Camorra Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 -Nick: Camorra -Level: 5 -Factiune: Grove Street -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 25.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc sa achizitionez toate licentele cu timpul.
Theodor Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 -Nick: Camorra -Level: 5 -Factiune: Grove Street -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 25.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc sa achizitionez toate licentele cu timpul. Passed+licenta acordata
lucyano92 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 -Nick: lucyano -Level: 11 -Factiune: medic -Job secundar: new reporter -Licenta pe care o solicitati: shamal -Pretul licentei: 200k + test -Motivul pentru care solicitati licenta: sa am cu ce ma plimba :D
RobyRap Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 -Nick: lucyano -Level: 11 -Factiune: medic -Job secundar: new reporter -Licenta pe care o solicitati: shamal -Pretul licentei: 200k + test -Motivul pentru care solicitati licenta: sa am cu ce ma plimba :D passed
Guest CrazyWinn Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 -Nick: CrazyWinn -Level: 7 -Factiune: Nationl Guard -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: Nush d'astea -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa fac trafic :))
Guest raKneT Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 -Nick: CrazyWinn -Level: 7 -Factiune: Nationl Guard -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: Nush d'astea -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa fac trafic :)) Passed + licenta acordata.
Guest Contador Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 -Nick:Contador -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati:de avioane -Pretul licentei:80k -Motivul pentru care solicitati licenta:imi place sa pilotez..si mi`as dori sa capat aceasta licenta
Guest raKneT Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 -Nick:Contador -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati:de avioane -Pretul licentei:80k -Motivul pentru care solicitati licenta:imi place sa pilotez..si mi`as dori sa capat aceasta licenta A picat testul.
Guest Seven Souls Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 -Nick: LoVeLess -Level: 23 -Factiune: - -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: Oricat. -Motivul pentru care solicitati licenta: Nu am nevoie de ea, dar o vreau!
RobyRap Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 -Nick: LoVeLess -Level: 23 -Factiune: - -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: Oricat. -Motivul pentru care solicitati licenta: Nu am nevoie de ea, dar o vreau! passed
Claudiu Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nick:Clau -Level:17 -Factiune:-Triadele -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: de arme -Pretul licentei: 25k -Motivul pentru care solicitati licenta:pt a putea purta arme legal.
bogdan96 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nick:Clau -Level:17 -Factiune:-Triadele -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: de arme -Pretul licentei: 25k -Motivul pentru care solicitati licenta:pt a putea purta arme legal. Passed
Guest Silverstyler Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nick: Plymouth -Level: 5 -Factiune: SMURD -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: de avion -Pretul licentei: $100.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru interes de serviciu.
spider11 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nick: Plymouth -Level: 5 -Factiune: SMURD -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: de avion -Pretul licentei: $100.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru interes de serviciu. passed!rog un membru rank 3+ sa ii acorde licenta!
Hidden Angel Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nick: Plymouth -Level: 5 -Factiune: SMURD -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: de avion -Pretul licentei: $100.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru interes de serviciu. passed!rog un membru rank 3+ sa ii acorde licenta! Licenta acordata. -Nick: LoVeLess -Level: 23 -Factiune: - -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: Oricat. -Motivul pentru care solicitati licenta: Nu am nevoie de ea, dar o vreau! passed Licenta acordata. Nick:Clau -Level:17 -Factiune:-Triadele -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: de arme -Pretul licentei: 25k -Motivul pentru care solicitati licenta:pt a putea purta arme legal. Passed Licenta acordata.
Guest Silverstyler Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nick: Plymouth -Level: 5 -Factiune: SMURD -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: de barca -Pretul licentei: $15.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a ma relaxa la pescuit.
spider11 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nick: Plymouth -Level: 5 -Factiune: SMURD -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: de barca -Pretul licentei: $15.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a ma relaxa la pescuit. passed!rog un membru rank 3+ sa ii acorde licenta!
Sonicutz Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nick:M3rc3d3S -Level:3 -Factiune:consilieri -Job secundar:none -Licenta pe care o solicitati:fly licenses -Pretul licentei:cat o fi... -Motivul pentru care solicitati licenta:sa ajung mai repede la destinatii
Guest raKneT Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nick:M3rc3d3S -Level:3 -Factiune:consilieri -Job secundar:none -Licenta pe care o solicitati:fly licenses -Pretul licentei:cat o fi... -Motivul pentru care solicitati licenta:sa ajung mai repede la destinatii Passed. A primit si licenta.
Lolecs06 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 -Nick: LoLeCs -Level: 10 -Factiune: SFR -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: shamal -Pretul licentei: 200k + test -Motivul pentru care solicitati licenta: pt o deplasare mai usoara
Guest raKneT Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 -Nick: LoLeCs -Level: 10 -Factiune: SFR -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: shamal -Pretul licentei: 200k + test -Motivul pentru care solicitati licenta: pt o deplasare mai usoara Passed. Il rogi pe RobyRap cand intra sa-ti acorde licenta de Shamal.
eNNduro Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 -Nick: eNNduro -Level: 6 -Factiune: San Fiero Rifa -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 25.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sunt in gang si am nevoie de aceasta licenta .
lavinutza Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 -Nick: eNNduro -Level: 6 -Factiune: San Fiero Rifa -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 25.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sunt in gang si am nevoie de aceasta licenta . Passed+licenta acordata
Hash Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 -Nick: HashisH -Level: 13 -Factiune: Triade -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa zbor -Nick: Senzo -Level: 11 -Factiune: F.B.I. -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa zbor si eu Postez pentru Senzo , are suspend.