sasuche6 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick : Randy_Viper -Level : 6 -Factiune :nici o factiune -Job secundar : Car Jacker -Licenta pe care o solicitati : Port Arma -Pretul licentei : 25.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta : Pentru ca sa am arme sa ma pot apara de uni care vor sa ma ucida.
Rexxar Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick : Randy_Viper -Level : 6 -Factiune :nici o factiune -Job secundar : Car Jacker -Licenta pe care o solicitati : Port Arma -Pretul licentei : 25.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta : Pentru ca sa am arme sa ma pot apara de uni care vor sa ma ucida. passed+licenta primita
Guest KalyA Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: NitroGeN -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jaker -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 25k+1k -Motivul pentru care solicitati licenta: Aparare in scop legal !
Rexxar Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: NitroGeN -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jaker -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 25k+1k -Motivul pentru care solicitati licenta: Aparare in scop legal ! passed+licenta primita
Madalin Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: Aghinitei_Alexandru -Level: 3 -Factiune: N/A -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: Permisul de pescuit -Pretul licentei: 3.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a pescui. A trecut testul . Rog un rank 3 + sa-i acorde licenta .
Kile Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: Kile -Level: 10 -Factiune: Civil -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati: Fly -Pretul licentei: 100.000$ + 1.000 $ Testu' . -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura din nou printre ceru' senin.
Madalin Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: Kile -Level: 10 -Factiune: Civil -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati: Fly -Pretul licentei: 100.000$ + 1.000 $ Testu' . -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura din nou printre ceru' senin. A trecut testul . Rog un rank 3 + sa-i acorde licenta .
Chase. Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: Chase. -Level: 2. -Factiune: N/A. -Job secundar: Taximetrist. -Licenta pe care o solicitati: Permisul de pescuit. -Pretul licentei: 3.000$. -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a pescui.
Eddi Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Nick: Somerhalder Level: 5 Factiune: Civil Job secundar: Deocamdata Civil Licenta pe care o solicitati: Arme Pretul licentei: 25k+1k = 26k Motivul pentru care solicitati licenta: Aparare in scop legal si trebuie pentru PD la lv 7..
Madalin Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: Chase. -Level: 2. -Factiune: N/A. -Job secundar: Taximetrist. -Licenta pe care o solicitati: Permisul de pescuit. -Pretul licentei: 3.000$. -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a pescui. A trecut testul . Rog un rank 3 + sa-i acorde licenta .
Guest KalyA Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: NitroGeN -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jaker -Licenta pe care o solicitati: Licenta zbor -Pretul licentei: 100k + 1k -Motivul pentru care solicitati licenta: Distractie , si o metoda de a ajunge mai repede intr`un loc de pe harta !
Madalin Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: NitroGeN -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jaker -Licenta pe care o solicitati: Licenta zbor -Pretul licentei: 100k + 1k -Motivul pentru care solicitati licenta: Distractie , si o metoda de a ajunge mai repede intr`un loc de pe harta ! A trecut testul si a primit licenta . Nick: Somerhalder Level: 5 Factiune: Civil Job secundar: Deocamdata Civil Licenta pe care o solicitati: Arme Pretul licentei: 25k+1k = 26k Motivul pentru care solicitati licenta: Aparare in scop legal si trebuie pentru PD la lv 7.. A trecut testul si a primit licenta .
danezu33 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: Dan33 -Level: 11 -Factiune: SFR -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta zbor -Pretul licentei: 100k + 1k -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa am toate licentele sa nu am probleme cu politia
Rexxar Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: Dan33 -Level: 11 -Factiune: SFR -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta zbor -Pretul licentei: 100k + 1k -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa am toate licentele sa nu am probleme cu politia passed+licenta primita
Rexxar Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: IceWord -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Licenta pentru Pescuit -Pretul licentei: 3.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa pescuiesc! a trecut testul si a primit licenta
Eddi Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: Somerhalder -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: Civil deocamdata -Licenta pe care o solicitati: licenta pentru barca -Pretul licentei: 1k+15k = 16k -Motivul pentru care solicitati licenta: imi place sa ma plimb cu barca..:)) 1
Madalin Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: Somerhalder -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: Civil deocamdata -Licenta pe care o solicitati: licenta pentru barca -Pretul licentei: 1k+15k = 16k -Motivul pentru care solicitati licenta: imi place sa ma plimb cu barca..:)) Ai dreptul sa mai dai test pentru o licenta peste 7 zile . Te asteptam atunci cu cererea pe forum . Multumim !
CVB28 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick:Gr3NdEr -Level: 13 -Factiune: Armata -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati:Fly -Pretul licentei: 100.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie sa pot zbura
Jalol93 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: JaLoL -Level: 8 -Factiune: Civil -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Fish -Pretul licentei: 3.000$ + 1.000$ = 4.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui
Ares Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick:Gr3NdEr -Level: 13 -Factiune: Armata -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati:Fly -Pretul licentei: 100.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie sa pot zbura passed
Guest alexhero98 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: Alexus -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Car jaker -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura.
SkateRZ Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick:SkateRZ -Level:8 -Factiune:Armata -Job secundar:detective -Licenta pe care o solicitati:Arme+barca -Pretul licentei:25,000+15,000+2,000=42,000 -Motivul pentru care solicitati licenta:imi trebuie
Rexxar Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick: Alexus -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Car jaker -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura. Ai primit deja 2 licente saptamana asta,revino cu cerere pe 8 august EDIT: skaterz si-a primit licentele
Tod Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick:Angelo -Level:8 -Factiune:- -Job secundar:Detective. -Licenta pe care o solicitati:Arme + Avion -Pretul licentei:25k+100k -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa intru in PD si am nevoie de ea.
Rexxar Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 -Nick:Angelo -Level:8 -Factiune:- -Job secundar:Detective. -Licenta pe care o solicitati:Arme + Avion -Pretul licentei:25k+100k -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa intru in PD si am nevoie de ea. passed+licente primite