Rexxar Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 -Nick: .Hori_Pop -Level: 6 -Factiune: Grove -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: carnetul de sofer -Pretul licentei: 10k+1k -Motivul pentru care solicitati licenta: este cea mai important licenta si am nevoie de ea pentru a ma deplasa Passed+licenta primita -Nick: .Pinkkyy. -Level: 10 -Factiune: Civil -Job secundar: News reporter -Licenta pe care o solicitati: de zbor si de barca -Pretul licentei: Nu conteaza -Motivul pentru care solicitati licenta: cea de zbor pentru ca imi place sa ma plimb cu avionul si cea de baraca sa pot pescui passed+licente primite
Guest mariush28 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 -Nick: mariush -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: de pescuit -Pretul licentei: 3.000 +500 -Motivul pentru care solicitati licenta:ca sa pot pescui in timpul liber
lucyano92 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 -Nick: .lucyano -Level: 9 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: este cea mai important licenta si am nevoie de ea pentru a putea trece la barriera-Nick: .lucyano -Level: 9 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: licenta de zbor -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: este cea mai important licenta si am nevoie de ea pentru a putea sa ma deplasez mai usor
Rexxar Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 -Nick: .lucyano -Level: 9 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: este cea mai important licenta si am nevoie de ea pentru a putea trece la barriera -Nick: .lucyano -Level: 9 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: licenta de zbor -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: este cea mai important licenta si am nevoie de ea pentru a putea sa ma deplasez mai usor cerere pasaport faci aici
The_Lion Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 -Nick: Diablo -Level: 12 -Factiune: The Triads -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Permis -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru ca mi-a fost suspendata,iar acum as dorii sa o recuperez.Simplu :>
Andra Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Nick: Varuso Level: 5 Factiune: - Job secundar: CJ Licenta: permis Pret: 11k cred Motivul: pentru ca am ramas fara permis
AGHINITEI Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick:Aghinitei_Alexandru -Level:5 -Factiune:Politicienii -Job secundar:Taximetrist -Licenta pe care o solicitati:Licenta port arma -Pretul licentei:$25.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a purta o arma legal.
lucyano92 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick: .lucyano -Level: 9 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: licenta de zbor -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: este cea mai important licenta si am nevoie de ea pentru a putea sa ma deplasez mai usor
Guest Azi NU baa! Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick: .Andr3i -Level: 6 -Factiune: Grove -Job secundar: Arms -Licenta pe care o solicitati: Condus -Pretul licentei: Nu conteaza -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot sa conduc...
maryussvega Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick: MaRyUsS -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: detective -Licenta pe care o solicitati: de barca -Pretul licentei: 15000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot pescui si in larg-Nick: MaRyUsS -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: detective -Licenta pe care o solicitati: port arma -Pretul licentei: 25000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a avea totul legal
Guest *Michael* Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Wrong . Ma scuzati :D Am uitat ca tocmai luni pot face iar post :|
Hornetz Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick: Hornetz -Level: 8 -Factiune: - -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: licenta de zbor -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot parcurge drumul mai usor .
Sami Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick:Sami -Level:8. -Factiune: Armata -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei:250'000$+1'000$=251'000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea sa pilotez un Shamal. Un moderator sa-mi stearga post-ul va rog, nu am citit bine...acum am vazut ca e nevoie de level 10+ pentru licenta de Shamal. Imi cer scuze.
Trik Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick: .Andr3i -Level: 6 -Factiune: Grove -Job secundar: Arms -Licenta pe care o solicitati: Condus -Pretul licentei: Nu conteaza -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot sa conduc... Passed. Licenta acordata.
Rexxar Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick: Hornetz -Level: 8 -Factiune: - -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: licenta de zbor -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot parcurge drumul mai usor . passed+licenta primita
LoVeStaR Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick: LoVeStaR -Level: 8 -Factiune: Armata -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: licenta de zbor -Pretul licentei: 100.000 $ +1.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: imi este necesara.
Trik Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Nick: Varuso Level: 5 Factiune: - Job secundar: CJ Licenta: permis Pret: 11k cred Motivul: pentru ca am ramas fara permis Passed. Licenta acordata.
Rexxar Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick: LoVeStaR -Level: 8 -Factiune: Armata -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: licenta de zbor -Pretul licentei: 100.000 $ +1.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: imi este necesara. passed+licenta primita -Nick: MaRyUsS -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: detective -Licenta pe care o solicitati: de barca -Pretul licentei: 15000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot pescui si in larg -Nick: MaRyUsS -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: detective -Licenta pe care o solicitati: port arma -Pretul licentei: 25000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a avea totul legal passed+licente primite
biNNN Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick: biNNN -Level: 5 -Factiune: SMURD -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Permis de Conducere -Pretul licentei: 10000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Recuperarea permisului
Guest Dtz. Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick: Dtz -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: CJ -Licenta pe care o solicitati: Fish -Pretul licentei: 3K+1K -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui.
DeceneuSAMP Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick: Deceneu -Level: 9 -Factiune: Grove Family -Job secundar: Car Jacker. -Licenta pe care o solicitati: Carnetul de sofer -Pretul licentei: 10000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta : Sa ma pot deplasa mai repede.
TheOne Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick: Dtz -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: CJ -Licenta pe care o solicitati: Fish -Pretul licentei: 3K+1K -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui. Passed. Rog un rank 3 sa ii acorde licenta de fish. -Nick: Deceneu -Level: 9 -Factiune: Grove Family -Job secundar: Car Jacker. -Licenta pe care o solicitati: Carnetul de sofer -Pretul licentei: 10000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta : Sa ma pot deplasa mai repede. Factiune: Police Departament Nume ofiter: HateLord Gradul ofiterului: 2 Numele jucatorului care are licenta suspendata: Deceneu Licenta Suspendata: driver Motivul suspendarii: NOS Data // Ora suspendarii: 12.08.2011 16:50 Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: 15.08.2011 16:50 Alte adaugari: - Revi pe data de 15.08.2011 ora 16:50.
Guest alexhero98 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick: Alexus -Level: 7 -Factiune: SMURD -Job secundar: News Reporter -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura
Zurl0 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick: ZurL0 -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: taximetrist -Licenta pe care o solicitati: port arma -Pretul licentei: 25000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a ma angaja in pd -Nick: ZurL0 -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: taximetrist -Licenta pe care o solicitati: port arma -Pretul licentei: 25000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a ma angaja in pd Numele este zUrL0
Ares Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick: Alexus -Level: 7 -Factiune: SMURD -Job secundar: News Reporter -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura passed -Nick: ZurL0 -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: taximetrist -Licenta pe care o solicitati: port arma -Pretul licentei: 25000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a ma angaja in pd -Nick: ZurL0 -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: taximetrist -Licenta pe care o solicitati: port arma -Pretul licentei: 25000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a ma angaja in pd Numele este zUrL0 passed