VILLAIN Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 -Nick: Fantoma -Level: 16 -Factiune: FBI -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura cu shamalul !
Niko96 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 -Nick: Niko96 -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: CJ -Licenta pe care o solicitati: Fly si Arme -Pretul licentei: 126K -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura si sa pot purta cu mine arme legale.
Orange Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 -Nick: Niko96 -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: CJ -Licenta pe care o solicitati: Fly si Arme -Pretul licentei: 126K -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura si sa pot purta cu mine arme legale. Testul pentru licenta de Fly - picat. Testul pentru licenta de Arme - trecut, iar licenta a primit-o!
Bogdan Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 -Nick: Niko96 -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: CJ -Licenta pe care o solicitati: Fly si Arme -Pretul licentei: 126K -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura si sa pot purta cu mine arme legale. Testul pentru licenta de Fly - picat. Testul pentru licenta de Arme - trecut, iar licenta a primit-o! Si mai ai dreptul la o alta cerere peste 7 zile.
AcidiX Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 -Nick: AcidiX -Level: 19 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: arme -Pretul licentei: - -Motivul pentru care solicitati licenta: vreau sa ma alatur armatei
Bogdan Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 -Nick: AcidiX -Level: 19 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: arme -Pretul licentei: - -Motivul pentru care solicitati licenta: vreau sa ma alatur armatei Passed+licenta acordata.
Bic Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 -Nick: Bic -Level: 8 -Factiune: Triads -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: drive -Pretul licentei: -Motivul pentru care solicitati licenta: http://img534.imageshack.us/img534/6342/samp678m.png
Guest raKneT Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 -Nick: Bic -Level: 8 -Factiune: Triads -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: drive -Pretul licentei: -Motivul pentru care solicitati licenta: http://img534.imageshack.us/img534/6342/samp678m.png Passed. A primit si licenta.
Theodor Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Factiune: PD Nume ofiter: Zozo Gradul ofiterului: (Ce rank detii: 2, 3, 4, 5, 6) 2 Numele jucatorului care are licenta suspendata: Raducu Licenta Suspendata: Gun license Motivul suspendarii: Detinea ak-47 Data // Ora suspendarii: Data si oara exacta cand ati suspendat permisul: 21:24 / 14.10.2011 Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: 19.10.2011 Alte adaugari: - --------------------------------------------------------------------------------- Factiune: PD Nume ofiter: Zozo Gradul ofiterului: (Ce rank detii: 2, 3, 4, 5, 6) 2 Numele jucatorului care are licenta suspendata: Bic Licenta Suspendata: Drive Motivul suspendarii: Nos Data // Ora suspendarii: Data si oara exacta cand ati suspendat permisul: 22:51 / 14.10.2011 Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: 17.10.2011 Alte adaugari: - -Nick: Bic -Level: 8 -Factiune: Triads -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: drive -Pretul licentei: -Motivul pentru care solicitati licenta: http://img534.imageshack.us/img534/6342/samp678m.png Passed. A primit si licenta. A primit licenta? Perfect. Te rog sa vorbesti cu un membru PD sa ii suspende licenta de drive si data viitoare sa fi mai atent.
Guest raKneT Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Factiune: PD Nume ofiter: Zozo Gradul ofiterului: (Ce rank detii: 2, 3, 4, 5, 6) 2 Numele jucatorului care are licenta suspendata: Raducu Licenta Suspendata: Gun license Motivul suspendarii: Detinea ak-47 Data // Ora suspendarii: Data si oara exacta cand ati suspendat permisul: 21:24 / 14.10.2011 Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: 19.10.2011 Alte adaugari: - --------------------------------------------------------------------------------- Factiune: PD Nume ofiter: Zozo Gradul ofiterului: (Ce rank detii: 2, 3, 4, 5, 6) 2 Numele jucatorului care are licenta suspendata: Bic Licenta Suspendata: Drive Motivul suspendarii: Nos Data // Ora suspendarii: Data si oara exacta cand ati suspendat permisul: 22:51 / 14.10.2011 Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: 17.10.2011 Alte adaugari: - -Nick: Bic -Level: 8 -Factiune: Triads -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: drive -Pretul licentei: -Motivul pentru care solicitati licenta: http://img534.imageshack.us/img534/6342/samp678m.png Passed. A primit si licenta. A primit licenta? Perfect. Te rog sa vorbesti cu un membru PD sa ii suspende licenta de drive si data viitoare sa fi mai atent. Am vorbit deja cu HkR si mi-a spus ca este in regula, Bic a putut sa faca post pentru licenta de Drive. Am vorbit inainte cu membrii PD. Trebuia sa ma intrebi pe mine ce si cum nu sa postezi aici. Tu sa fii mai atent data viitoare.
