Fonz Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nick : StefaNN Level: 5 Factiune : none Licenta pentru care o solicitati: pasaport si arme Pretul Licentei: 130k Motivul pt care solicitati licneta: sa pot lua arme si sa trec vama fara sa platesc
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nick : StefaNN Level: 5 Factiune : none Licenta pentru care o solicitati: pasaport si arme Pretul Licentei: 130k Motivul pt care solicitati licneta: sa pot lua arme si sa trec vama fara sa platesc Nu este acesta pretul total al celor doua licente. Cerere respinsa pana cand scrii pretul corect ( 120k e pasaportul + 30k licenta de arme = 150k )
ConVicT Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nick : ConVicT Level:7 Factiune : The Triads Licenta pentru care o solicitati: shamal Pretul Licentei: 240k Motivul pt care solicitati licneta:sa pot calatori alaturi de mai multi prieteni:)
RobyRap Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nick : StefaNN Level: 5 Factiune : none Licenta pentru care o solicitati: pasaport si arme Pretul Licentei: 150k Motivul pt care solicitati licneta: sa pot lua arme si sa trec vama fara sa platesc licente primite
RobyRap Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nick : 0zahar Level: 6 Factiune : SMURD Licenta pentru care o solicitati:Fly si pasaport Pretul Licentei: 240k Motivul pt care solicitati licneta: sa pot folosi heli. licente primite Nick : ConVicT Level:7 Factiune : The Triads Licenta pentru care o solicitati: shamal Pretul Licentei: 240k Motivul pt care solicitati licneta:sa pot calatori alaturi de mai multi prieteni:) licenta primita
mita_sik Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick : Mitasik Level: 18 Factiune : HItman Licenta pentru care o solicitati: shamal , navigare Pretul Licentei: 258k Motivul pt care solicitati licneta: Pentru distractii si senzatii tari !
RobyRap Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick : Mitasik Level: 18 Factiune : HItman Licenta pentru care o solicitati: shamal , navigare Pretul Licentei: 258k Motivul pt care solicitati licneta: Pentru distractii si senzatii tari ! Passed
Daniel. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 -Nick: pwnnkE -Level: 12 -Factiune: civil -Job secundar: carjacker -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Mi-a fost suspendat
FullSpeed Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick : FullSpeed Level: 26 Factiune : FBI Licenta pentru care o solicitati: Permisul de arme Pretul Licentei: 32k Motivul pt care solicitati licneta: sa pot lua arme
Guest MicroSoft Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 -Nick: pwnnkE -Level: 12 -Factiune: civil -Job secundar: carjacker -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Mi-a fost suspendat Passed, rog un coleg rank 3+ sa ii dea licenta.
ChipsEx Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick : FullSpeed Level: 26 Factiune : FBI Licenta pentru care o solicitati: Permisul de arme Pretul Licentei: 32k Motivul pt care solicitati licneta: sa pot lua arme Passed + licenta acordata
nuvreauforum Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick : Blizz Level: 7 Factiune : Medic Job: none Licenta pentru care o solicitati: Pasaport Pretul Licentei: 121k Motivul pt care solicitati licenta: Sa pot trece vama gratis :> Ultimele 2 licente luate: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408617&view=findpost&p=6042946
KasKoBombardieru Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 -Nick:KasKo -Level:8 -Factiune:Armata -Job secundar:detective -Licenta pe care o solicitati:licenta de shamal -Pretul licentei:240.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:interese personale
Guest MicroSoft Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick : Blizz Level: 7 Factiune : Medic Job: none Licenta pentru care o solicitati: Pasaport Pretul Licentei: 121k Motivul pt care solicitati licenta: Sa pot trece vama gratis :> Ultimele 2 licente luate: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408617&view=findpost&p=6042946 Mi-a dat mie banii un rank4+ sa ii dea pasaportul.
ChipsEx Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 -Nick:KasKo -Level:8 -Factiune:Armata -Job secundar:detective -Licenta pe care o solicitati:licenta de shamal -Pretul licentei:240.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:interese personale Test Passed > un rank 4+ sa-i acorde licenta !
Guest m@yky Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 -Nick: .kinezz -Level: 4 -Factiune: - -Job secundar: Drugs dealer -Licenta pe care o solicitati: De condus. -Pretul licentei: 12.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot conduce. M-a rugat sa ii fac eu cererea.
Guest Ziegler Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 -Nick: .kinezz -Level: 4 -Factiune: - -Job secundar: Drugs dealer -Licenta pe care o solicitati: De condus. -Pretul licentei: 12.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot conduce. M-a rugat sa ii fac eu cererea. passed. rog un membru de rank 3+ sa ii acorde licenta.
ssmmqq Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 -Nick: .kinezz -Level: 4 -Factiune: - -Job secundar: Drugs dealer -Licenta pe care o solicitati: De condus. -Pretul licentei: 12.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot conduce. M-a rugat sa ii fac eu cererea. passed. rog un membru de rank 3+ sa ii acorde licenta. A primit licenta.
Guest Dario_Vallance Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 -Nick:merciless -Level:4[imediat 5] -Factiune: None -Job secundar:TRUCKER -Licenta pe care o solicitati:Pilot -Pretul licentei:100k~ -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a putea pilota un avion.si a calatori mai usor intre orase.In scopuri bune.
ElectroxX Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick : ElectroxX Level: 3 Factiune : DnB Licenta pentru care o solicitati: pasaport si arme Pretul Licentei: 150k Motivul pt care solicitati licneta: Sa trec vama fara sa platesc si sa nu mi se confiste armele
Raducu2703 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick : Radu27 Level: 1 Factiune : - Licenta pentru care o solicitati: pachet promotional + pasaport Pretul Licentei: cat este necesar Motivul pt care solicitati licneta: am jobu de trucker si nu as vrea sa ocolesc
ssmmqq Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick : ElectroxX Level: 3 Factiune : DnB Licenta pentru care o solicitati: pasaport si arme Pretul Licentei: 150k Motivul pt care solicitati licneta: Sa trec vama fara sa platesc si sa nu mi se confiste armele Passed si a primit licentele!
Marker. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick: marker -Level: 9 -Factiune: ust -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: permis auto -Pretul licentei:13k -Motivul pentru care solicitati licenta:imi este foarte drag sa ma plimb cu masina
ssmmqq Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick: marker -Level: 9 -Factiune: ust -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: permis auto -Pretul licentei:13k -Motivul pentru care solicitati licenta:imi este foarte drag sa ma plimb cu masina Passed si a primit licenta!
IoNuTz14 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 -Nick: Ricky -Level: 5 -Factiune: S.M.U.R.D -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati: Permisul de avion -Pretul licentei: 120k (120.000) -Motivul pentru care solicitati licenta: Zborul este placerea mea si un hobby de al meu in timpul liber.