec granita fara bani. Passed test luat cu succes ! Un rank3+ rog sa ii dea licenta !
DepSide Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 -Nick: DepSide -Level: 6 -Factiune: none -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Arme ; Pasaport -Pretul licentei: 30.000$ + 120.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot avea arme pentru auto-aparare si ca sa pot trece dintr-un oras in altul
Ares Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 -Nick: DepSide -Level: 6 -Factiune: none -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Arme ; Pasaport -Pretul licentei: 30.000$ + 120.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot avea arme pentru auto-aparare si ca sa pot trece dintr-un oras in altul Passed cea de arme. Rog un rank 3+ sa i-o dea
demoq Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nick: Demonakita -Level: 7 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei:240k -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a putea merge mai repede prin orase Nick: Demonakita -Level: 7 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati:Navigat -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:ca sa merg cu barca
Danutzu Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 -Nick:Danutzu -Level:13 -Factiune:TheMafia -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati:De condus -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru ca mi-a fost suspendata
Ares Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Nick:Danutzu -Level:13 -Factiune:ust -Job secundar:detective -Licenta pe care o solicitati:drive -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:am nevoie sun ust Factiune: PD Nume ofiter: The StaR Gradul ofiterului: 3 Numele jucatorului: Danutzu Licenta Suspendata: Drive Motivul suspendarii: Nos Data // Ora suspendarii: 15:48 // 4.12.2011 Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: 10.12.2011 Alte adaugari: A doua abatere Revii pe 10.12 cu o cerere. :) -Nick:Danutzu -Level:13 -Factiune:TheMafia -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati:De condus -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru ca mi-a fost suspendata Tu chiar nu vrei sa intelegi? Revi cu o cerere pe data de 10.12.2011. Mai asteapta doua zile.
Sebb Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 -Nick: Sebb -Level: 6 -Factiune: SMURD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Licenta de arma. -Pretul licentei: Nu sunt banii o problema. -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea detine o arma legal. Ma scuzati, am inteles de la Ares gresit... Am crezut ca putem face 2 cereri pe saptamana...
Madalin Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 -Nick: Madal1n -Level:5 -Factiune: Politicienii -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei:30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Colectie :))
Ares Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 -Nick: Sebb -Level: 6 -Factiune: SMURD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Licenta de arma. -Pretul licentei: Nu sunt banii o problema. -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea detine o arma legal. Ma scuzati, am inteles de la Ares gresit... Am crezut ca putem face 2 cereri pe saptamana... Ti-am explicat frumos, doua licente intr-o saptamana. Cand ai zis doua cereri am crezut ca sti de doua licente Mada' date='08 December 2011 - 19:07' timestamp='1323364055' post='6105268'] -Nick: Madal1n -Level:5 -Factiune: Politicienii -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei:30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Colectie :)) Passed, rog un rank 3+ sa ii dea licenta
Sonicutz Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 -Nick:Pyciulik -Level:6 -Factiune:politicienii -Job secundar:news reporter -Licenta pe care o solicitati:shamal+passport -Pretul licentei:240.00+120.00 -Motivul pentru care solicitati licenta:sa zbor mai rapid si sa trec vama fara a plati!
Ares Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 -Nick:Pyciulik -Level:6 -Factiune:politicienii -Job secundar:news reporter -Licenta pe care o solicitati:shamal+passport -Pretul licentei:240.00+120.00 -Motivul pentru care solicitati licenta:sa zbor mai rapid si sa trec vama fara a plati! Passed cea de shamal. KiD te rog sa ii dai licenta :)
mertzannn Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 -Nick: kENNyyy -Level: 11 -Factiune: Police Department -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional ( Shamal, Navigat/Barca ) . -Pretul licentei: 260.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele pe viitor .
Guest Allen Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 -Nick: kENNyyy -Level: 11 -Factiune: Police Department -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional ( Shamal, Navigat/Barca ) . -Pretul licentei: 260.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele pe viitor . passed, rog un rang +3 sai acorde licentele dorite 1
mertzannn Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 -Nick: kENNyyy -Level: 11 -Factiune: PD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa nu fiu nevoit sa platesc mereu la barriere .
Glont. Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 -Nick: Bullet. -Level: 3 -Factiune: Civilian -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Passport -Pretul licentei: 120`000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot transporta intr-un timp mult mai rapid marfa