SamB Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 -Nick: FuNKy. -Level:6 -Factiune: Ballas -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Avion si Arma. -Pretul licentei : 100.000$ + 25.00$ = 125.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi plac armele si imi place sa zbor Passed
neeeee Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 -Nick: neeeee -Level: 13 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Pentru avion -Pretul licentei: 100k + 1k taxa Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura peste tot cu prietenii din joc !
RobyRap Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 -Nick: neeeee -Level: 13 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Pentru avion -Pretul licentei: 100k + 1k taxa Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura peste tot cu prietenii din joc ! licenta primita
Colinzink Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 -Nik:Colinzink -Level: 12 -Factiune: N/A -Job secundar: N/A -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 25.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de licenta.
Theodor Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 -Level: 12 -Factiune: N/A -Job secundar: N/A -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 25.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de licenta. De ce nu ti-ai trecut nick-ul? Sa nu observam ca esti pe blacklist? Cerere respinsa! Mai ai drepul doar la una saptamana aceasta.
spider11 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 -Nik:Colinzink -Level: 12 -Factiune: N/A -Job secundar: N/A -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 25.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de licenta. passed!mi-am dat seama ca e el si am vazut ca are black-list mi-a platit dublu , rog un membru rank 3+ sa ii acorde licenta
Guest Furculita Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 -Nick: Furculiitta -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 100.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa nu mai merg pe jos si sa pot sa-mi fac jobul. poza cu charity http://imageshack.us/f/26/samp000ewn.png/
Bogdan Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 -Nick: Furculiitta -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 100.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa nu mai merg pe jos si sa pot sa-mi fac jobul. poza cu charity http://imageshack.us/f/26/samp000ewn.png/ La suspendari licente vad ca nu a postat nimeni. Explica-mi cine si de ce ti-a suspendt licenta?
Guest filibloxMC Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 -Nick:filiblox -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati:Permisul de pescuit -Pretul licentei:$3.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:sa mai fac si eu cate un banut :D
Guest raKneT Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 (edited) -Nick: filiblox -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati:Permisul de pescuit -Pretul licentei:$3.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:sa mai fac si eu cate un banut :D EDIT. Passed, a primit si licenta. Edited October 12, 2011 by raKneT
Anonimversat_1 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 -Nick: Krat0s -Level:8 -Factiune:- -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati:Permisul de navigat pe apa -Pretul licentei : - nu stiu exact cat e -Motivul pentru care solicitati licenta:sa ma plimb
Deann. Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Nick: DeaNN -Level:4 -Factiune:- Consilier. -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Fly,Weapon -Pretul licentei : - 100k si 25k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot zbura si sa port legal deagle.
Guest Furculita Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 La suspendari licente vad ca nu a postat nimeni. Explica-mi cine si de ce ti-a suspendt licenta? un politist m-a prins cu nos pe masina si mi-a luat permisu ! a zis ca pentru 3 zile
Guest Furculita Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 -Nick: Furculiitta -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 100.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa nu mai merg pe jos si sa pot sa-mi fac jobul. politistii care mi-au luat permisul pentru ca am avut nos au fost mieztw si itv.drey ! ei doi au fost ! itv.drey mi-a suspendat permisu ! a zis ca pe 3 zile ! nush de ce nu am fost postat la permise suspendate era datoria politistului sa ma posteze acolo ! 3 zile au expirat ! imi vreau permisu inapoi ! am platit si taxa am dat charity 100k in loc de 10 k ! va rog dati-mi permisul inapoi
Theodor Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Nick: DeaNN -Level:4 -Factiune:- Consilier. -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Fly,Weapon -Pretul licentei : - 100k si 25k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot zbura si sa port legal deagle. Passed. Licente primite.
alin_alin_hd04 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 -Nick:Alin_Catalin -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: tracker -Licenta pe care o solicitati: de barci -Pretul licentei: $15.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: pt a aviga pe apa EDIT este chear asa de importanta cestia aia ca doar voi trebe sa stiti pretul numai ca eu nu am avut timp ca sa il scriu ca ma grabeam.SI pt asta trebe sa ma muti la alt instructor dupa ce team ales pe tine?si nu imi raspunzi nici la /w ?RobyRap uitete si tu ce oameni oameni activi ai tu dupa ce iesi de pe server
flaky9 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 -Nick:Alin_Catalin -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: tracker -Licenta pe care o solicitati: de barci -Pretul licentei: cat o fi -Motivul pentru care solicitati licenta: pt a aviga pe apa Uita-te aici la Preturile licentelor si scrie pretu cat e ea..nu "Cat o fi"
Dony Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 -Nick:Alin_Catalin -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: tracker -Licenta pe care o solicitati: de barci -Pretul licentei: $15.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: pt a aviga pe apa EDIT este chear asa de importanta cestia aia ca doar voi trebe sa stiti pretul numai ca eu nu am avut timp ca sa il scriu ca ma grabeam.SI pt asta trebe sa ma muti la al instructor dupa ce team ales pe tine?si nu imi raspunzi nici la /w ?RobyRap uitete si tu ce oameni oameni activi ai tu dupa ce iesi de pe server #Passed.Cineva sa ii dea licenta.
emy2000 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 -Nick: volkswagen -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: car jacker -Licenta pe care o solicitati: arma si pescuit -Pretul licentei: Permisul de pescuit: $3.000; Permisul de arme: $25.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: strict personal
Guest Furculita Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 -Nick: Furculiitta -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 100.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa nu mai merg pe jos si sa pot sa-mi fac jobul. poza cu charity La suspendari licente vad ca nu a postat nimeni. Explica-mi cine si de ce ti-a suspendt licenta? am scris mai sus cine mi-a luat permisu! mi-l dati sau nu?
flaky9 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 -Nick: Krat0s -Level:8 -Factiune:- -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati:Permisul de navigat pe apa -Pretul licentei : - nu stiu exact cat e -Motivul pentru care solicitati licenta:sa ma plimb Permisu de navigat e 15.000$.. A trecut testul practic Rog un instructor Rang 3+ sa ii acorde licenta Multumesc
Hidden Angel Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 -Nick: Krat0s -Level:8 -Factiune:- -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati:Permisul de navigat pe apa -Pretul licentei : - nu stiu exact cat e -Motivul pentru care solicitati licenta:sa ma plimb Permisu de navigat e 15.000$.. A trecut testul practic Rog un instructor Rang 3+ sa ii acorde licenta Multumesc Licenta acordata.
MusicOn Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 -Nick: MusicOn -Level:7 -Factiune: Civil -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati: Arma -Pretul licentei : 25.000$ + 1.000$(taxa) = 26.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru aparare.
flaky9 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 -Nick: MusicOn -Level:7 -Factiune: Civil -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati: Arma -Pretul licentei : 25.000$ + 1.000$(taxa) = 26.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru aparare. -Nick: volkswagen -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: car jacker -Licenta pe care o solicitati: arma si pescuit -Pretul licentei: Permisul de pescuit: $3.000; Permisul de arme: $25.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: strict personal Au trecut testele si au primit licentele
Claudiu Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Nick: Clau -Level:17 -Factiune:The Triads -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati:Permisul de navigat pe apa -Pretul licentei : - 15k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa ma plimb