meetique Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick: Scaramouche -Level:10 -Factiune: ust -Job secundar: cj -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei:200k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ea
Dennys24 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick: Dennys -Level: 6 -Factiune:- Politicienii -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: de navigat -Pretul licentei: 15k -Motivul pentru care solicitati licenta: e bine sa o ai
Mihai Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick: Scaramouche -Level:10 -Factiune: ust -Job secundar: cj -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei:200k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ea Passed . Ceri unui lider licenta.
Zachary Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick: Judge -Level: 10 -Factiune: SFR -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200k + 1k(test) = 201k -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a putea zbura mai repede . Passed .
Guest mecmaro1 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick: adRyIan -Level:3 -Factiune: no -Job secundar: no -Licenta pe care o solicitati: permis de conducere -Pretul licentei:10k +1k instructor -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ea !
JuNiOrU93 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick: Naughty -Level:10 -Factiune: Ballas -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal si barca -Pretul licentei:200k+15k+2k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa zbor cu shamalu
Orange Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick: adRyIan -Level:3 -Factiune: no -Job secundar: no -Licenta pe care o solicitati: permis de conducere -Pretul licentei:10k +1k instructor -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ea ! Licenta Primita!
costyb Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick:CostyB -Level:9 -Factiune:the mafia -Job secundar:arms dealer -Licenta pe care o solicitati:pasaport -Pretul licentei:100k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa calatoresc mai repede
Mihai Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick:CostyB -Level:9 -Factiune:the mafia -Job secundar:arms dealer -Licenta pe care o solicitati:pasaport -Pretul licentei:100k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa calatoresc mai repede Faci cerere de pasaport in topicul pentru cereri de pasaport. Cateva randuri mai jos.
Guest al1n_tm Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick: Naughty -Level:10 -Factiune: Ballas -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal si barca -Pretul licentei:200k+15k+2k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa zbor cu shamalu passed
Guest Simple. Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick: Simple -Level: 2 -Factiune:- -Job secundar:car jacker -Licenta pe care o solicitati: fly -Pretul licentei:100k -Motivul pentru care solicitati licenta: imi place sa zbor
Mihai Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick: Simple -Level: 2 -Factiune:- -Job secundar:car jacker -Licenta pe care o solicitati: fly -Pretul licentei:100k -Motivul pentru care solicitati licenta: imi place sa zbor Passed + licenta primita.
mont3ll4_cs Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick: Spik3 -Level: 10 -Factiune: Da Nang Boys -Job secundar: Drugs Dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pilota shamal.
VicToR_ Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick: mInd -Level: 11 -Factiune: Armata -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: Cat o fi. -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui
Balocco Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick: Balo -Level: 11 -Factiune:-- -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Weapons -Pretul licentei: 25k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa detin asupra mea arme legal.
Ares Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick: mInd -Level: 11 -Factiune: Armata -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: Cat o fi. -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui -Nick: Balo -Level: 11 -Factiune:-- -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Weapons -Pretul licentei: 25k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa detin asupra mea arme legal. Passed
Guest Simple. Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick:Simple -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:car jacker -Licenta pe care o solicitati: de navigat -Pretul licentei: 15k -Motivul pentru care solicitati licenta:imi place sa navighez
Mihai Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick:Simple -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:car jacker -Licenta pe care o solicitati: de navigat -Pretul licentei: 15k -Motivul pentru care solicitati licenta:imi place sa navighez Passed.
sLm Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick: Bulls3ye -Level: 10 -Factiune:The Mafia -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal + Navigat -Pretul licentei: 200k + 16k -Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc licent pentru shamal pentrua a ajunge mai repede la destinatii,si de navigat pentru a putea merge pe apa mai rapid.:D Boat - Passed. Shamal - O da mai tarziu.
Guest SWEEEN Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 -Nick: Zozo -Level: 6 -Factiune: Grove -Job secundar: Arms -Licenta pe care o solicitati: fly -Pretul licentei: 100k cica -Motivul pentru care solicitati licenta: sa sbor contul gresit , my bad :D
Orange Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 -Nick: Dtz. -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa zbor Test picat!
Guest MonKzor Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 -Nick: MonKzor -Level: 4 -Factiune:- -Job secundar: car jacker -Licenta pe care o solicitati: arme si barca -Pretul licentei: 15k+25k -Motivul pentru care solicitati licenta: imi place sa ma plimb cu barca si sa trag cu arma.
BorneoJr Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 -Nick: BorneoJr -Level: 4 -Factiune: - -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Arme, barca -Pretul licentei: Permis de barca = $15k; Permis de arme = $25k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa le am la nevoie..
Cretu' Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 -Nick: Cretu -Level: 9 -Factiune: GROVE STREET -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o soli citti: Licenta de zbor -Pretul licentei: 100.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc licenta de zbor deoarece o sa imi trebuiasca in cadrul factiunii,si pentru a ma deplasa mult mai usor in cele 3 orase.
adimih7 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 -Nick: Adrianno -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o soli citti: Fish license -Pretul licentei: 4.000 $ Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc sa pescuiesc.