Theodor Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Nick: Judge Level: 15 Factiune: Grove Street Job secundar: Arms dealer Licenta pe care o soliciti: condus Pretul licentei: 10k Motivul pentru care soliciti licenta:ca sa pot conduce si cu bmx nu poti face mare lucru Licenta primita!
Athreyu Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Nick: kidzeen Level: 9 Factiune: Grove Street Job secundar: Arms dealer Licenta pe care o soliciti: Shamal + Pasaport Pretul licentei: - Motivul pentru care soliciti licenta: Am nevoie de ele.
Bobo ;x Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 -Nick: Dinero -Level: 10 -Factiune: Grove Street -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Zbor + Shamal -Pretul licentei: 120k + 200k -Motivul pentru care solicitati licenta:imi place sa zbor cu avionu
RobyRap Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Nick: kidzeen Level: 9 Factiune: Grove Street Job secundar: Arms dealer Licenta pe care o soliciti: Shamal + Pasaport Pretul licentei: - Motivul pentru care soliciti licenta: Am nevoie de ele. passed
Guest CrazyWinn Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 -Nick: Dinero -Level: 10 -Factiune: Grove Street -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Zbor + Shamal -Pretul licentei: 120k + 200k -Motivul pentru care solicitati licenta:imi place sa zbor cu avionu Passed.Rog un coleg rank3+ sa ii acorde licentele.
Jaystar Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 -Nick: Kearse -Level: 3 -Factiune: -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie urgenta
Guest broken2 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Nick: Point -Level: 7 -Factiune: N/A -Job secundar: Armdealer -Licenta pe care o solicitati: Livret de zbor, Licenta de arma -Pretul licentei: 120k,30k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbur si sa detin arme legal.
Daniel. Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 -Nick: pwnnkE -Level: 12 -Factiune: civil -Job secundar: carjacker -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Mi-a fost suspendat
Theodor Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 -Nick: Kearse -Level: 3 -Factiune: -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie urgenta Licente primite
Guest CrazyWinn Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Nick: Point -Level: 7 -Factiune: N/A -Job secundar: Armdealer -Licenta pe care o solicitati: Livret de zbor, Licenta de arma -Pretul licentei: 120k,30k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbur si sa detin arme legal. Passed.A primit si licentele,Thx Teo!
Guest Ziegler Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 -Nick: pwnnkE -Level: 12 -Factiune: civil -Job secundar: carjacker -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Mi-a fost suspendat revino pe 5 noiembrie cu cererea, bafta :)
Winston Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 -Nick:PaulYonutz -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: De arme -Pretul licentei: 25.000+1.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc sa intru in pd- Nick :PaulYonutz - Level :3 - Factiune : - Credeti ca meritati sa intrati în posesia pasaportului?: Da - Motivul pentru care solicitati eliberarea unui pasaport :Pentru ca sa pot calatori dintr-un oras in altul - Motivul pentru care veti calatori între orase : Pentru afaceri
LaZoE Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 -Nick: LaZoE -Level: 8 -Factiune: Armata -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma -Pretul licentei: 30,000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru ca am nevoie de ea
Theodor Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 -Nick: LaZoE -Level: 8 -Factiune: Armata -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma -Pretul licentei: 30,000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru ca am nevoie de ea Passed! Licenta acordata.
neXtt Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 -Nick: MexicanuFX -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Truker -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma -Pretul licentei: 30,000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru auto-aparare
kNowNNN Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 -Nick: kNowNNN -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Truker -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma -Pretul licentei: 30,000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru auto-aparare
LapTEEE Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 -Nick: Found_Cluj -Level: 18 -Factiune: Hitman -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: S-o am.
Theodor Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 ' date='03 November 2011 - 23:43' timestamp='1320356614' post='6051599'] -Nick: MexicanuFX -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Truker -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma -Pretul licentei: 30,000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru auto-aparare Passed+licenta acordata
Theodor Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 -Nick: Found_Cluj -Level: 18 -Factiune: Hitman -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: S-o am. Passed + licenta acordata -Nick: kNowNNN -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Truker -Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma -Pretul licentei: 30,000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru auto-aparare Passed. Licenta acordata
neXtt Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 -Nick: MexicanuFX -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Truker -Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: Passaportul il doresc pentru a nu mai plati vama fiecarui oras, permisul de navigat pentru a ma putea deplasa si pe mare , iar licenta de arme pentru auto-aparare.
Theodor Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 ' date='04 November 2011 - 00:08' timestamp='1320358102' post='6051636'] -Nick: MexicanuFX -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Truker -Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: Passaportul il doresc pentru a nu mai plati vama fiecarui oras, permisul de navigat pentru a ma putea deplasa si pe mare , iar licenta de arme pentru auto-aparare. Passed. Licente acordate.
Guest Ziegler Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 -Nick:PaulYonutz -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: De arme -Pretul licentei: 25.000+1.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc sa intru in pd - Nick :PaulYonutz - Level :3 - Factiune : - Credeti ca meritati sa intrati în posesia pasaportului?: Da - Motivul pentru care solicitati eliberarea unui pasaport :Pentru ca sa pot calatori dintr-un oras in altul - Motivul pentru care veti calatori între orase : Pentru afaceri passed. rog un coleg de rank 3+ sa ii acorde licentele :)
Guest CrazyWinn Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 -Nick:Shape -Level: 6 -Factiune: - Consilier -Job secundar:None -Licenta pe care o solicitati: Pasaport+zbor -Pretul licentei: -Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc sa trec vama lejer. # POstez pentru el,are contu blocat. PS : Si-a primit licenta.
Alexus96 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 -Nick: Alexus -Level: 14 -Factiune: NG(armata) -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200k -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa zbor in aer si sa imi duc tovarasii la drum :))
Guest CrazyWinn Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 -Nick: Alexus -Level: 14 -Factiune: NG(armata) -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200k -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa zbor in aer si sa imi duc tovarasii la drum :)) Passed.Si-a primit licenta.