_Hidra_ Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: Lee -Level: 10 -Factiune: fbi -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: shamal -Pretul licentei: cat o fi.. -Motivul pentru care solicitati licenta: sa o am
Tiepolo Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Nick: Tiepolo Level: 6 Factiune: Civilian Job secundar: CJ Licenta pe care o solicitati: Weapons Pretul licentei: - Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie.
Guest al1n_tm Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: Lee -Level: 10 -Factiune: fbi -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: shamal -Pretul licentei: cat o fi.. -Motivul pentru care solicitati licenta: sa o am done
Guest al1n_tm Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: BigSm0ke -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: car jacker -Licenta pe care o solicitati: de zbor -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: vreau sa zobr cu avionu done
Guest al1n_tm Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Nick: Tiepolo Level: 6 Factiune: Civilian Job secundar: CJ Licenta pe care o solicitati: Weapons Pretul licentei: - Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie. done
bulin Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 -Nick:bulin -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:taximetrist -Licenta pe care o solicitati:Pescuit + barca -Pretul licentei: 19k total -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa pescuiesc linistit pe barca.
Mariusk Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 -Nick: RadyX -Level:5 -Factiune:SMURD -Job secundar:NONE -Licenta pe care o solicitati:Pilotat + weapons -Pretul licentei: nu stiu -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot zbura :)
Rexxar Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 -Nick:bulin -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:taximetrist -Licenta pe care o solicitati:Pescuit + barca -Pretul licentei: 19k total -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa pescuiesc linistit pe barca. passed+licente primite -Nick: RadyX -Level:5 -Factiune:SMURD -Job secundar:NONE -Licenta pe care o solicitati:Pilotat + weapons -Pretul licentei: nu stiu -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot zbura :) passed+licente primite
AcidiX Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 -Nick:AcidiX -Level:16 -Factiune:Hitman -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati:Drive -Pretul licentei:10k -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a conduce
Rexxar Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 -Nick:AcidiX -Level:16 -Factiune:Hitman -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati:Drive -Pretul licentei:10k -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a conduce passed+licenta primita
Odin Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 -Nick: Cheta -Level: 7 -Factiune: F.B.I -Job secundar: detective -Licenta pe care o soliciti: Pescuit -Pretul licentei: 4k + 1k -Motivul pentru care soliciti licenta: Pentru a pescui
Madalin Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 -Nick: Cheta -Level: 7 -Factiune: F.B.I -Job secundar: detective -Licenta pe care o soliciti: Pescuit -Pretul licentei: 4k + 1k -Motivul pentru care soliciti licenta: Pentru a pescui A trecut testul si a primit licenta .
Guest Spyk3 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 -Nick:Embra -Level:7 -Factiune:SFR -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati:Barca -Pretul licentei:15.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:am nevoie de ea
roCkStaR:) Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 -Nick:Embra -Level:7 -Factiune:SFR -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati:Barca -Pretul licentei:15.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:am nevoie de ea Passed.
Guest alexrosu1 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 -Nick: alexrosu -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: zbor si pescuit -Pretul licentei: nu conteaza -Motivul pentru care solicitati licenta:am nevoie de ea
Iuonak_Diaz Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 -Nick: Iuonak_Diaz -Level: 5 -Factiune: SanFieroRifa -Job secundar: ArmsDealer -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100k+1k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pilotez
Madalin Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 -Nick: Iuonak_Diaz -Level: 5 -Factiune: SanFieroRifa -Job secundar: ArmsDealer -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100k+1k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pilotez A trecut testul si a primit licenta .
VILLAIN Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 -Nick: fantoma -Level: 8 -Factiune: CIVIL -Job secundar: detective -Licenta pe care o solicitati: zbor / barca -Pretul licentei: $100.000 + 1.000$ / $15.000+ $1.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pilotez si sa pot merge cu barca
Guest TriXx Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 -Nick: TriX -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: Port arma -Pretul licentei: 25.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Port arma legal
Ares Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 -Nick: fantoma -Level: 8 -Factiune: CIVIL -Job secundar: detective -Licenta pe care o solicitati: zbor / barca -Pretul licentei: $100.000 + 1.000$ / $15.000+ $1.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pilotez si sa pot merge cu barca Passed
Oliver Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 ]-Nick:Clohard -Level:6 -Factiune: DNB -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati:DE Zbor si de navigat -Pretul licentei: 100.000 + 1.000 si 15.000 + 1.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa zbor si sa navighez :>
Ares Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 ]-Nick:Clohard -Level:6 -Factiune: DNB -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati:DE Zbor si de navigat -Pretul licentei: 100.000 + 1.000 si 15.000 + 1.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa zbor si sa navighez :> Passed
costyn90 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 -Nick: Panait. -Level: 6 -Factiune: civil -Job secundar: news reporter -Licenta pe care o solicitati: navigat -Pretul licentei: 15k + 1k -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a pescui in larg... -Nick: Panait. -Level: 6 -Factiune: civil -Job secundar: news reporter -Licenta pe care o solicitati: flying -Pretul licentei:100k + 1k -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a zbura!! imi place sa zbor...
Madalin Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 -Nick: Panait. -Level: 6 -Factiune: civil -Job secundar: news reporter -Licenta pe care o solicitati: navigat -Pretul licentei: 15k + 1k -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a pescui in larg... -Nick: Panait. -Level: 6 -Factiune: civil -Job secundar: news reporter -Licenta pe care o solicitati: flying -Pretul licentei:100k + 1k -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a zbura!! imi place sa zbor... A trecut testele si a primit licenta de barca , rog un rank 3 + sa-i acorde si licenta de zbor .
Radu Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 -Nick: satana -Level: 6 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Sailing -Pretul licentei: 15k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot merge cu barca