___DodY___ Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Nick: ___DodY___ -Level: 5 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: fly -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea pilota in factiunea in care voi aplica
Bogdan Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Nick: ___DodY___ -Level: 5 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: fly -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea pilota in factiunea in care voi aplica Inceteaza cu spamm-ul. Ai primit raspunsul mai sus.
Chesster Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 -Nick: Chesster -Level: 11 -Factiune: DnB -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal & Barca -Pretul licentei: - -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea zbura cu shamalu si ptr a putea merge cu barca
fizeeN Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 -Nick: Fizeen -Level: 9 -Factiune: - -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: passaport -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot trece vama
KILLHAN Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 -Nick: Chesster -Level: 11 -Factiune: DnB -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal & Barca -Pretul licentei: - -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea zbura cu shamalu si ptr a putea merge cu barca Passed + licenta Primita.
KILLHAN Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 -Nick: Fizeen -Level: 9 -Factiune: - -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: passaport -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot trece vama Pentru pasaport faci cerere aici. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408619&st=500
Guest DyZu Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 -Nick:DyZy -Level:5 -Factiune:- -Job secundar:- -Licenta pe care o solicitati:carnetul de condus -Pretul licentei:10.000 + 1000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a participa la event-urile adminilor si pentru a ma plimba cu prieteni :)
defragus Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 -Nick:DyZy -Level:5 -Factiune:- -Job secundar:- -Licenta pe care o solicitati:carnetul de condus -Pretul licentei:10.000 + 1000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a participa la event-urile adminilor si pentru a ma plimba cu prieteni :) Passed. Rog un rank 3 sa ii dea licenta,multumesc.
deLetE Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 -Nick: deLetE -Level: 13 -Factiune: Grove -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200.000$ + testu -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa zbor cu viteza.
BaD-BoY Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 -Nick: Negrea -Level: 10 -Factiune: Grove -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200.000$ + testu -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa zbor cu viteza.
Guest Dtz. Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 -Nick: Dtz -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Fly -Pretul licentei: 100.000$ + testu -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot ajunge mai repede dintr-un loc in altul.
RobyRap Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 -Nick: Negrea -Level: 10 -Factiune: Grove -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200.000$ + testu -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa zbor cu viteza. Respins,aplici peste 3 zile...Ti'a fost greu sa scri cateva cuvinte de la tine,trebuia sa copiezi tu.
Mihai Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 -Nick: deLetE -Level: 13 -Factiune: Grove -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200.000$ + testu -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa zbor cu viteza. Passed + licenta acordata.
Orange Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 -Nick: Dtz -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Fly -Pretul licentei: 100.000$ + testu -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot ajunge mai repede dintr-un loc in altul. Licenta Primita!
Danutzu Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 -Nick:Danutzu -Level:7 -Factiune:SMURD -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati:Permis De Conducere -Pretul licentei:$10.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma pot deplasa cu usurinta la pacienti si s anu beneficiezi asa mult de elicopter pt ca mai au si alti nevoie.:D
Guest HaGy Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 -Nick: HaGy -Level: 7 -Factiune: SMURD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Fly & Barca -Pretul licentei: 117.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele.
Ares Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 -Nick: HaGy -Level: 7 -Factiune: SMURD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Fly & Barca -Pretul licentei: 117.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele. Passed
fizeeN Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 -Nick: Fizeen -Level: 9 -Factiune: PD -Job secundar:Detective -Licenta pe care o solicitati: Atestat de pilot -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea zbura
DrSpeed Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 -Nick:DrSpeed -Level:7 -Factiune:tocmai am iesit din smurd...momentan nu sunt in nicio factiune -Job secundar:detectiv -Licenta pe care o solicitati:Permis port arma -Pretul licentei:25k -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa intru in fortele de ordine
Mihai Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 -Nick:DrSpeed -Level:7 -Factiune:tocmai am iesit din smurd...momentan nu sunt in nicio factiune -Job secundar:detectiv -Licenta pe care o solicitati:Permis port arma -Pretul licentei:25k -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa intru in fortele de ordine Picat!
Mihai Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 -Nick:Danutzu -Level:7 -Factiune:SMURD -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati:Permis De Conducere -Pretul licentei:$10.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma pot deplasa cu usurinta la pacienti si s anu beneficiezi asa mult de elicopter pt ca mai au si alti nevoie.:D Passed + licenta acordata.
Guest MonKzor Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 -Nick: MonKzor -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar:NewsReporters -Licenta pe care o solicitati: barca -Pretul licentei: 15 k cred -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa merg cu barca si sa pescuiesc
Mihai Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 -Nick: MonKzor -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar:NewsReporters -Licenta pe care o solicitati: barca -Pretul licentei: 15 k cred -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa merg cu barca si sa pescuiesc Passed + licenta primita.
DrgD Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 -Nick: n0thing -Level: 5 -Factiune: Politicienii -Job secundar: conducator tren -Licenta pe care o solicitati: port arma -Pretul licentei: 25.000$ + 1.000$ test -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a putea purta o arma cu mine legal
Mihai Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 -Nick: n0thing -Level: 5 -Factiune: Politicienii -Job secundar: conducator tren -Licenta pe care o solicitati: port arma -Pretul licentei: 25.000$ + 1.000$ test -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a putea purta o arma cu mine legal Poti face o cerere tocmai pe 10 Septembrie.