Guest HellStyle Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 -Nick: HellStyle -Level: 4 -Factiune: n/a -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permisu de Conducere -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoia de ea pentru eventuri pentru job si sa ma plimb ...
SoulSeeker Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 -Nick: SoulSeeker -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Licenta de Pescuit -Pretul licentei: 4.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa dau la peste
Theodor Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 -Nick:KasKo -Level:11 -Factiune:mafia -Job secundar:arms dealer -Licenta pe care o solicitati:de condus -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru ca mia fost suspendata passed
Guest High.Class Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 -Nick: HighClass -Level: 4 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv skill 5 -Licenta pe care o solicitati: de condus -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: imi trebuie.
BoBiTza Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 -Nick: HighClass -Level: 4 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv skill 5 -Licenta pe care o solicitati: de condus -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: imi trebuie. Scuze nam vazut ca ai suspend pana pe 4 ... acuma nu moare nimeni Totusi passed
instinkt1 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick:Instinkt -Level:8 -Factiune:Smurd -Job secundar:Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Permis de condus -Pretul licentei:12k licenta:Doresc Am fost lasat fara carnet si doresc sa continui meseria pe care o am si nu pot fara carnet
nicky_street Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 -Nick: Nicky -Level:10 -Factiune: civil -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati:de condus -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru ca mi-a fost suspendata
Red. Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Nick: Red. Level: 4 Factiune: Civil Job secundar: Detectiv Licenta pe care o solicitati: Permisul de barca Permisul de avion Pretul licentei: 120k + 8k + 4k(taxa) Motivul pentru care o solicitati: Pai sa pot merge cu barca / cu avionul linistit.
Theodor Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Nick: Red. Level: 4 Factiune: Civil Job secundar: Detectiv Licenta pe care o solicitati: Permisul de barca Permisul de avion Pretul licentei: 120k + 8k + 4k(taxa) Motivul pentru care o solicitati: Pai sa pot merge cu barca / cu avionul linistit. Ai dat deja 2 teste in data de 30 noiembrie. Mai ai dreptul la alte 2 in data de 7 decembrie.
Andra Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 -Nick: Piti.xD -Level: 14 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pasaport, Licenta de pescuit. -Pretul licentei: Pasaport : 120.000$, Licenta de pescuit: 4.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea trece vama gratis si pentru a putea pescui ^^.
Spence Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 -Nick: SpencE -Level: 6 -Factiune: Civillian -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Licenta de arme. -Pretul licentei: Pasaport : 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea purta arme legal.
Theodor Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 -Nick: Piti.xD -Level: 14 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pasaport, Licenta de pescuit. -Pretul licentei: Pasaport : 120.000$, Licenta de pescuit: 4.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea trece vama gratis si pentru a putea pescui ^^. Passed ambele teste. A primit licentele.
Theodor Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 -Nick: SpencE -Level: 6 -Factiune: Civillian -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Licenta de arme. -Pretul licentei: Pasaport : 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea purta arme legal. Mai citeste acest post inca odata.
Eduard Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 -Nick:jandarm -Level:14 -Factiune:none -Job secundar:none -Licenta pe care o solicitati:Port Arma -Pretul licentei:30.000+2.000 = 32.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:imi trebuie din cauze nobile! Licentele vor fi eliberate DOAR cu cerere pe forum
Theodor Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 -Nick:jandarm -Level:14 -Factiune:none -Job secundar:none -Licenta pe care o solicitati:Port Arma -Pretul licentei:30.000+2.000 = 32.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:imi trebuie din cauze nobile! Licentele vor fi eliberate DOAR cu cerere pe forum Passed. Licenta primita. Nick:Instinkt -Level:8 -Factiune:Smurd -Job secundar:Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Permis de condus -Pretul licentei:12k licenta:Doresc Am fost lasat fara carnet si doresc sa continui meseria pe care o am si nu pot fara carnet Passed+licenta acordata
RandOm Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 -Nick: RandOm -Level: 10 -Factiune: UST -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: barca si avion -Pretul licentei: $18.000 + $120.000 + 4000$ taxele = 122000 Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie sa merg cu avionul din SF in LS si am nevoie si de permisul de barca pentru eventurile cu barci,eventual sa imi iau si o licenta de pescuit.
Theodor Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 -Nick: RandOm -Level: 10 -Factiune: UST -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: barca si avion -Pretul licentei: $18.000 + $120.000 + 4000$ taxele = 122000 Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie sa merg cu avionul din SF in LS si am nevoie si de permisul de barca pentru eventurile cu barci,eventual sa imi iau si o licenta de pescuit. Passed+licente primite
f1re Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 - Nick : Odo - Level : 6 - Factiune : Politicieni - Credeti ca meritati sa intrati în posesia pasaportului? (Da/Nu) Da - Motivul pentru care solicitati eliberarea unui pasaport : Economisesc $ - Motivul pentru care veti calatori între orase : ( De exemplu pentru afaceri , pentru distractii , aveti sediul factiunii în alt oras decât cel în care locuiti , etc) : afaceri B-)
Theodor Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 - Nick : Odo - Level : 6 - Factiune : Politicieni - Credeti ca meritati sa intrati în posesia pasaportului? (Da/Nu) Da - Motivul pentru care solicitati eliberarea unui pasaport : Economisesc $ - Motivul pentru care veti calatori între orase : ( De exemplu pentru afaceri , pentru distractii , aveti sediul factiunii în alt oras decât cel în care locuiti , etc) : afaceri B-) Licenta primita.
TwIIIsT Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 - Nick : TwIsT - Level : 7 - Factiune : The Mafia - Credeti ca meritati sa intrati în posesia pasaportului? (Da/Nu) Da - Motivul pentru care solicitati eliberarea unui pasaport : deroarece vin mereu din lv si cheltui bani - Motivul pentru care veti calatori între orase : ( De exemplu pentru afaceri , pentru distractii , aveti sediul factiunii în alt oras decât cel în care locuiti , etc) : afaceri
Theodor Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 - Nick : TwIsT - Level : 7 - Factiune : The Mafia - Credeti ca meritati sa intrati în posesia pasaportului? (Da/Nu) Da - Motivul pentru care solicitati eliberarea unui pasaport : deroarece vin mereu din lv si cheltui bani - Motivul pentru care veti calatori între orase : ( De exemplu pentru afaceri , pentru distractii , aveti sediul factiunii în alt oras decât cel în care locuiti , etc) : afaceri Ai ai dat deja 2 teste acum 6 zile. Ai dreptul la alte 2 maine, 5 decembrie.
defragus Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 -Nick: Defragus -Level: 19 -Factiune:Civil -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Drive License -Pretul licentei:12.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea conduce
Theodor Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 -Nick: Defragus -Level: 19 -Factiune:Civil -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Drive License -Pretul licentei:12.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea conduce Passed. Licenta acordata.
hawaii Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 -Nick: FLorrYnuSh. -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Hot De Masini -Licenta pe care o solicitati: Port Arma -Pretul licentei: 30.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa am voie cu arme. El ma rugat ca nu stie sa faca cerere ..ceva de genu :) .
ultrass_man Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 -Nick:Chuck -Level:12 -Factiune:The Triads -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati:De condus -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru ca mi-a fost suspendata.