Guest raKneT Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 -Nick: StPierre -Level: 5 -Factiune: SMURD -Job secundar:Dedective -Licenta pe care o solicitati: GUN, BARCA -Pretul licentei: 30k+18K -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru autoparare,sa ma plimb cu barca Passed. A primit si licentele.
mita_sik Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 -Nick: Mitasik -Level: 17 -Factiune: Hitman -Job secundar:Dedective -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa nu mai ocolesc :)
Guest raKneT Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 -Nick: Mitasik -Level: 17 -Factiune: Hitman -Job secundar:Dedective -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa nu mai ocolesc :) Passed.
EmyEmy21 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 -Nick: XanderZzZz -Level: 5 -Factiune: Smurd -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: Licenta de pilotaj -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa nu mai ocolesc
PreMiuM Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 -Nick: PreMiuM -Level: 21 -Factiune: UST -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: condus si avion -Pretul licentei: 12k + 120k = 132k -Motivul pentru care solicitati licenta: Mi-au fost suspendate amandoua licentele si am nevoie de ele .
Theodor Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 -Nick: XanderZzZz -Level: 5 -Factiune: Smurd -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: Licenta de pilotaj -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa nu mai ocolesc Passed+ licenta primita -Nick: PreMiuM -Level: 21 -Factiune: UST -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: condus si avion -Pretul licentei: 12k + 120k = 132k -Motivul pentru care solicitati licenta: Mi-au fost suspendate amandoua licentele si am nevoie de ele . Passed+ licente primite
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 -Nick: NewYorkeR -Level: 2 -Factiune:- -Job secundar:Dedective -Licenta pe care o solicitati: Pachetu promotional -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati pachetul promotional: Am nevoie de acele licente.
Ovidiu123 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 -Nick: Shape -Level: 6 -Factiune: Consilier -Job secundar:Dedective -Licenta pe care o solicitati: Licenta shamal si Gun -Pretul licentei: 600k -Motivul pentru care solicitati pachetul promotional: imi place sa zbor si sa trag cu arma:)
Theodor Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 -Nick: Shape -Level: 6 -Factiune: Consilier -Job secundar:Dedective -Licenta pe care o solicitati: Licenta shamal si Gun -Pretul licentei: 600k -Motivul pentru care solicitati pachetul promotional: imi place sa zbor si sa trag cu arma:) Passed ambele teste. Licenta de arme primit-o. Il rog pe roby sa ii dea licenta de shamal.
Jack Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 -Nick: Jack -Level: 11 -Factiune: Triads -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta shamal -Pretul licentei: 240k Motiv: sa pilotez
Guest MicroSoft Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 -Nick: Jack -Level: 11 -Factiune: Triads -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta shamal -Pretul licentei: 240k Motiv: sa pilotez Passed, il rog pe Roby sa ii dea licenta.
Judge4 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Nick: Judge Level: 15 Factiune: Grove Street Job secundar: Arms dealer Licenta pe care o soliciti: condus Pretul licentei: 10k Motivul pentru care soliciti licenta:ca sa pot conduce si cu bmx nu poti face mare lucru
EmyEmy21 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 -Nick: XanderZzZz -Level: 5 -Factiune: Smurd -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: LICENTA DE NAVIGARE -Pretul licentei: 18K -Motivul pentru care solicitati licenta: PENTRU PESCUIT:)
Theodor Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 -Nick: XanderZzZz -Level: 5 -Factiune: Smurd -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: LICENTA DE NAVIGARE -Pretul licentei: 18K -Motivul pentru care solicitati licenta: PENTRU PESCUIT:) Respins! Ai facut ieri doua cereri. Mai ai dreptul la alte doua peste 6 zile.
Chesster* Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 -Nick: Chesster -Level: 16 -Factiune: - -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: GUN -Pretul licentei: 30k+2k -Motivul pentru care solicitati licenta:Daca ma controleaza politia sa fiu in regula .
Zozo Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 -Nick: Chesster -Level: 16 -Factiune: - -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: GUN -Pretul licentei: 30k+2k -Motivul pentru care solicitati licenta:Daca ma controleaza politia sa fiu in regula . Factiune: PD Nume ofiter: Zozo Gradul ofiterului: (Ce rank detii: 2, 3, 4, 5, 6) 3 Numele jucatorului care are licenta suspendata: pe scurt (Nume Jucator:) Chesster Licenta Suspendata: Gun Motivul suspendarii: Assault. Data // Ora suspendarii: Data si oara exacta cand ati suspendat permisul: 17 : 09 2/11/2011 Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: 6/11/2011 Alte adaugari: Faci post atunci :)
Judge4 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Nick: Judge Level: 15 Factiune: Grove Street Job secundar: Arms dealer Licenta pe care o soliciti: condus Pretul licentei: 10k Motivul pentru care soliciti licenta:ca sa pot conduce si cu bmx nu poti face mare lucru eu nu am permisssssss raspunde cineva??
Nyteshade Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 -Nick: Mico -Level: 10 -Factiune: PD -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: de zbor -Pretul licentei: $120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: vreau sa pot zbura :bananadance2:
Guest MicroSoft Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 -Nick: Mico -Level: 10 -Factiune: PD -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: de zbor -Pretul licentei: $120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: vreau sa pot zbura :bananadance2: PASSED
Theodor Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Nick: Judge Level: 15 Factiune: Grove Street Job secundar: Arms dealer Licenta pe care o soliciti: condus Pretul licentei: 10k Motivul pentru care soliciti licenta:ca sa pot conduce si cu bmx nu poti face mare lucru eu nu am permisssssss raspunde cineva?? Nu iti raspundem aici. Trebuie sa contactezi un instructor in joc.
JigS@w Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 -Nick:Smile -Level:7 -Factiune:Civil -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati:Shamal -Pretul licentei:200k+1k=201k -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a ajunge mai repede unde doresc
Theodor Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 -Nick:Smile -Level:7 -Factiune:Civil -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati:Shamal -Pretul licentei:200k+1k=201k -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a ajunge mai repede unde doresc Passed + licenta primita.
RobyRap Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 -Nick: NewYorkeR -Level: 2 -Factiune:- -Job secundar:Dedective -Licenta pe care o solicitati: Pachetu promotional -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati pachetul promotional: Am nevoie de acele licente. licenta primita
Guest CrazyWinn Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Nick: Judge Level: 15 Factiune: Grove Street Job secundar: Arms dealer Licenta pe care o soliciti: condus Pretul licentei: 10k Motivul pentru care soliciti licenta:ca sa pot conduce si cu bmx nu poti face mare lucru Passed. Rog un coleg rank3+ sa ii acorde licenta.