Guest AnDrBy Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 -Nick:AnDrBy -Level:3 -Factiune:Civil -Job secundar:Car jecker -Licenta pe care o solicitati:Permis de pescuit -Pretul licentei:3k -Motivul pentru care solicitati licenta:Strict personal
Guest raKneT Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 -Nick:AnDrBy -Level:3 -Factiune:Civil -Job secundar:Car jecker -Licenta pe care o solicitati:Permis de pescuit -Pretul licentei:3k -Motivul pentru care solicitati licenta:Strict personal Passed. A primit si licenta.
Lazyb0y Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 -Nick:Notram -Level:10 -Factiune:PD -Job secundar:Detective -Licenta pe care o solicitati:Licenta de zbor -Pretul licentei:100k -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 -Nick:Notram -Level:10 -Factiune:PD -Job secundar:Detective -Licenta pe care o solicitati:Licenta de zbor -Pretul licentei:100k -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie Passed. Rog un coleg rank3+ sa ii acorde licenta.
randyorton Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 -Nick:Soldatul{roman} -Level7 -Factiune:Smurd -Job secundar: Camionagiu -Licenta pe care o solicitati:Zbor -Pretul licentei:100k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pot zbura
Guest hahahas3da Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 -Nick: s3da -Level: 2 -Factiune: N-am -Job secundar: Car Dealer -Licenta pe care o solicitati: Arma - Pescuit -Pretul licentei: 26.000$ respectiv 4.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa pescuiesc linistit...si vreau sa am o arma legala pentru autoaparare :)
Bogdan Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 -Nick:Soldatul{roman} -Level7 -Factiune:Smurd -Job secundar: Camionagiu -Licenta pe care o solicitati:Zbor -Pretul licentei:100k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pot zbura Passed+licenta acordata la pret dublu deoarece era pe blacklist.
LaZoE Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 -Nick: LaZoE -Level :5 -Factiune: Politicienii -Job secundar:-- -Licenta pe care o solicitati:Condus -Pretul licentei:10k -Motivul pentru care solicitati licenta: Mi-a fost suspendat
Alexinho. Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 -Nick: LaZoE -Level :5 -Factiune: Politicienii -Job secundar:-- -Licenta pe care o solicitati:Condus -Pretul licentei:10k -Motivul pentru care solicitati licenta: Mi-a fost suspendat Done
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 -Nick: s3da -Level: 2 -Factiune: N-am -Job secundar: Car Dealer -Licenta pe care o solicitati: Arma - Pescuit -Pretul licentei: 26.000$ respectiv 4.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa pescuiesc linistit...si vreau sa am o arma legala pentru autoaparare :) Pescuit:Trecut Mentiuni: Nu cunoaste unele notiuni dar l-am invatat.A primit licenta Port arma:Picat Mentiuni: Cunoaste armele legale dar nu cunoaste armele ilegale.
Maluco Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 -Nick: DudZor -Level 6 -Factiune:Smurd -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati:Zbor -Pretul licentei:100k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pot zbura la interventii .
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 (edited) Atestat de pilot : Trecut Mentiuni: 1.Se pricepe la decolare in schimb la aterizare este cam slab.L-am invatat putin si sa speram ca va fi pe drumul cel bun :) . 2.Nu a primit licenta.Rog un coleg rang 3+ sa ii acorde licenta.A primit licenta, de la http://imageshack.us/photo/my-images/824/samp043ayv.png/ PS: Am verificat "Blacklist Scoala" si "Licente Suspendate de membrii PD" si nu se afla pe niciuna dintre cele doua liste. Edited October 17, 2011 by Amarok ?! oo yeaH :X
Andra Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 -Nick: Piti.XD -Level 11 -Factiune: - -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Zbor si Port Arma -Pretul licentei: Licenta de zbor - 100k , Licenta de Port Arma - 25k. -Motivul pentru care solicitati licenta: Licenta de zbor - Pentru a calatori mai bine , Licenta de port arma - Sa fiu de partea legii.