Exeek. Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick:Kal3le -Level:7 -Factiune:civil -Job secundar:Car Jacker -Licenta pe care o solicitati:De Arme -Pretul licentei:25k -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a detine o arma legala fara sa ma duc la parnaie
Trik Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick: DeXyY -Level: 5 -Factiune: civilian -Job secundar: nr -Licenta pe care o solicitati: licenta de avion -Pretul licentei: 100.000 $$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa zbor Passed.
Guest al1n_tm Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick: Akon -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: CarJacker -Licenta pe care o solicitati: Drive license -Pretul licentei: 10.000 $ +1.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie... deseara la ora 23:10 revii cu o alta cerere
AleXoNNNe Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick:Kal3le -Level:7 -Factiune:civil -Job secundar:Car Jacker -Licenta pe care o solicitati:De Arme -Pretul licentei:25k -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a detine o arma legala fara sa ma duc la parnaie Passed
Guest Sinem Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick: Sinem -Level: 11 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: De arme -Pretul licentei: 25.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa aplic la PD
Ina Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Nick : Dessire. Level : 3. Factiune : - Job secundar : Detectiv. Licenta pe care o solicitati : Boat. Pretul licentei : 15.000 $. Motivul pentru care solicitati licenta : Pentru a putea pescui din barca.
Trik Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Nick : Dessire. Level : 3. Factiune : - Job secundar : Detectiv. Licenta pe care o solicitati : Boat. Pretul licentei : 15.000 $. Motivul pentru care solicitati licenta : Pentru a putea pescui din barca. Ai depus deja cerere de doua licente. Revii cu aceasta cerere pe 20 august.
mont3ll4_cs Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick: Spik3 -Level: 9 -Factiune: civil -Job secundar: Nu am -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pilota shamal -Nick: Spik3 -Level: 9 -Factiune: civil -Job secundar: Nu am -Licenta pe care o solicitati: Port Arma -Pretul licentei: 25k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa n use mai ia polita de mine.
Guest EXCALIBURE Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Nick :EXCALIBURE Level : 7 Factiune : civil Job secundar : Detectiv. Licenta pe care o solicitati : LIcente pentru arme Pretul licentei : 25.000 $. Motivul pentru care solicitati licenta : Pentru a putea detine legal arme
Trik Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick: Spik3 -Level: 9 -Factiune: civil -Job secundar: Nu am -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pilota shamal -Nick: Spik3 -Level: 9 -Factiune: civil -Job secundar: Nu am -Licenta pe care o solicitati: Port Arma -Pretul licentei: 25k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa n use mai ia polita de mine. Passed licenta de arme. Pentru shamal trebuie level 10+
GriGoRaS Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick:GriGoRaS -Level:3 -Factiune:- -Job secundar:- -Licenta pe care o solicitati: permisul de pescuit si de port arma -Pretul licentei: -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a putea detine arme legata & pescuit :D
KILLHAN Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick:GriGoRaS -Level:3 -Factiune:- -Job secundar:- -Licenta pe care o solicitati: permisul de pescuit si de port arma -Pretul licentei: -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a putea detine arme legata & pescuit :D Passed Amandoua,rog un rank 3+ sa-i dea licentele.
Trik Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Nick :EXCALIBURE Level : 7 Factiune : civil Job secundar : Detectiv. Licenta pe care o solicitati : LIcente pentru arme Pretul licentei : 25.000 $. Motivul pentru care solicitati licenta : Pentru a putea detine legal arme Picat. Nu stie armele ilegale.
Guest Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick: Punisher -Level: 10 -Factiune: SFR -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: De condus -Pretul licentei: 10.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea conduce... passed Un instructor rank 3 + sa ii ofere licenta ! -Nick: Sinem -Level: 11 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: De arme -Pretul licentei: 25.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa aplic la PD passed Un instructor rank 3 + sa ii ofere licenta ! Nick : Dessire. Level : 3. Factiune : - Job secundar : Detectiv. Licenta pe care o solicitati : Boat. Pretul licentei : 15.000 $. Motivul pentru care solicitati licenta : Pentru a putea pescui din barca. passed A primit licenta automat !
VicToR_ Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick: mInd -Level: 9 -Factiune: UST -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: licenta de barca -Pretul licentei: 15.000 $$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa navighez
DilleR Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick: Dill3r -Level: 8 -Factiune: - -Job secundar: taximetrist -Licenta pe care o solicitati: avion + pasaport -Pretul licentei: 100.000$ + 100.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot zbura cu avionul si sa pot trece granita
Sayid Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick: Sayid -Level: 4 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 16.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: imi place mersul cu barca.. -Nick: Sayid -Level: 4 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Fish -Pretul licentei: 4.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: imi place sa pescuiesc..
Trik Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick: Sayid -Level: 4 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 16.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: imi place mersul cu barca.. -Nick: Sayid -Level: 4 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Fish -Pretul licentei: 4.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: imi place sa pescuiesc.. Ai deja 2 licente in 7 zile. Poti reveni cu aceasta cerere pe 17 august. -Nick: Dill3r -Level: 8 -Factiune: - -Job secundar: taximetrist -Licenta pe care o solicitati: avion + pasaport -Pretul licentei: 100.000$ + 100.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot zbura cu avionul si sa pot trece granita Pentru pasaport postezi aici
pownEdy Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick: pownEd -Level: 9 -Factiune: - -Job secundar: Taximetrist de meserie sunt -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 4.000[3k+1k testul] -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa devin pescarul serverului.
DelPiero_16 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick: Akon -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: CarJacker -Licenta pe care o solicitati: Drive license -Pretul licentei: 10.000 $ +1.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie...
lucyano92 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick:lucyano -Level:9 -Factiune:civil -Job secundar:- -Licenta pe care o solicitati:De Arme -Pretul licentei:25k -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a detine o arma legala fara sa ma duc la zdup -Nick: lucyano -Level: 9 -Factiune: civil -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 16k -Motivul pentru care solicitati licenta: imi place mersul cu barca..
Tudix Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick: bL@cK -Level: 15 -Factiune: NG -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: licenta de shamal -Pretul licentei: 200.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa zbor repede si sigur. :D
AleXoNNNe Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick: Akon -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: CarJacker -Licenta pe care o solicitati: Drive license -Pretul licentei: 10.000 $ +1.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie... Passed , cnv sa ii dea licenta va rog .
KILLHAN Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick: bL@cK -Level: 15 -Factiune: NG -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: licenta de shamal -Pretul licentei: 200.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa zbor repede si sigur. :D Passed rog un rank 3+ sa-i acorde licenta. Licenta Primita.
AleXoNNNe Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nick:lucyano -Level:9 -Factiune:civil -Job secundar:- -Licenta pe care o solicitati:De Arme -Pretul licentei:25k -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a detine o arma legala fara sa ma duc la zdup a zis ca schimba barca cu avion nu mai vrea barca . Passed