Draco Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick: Draco -Level: 8 -Factiune: PD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Fly si Shamal -Pretul licentei: Nu stiu, platesc oricat. -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa zbor si sunt singurele licente pe care nu le am.
Ares Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick: Draco -Level: 8 -Factiune: PD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Fly si Shamal -Pretul licentei: Nu stiu, platesc oricat. -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa zbor si sunt singurele licente pe care nu le am. Passed, rog un lider sa ii dea licenta de shamal
americancola2 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick:AmericanCola -Level:8 -Factiune:Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati:Shamal -Pretul licentei:200.000$ + 1.000 $ (testul) -Motivul pentru care solicitati licenta: Ma pot deplasa mai repede spre celelalte orase .
RuLLzzs Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick:RuLLzZs -Level:7 -Factiune:Da Nang Boys -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati:Fly -Pretul licentei:100.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa zbooor
Madalin Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick:RuLLzZs -Level:7 -Factiune:Da Nang Boys -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati:Fly -Pretul licentei:100.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa zbooor A trecut testul si a primit licenta .
Mugur95 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick:Mugur -Level:13 -Factiune:civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati:pescuit -Pretul licentei: nu stiu -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pescuiesc -Nick:Mugur -Level:13 -Factiune:civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati:shamal -Pretul licentei: nu stiu -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma plimb cu shamalu
Guest abyssu` Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick: abyss. -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Taxi Driver -Licenta pe care o solicitati: Fishing -Pretul licentei: 3.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a mai face skill la fishing si pe viitor ceva banuti.
ultrass_man Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick: Chuck -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Licenta de arme+Licenta de avion -Pretul licentelor: 125.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a ma apara(weapon)si pentru un transport mai rapid(fly )
Dogs Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 ick : sW1nK Level: 8 Factiune: Police departament Job secundar: detective Licenta pe care o solicitati : arne Pretul licentei : Motivul pentru care solicitati licenta : is un cop am nevoie zilnic de arme
Rexxar Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 ick : sW1nK Level: 8 Factiune: Police departament Job secundar: detective Licenta pe care o solicitati : arne Pretul licentei : Motivul pentru care solicitati licenta : is un cop am nevoie zilnic de arme Passed+licenta primita
Madalin Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick: Chuck -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Licenta de arme+Licenta de avion -Pretul licentelor: 125.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a ma apara(weapon)si pentru un transport mai rapid(fly ) A trecut testele si a primit licentele .
Guest al1n_tm Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick:Mugur -Level:13 -Factiune:civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati:pescuit -Pretul licentei: nu stiu -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pescuiesc -Nick:Mugur -Level:13 -Factiune:civil -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati:shamal -Pretul licentei: nu stiu -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma plimb cu shamalu passed rog liderul sa ii acorde licenta de shamal
Devil. Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick: D3v1L -Level:12 -Factiune: Hitman -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 15.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa dau la peste din barca :)).
Rexxar Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick: D3v1L -Level:12 -Factiune: Hitman -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 15.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa dau la peste din barca :)). passed+licenta primita -Nick: abyss. -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Taxi Driver -Licenta pe care o solicitati: Fishing -Pretul licentei: 3.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a mai face skill la fishing si pe viitor ceva banuti. passed+licenta primita
Madalin Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick:AmericanCola -Level:8 -Factiune:Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati:Shamal -Pretul licentei:200.000$ + 1.000 $ (testul) -Motivul pentru care solicitati licenta: Ma pot deplasa mai repede spre celelalte orase . Licenta de shamal se ia doar de la level 10 . Fai cerere cand ai level 10 . Multumim
Guest Azi NU baa! Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick:Andr3i -Level:4 -Factiune:Civil -Job secundar:CarJaker -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei:100.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot sa zbor cu avionu .-Nick:Andr3i -Level:4 -Factiune:Civil -Job secundar: CarJaker -Licenta pe care o solicitati:Barca -Pretul licentei:15.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot naviga
Ares Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick: Andr3i -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 4 -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot pescui -Nick:Andr3i -Level:4 -Factiune:Civil -Job secundar:CarJaker -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei:100.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot sa zbor cu avionu . -Nick:Andr3i -Level:4 -Factiune:Civil -Job secundar: CarJaker -Licenta pe care o solicitati:Barca -Pretul licentei:15.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot naviga Mai ai o licenta luata ieri, deci doar una din astea doua poti lua
Madalin Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick:Andr3i -Level:4 -Factiune:Civil -Job secundar:CarJaker -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei:100.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot sa zbor cu avionu . -Nick:Andr3i -Level:4 -Factiune:Civil -Job secundar: CarJaker -Licenta pe care o solicitati:Barca -Pretul licentei:15.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot naviga Pentru ca mai avea dreptul doar la o licenta , a ales-o pe cea de zbor , a trecut testul si a primit licenta .
The_Lion Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Nick: Diablo -Level: 11 -Factiune: THe Triads -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Weapon -Pretul licentei: 25k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa fiu cool :crazy:
Zachary Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick: Westiee -Level: 11 -Factiune: Civilian ;x. -Job secundar: Car Jacker. -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa am toate licentele :)
Ares Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Nick: Diablo -Level: 11 -Factiune: THe Triads -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Weapon -Pretul licentei: 25k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa fiu cool :crazy: Passed
Madalin Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick: Westiee -Level: 11 -Factiune: Civilian ;x. -Job secundar: Car Jacker. -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa am toate licentele :) A trecut testul . Rog liderul sa-i dea licenta .
HopaOlla Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 • Nick : Ar00n • Level: 4 • Factiune: Consilier • Job secundar: - • Licenta pe care o solicitati : Pescuit • Pretul licentei : 3.000$ + 1.00$ => 4.00$ • Motivul pentru care solicitati licenta : Sa pot pescui linistit
minu77 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 (edited) Passed,rog un instructor cu rank 3+ sa-i dea licenta. # A primit licenta. Edited August 5, 2011 by aSsisT
MatzZzu Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 -Nick: MatzZzu -Level: 5 -Factiune: Civil -Job secundar: Car jaker -Licenta pe care o solicitati: Zbor si Arme -Pretul licentei: 100.000 $ and 25.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma zbor pintre norii si sa por arme legale !