Ares Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 -Nick: ToxiComan -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: Conducator Tren -Licenta pe care o solicitati: sa merg cu barca -Pretul licentei: 14.000 + 1.000 = 15.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: vreau sa merg pe apa -Nick: ToxiComan -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: Conducator Tren -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 3.000 + 1.000 = 4.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: vreau sa pescuiesc Passed -Nick: TwIsT -Level: 10 -Factiune:The Mafia -Job secundar: arm dealer -Licenta pe care o solicitati:boat -Pretul licentei: Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc licenta pentru a ma plimba cu barca Passed Nick: TaofiK -Level: 4 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: de navigat si de pilot -Pretul licentei:18.000 + 120.000 Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot pescui in larg cu barca , si pot pilota avionul deoarece imi trebuie pentru calatorii cu interes politic Pased Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hackeru' Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 -Nick: BobMarley -Level: 6 -Factiune: Grove Street -Job secundar: Traficant de arme -Licenta pe care o solicitati: De navigat, shamal -Pretul licentei: 18k + 240 k = ? Motivul pentru care solicitati licenta: Sa le am la dosar . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKc Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Nick: Hubabuba -Level: 10 -Factiune: The Triads -Job secundar: Arm Dealer -Licenta pe care o solicitati: de arme si de pilot -Pretul licentei:30.000 + 120.000 Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot detine asupra mea o arma fara nici o problema , si pot pilota avionul pentruc a sa ajung mai repede la destinatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonytzi19 Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Nick: Tonytzi -Level: 7 -Factiune: The Triads -Job secundar: Arm Dealer -Licenta pe care o solicitati: de arme si de pilotat -Pretul licentei:30.000 + 120.000 Motivul pentru care solicitati licenta: sa nu mi se mai ia armele de politisti, si sa ma plimb cu avionul Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToxiComan Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 -Nick: ToxiComan -Level: 6 -Factiune: Consilier -Job secundar: Conducator Tren -Licenta pe care o solicitati: port arma -Pretul licentei: 30 k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa numi ia armele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciolosh Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 -Nick:Ghiondes -Level:3 -Factiune:Politicieni -Job secundar:Body Guard -Licenta pe care o solicitati:Licenta de condus -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Mi-a fost suspendata pentru 3 zile pt ca a fost prima abatere si au trecut mai mult de 1 luna si tot nu am primit-o-Nick:Ghiondes -Level:3 -Factiune:Politicienii -Job secundar:Body Guard -Licenta pe care o solicitati:Licenta de pescuit -Pretul licentei:4.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pot pescui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Skane Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 -Nick: Skanee -Level: 4 -Factiune:Medics -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati:weapon / fly -Pretul licentei:-- Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc am nevoie de licente Link to comment Share on other sites More sharing options...
naie Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 -Nick: Skanee -Level: 4 -Factiune:Medics -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati:weapon / fly -Pretul licentei:-- Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc am nevoie de licente Passed + licente primite @Ares here.. eram logat cu contu lu fratemiu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meetique Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 -Nick: .mitica -Level: 3 -Factiune: civil -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: fly + pasaport -Pretul licentei: 200.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa merg mai rpd intre orase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Nick: Tonytzi -Level: 7 -Factiune: The Triads -Job secundar: Arm Dealer -Licenta pe care o solicitati: de arme si de pilotat -Pretul licentei:30.000 + 120.000 Motivul pentru care solicitati licenta: sa nu mi se mai ia armele de politisti, si sa ma plimb cu avionul -Nick: .mitica -Level: 3 -Factiune: civil -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: fly + pasaport -Pretul licentei: 200.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa merg mai rpd intre orase Passed + licente primite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 -Nick:Ghiondes -Level:3 -Factiune:Politicieni -Job secundar:Body Guard -Licenta pe care o solicitati:Licenta de condus -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Mi-a fost suspendata pentru 3 zile pt ca a fost prima abatere si au trecut mai mult de 1 luna si tot nu am primit-o -Nick:Ghiondes -Level:3 -Factiune:Politicienii -Job secundar:Body Guard -Licenta pe care o solicitati:Licenta de pescuit -Pretul licentei:4.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pot pescui Passed + licente primite Link to comment Share on other sites More sharing options...
qincy Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 -Nick:QuinCy -Level:3 -Factiune:Politicieni -Job secundar:Taxi -Licenta pe care o solicitati:Pasaport -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:IMI TREBUE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 -Nick:QuinCy -Level:3 -Factiune:Politicieni -Job secundar:Taxi -Licenta pe care o solicitati:Pasaport -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:IMI TREBUE Pasaport primit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodor Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 -Nick: ToxiComan -Level: 6 -Factiune: Consilier -Job secundar: Conducator Tren -Licenta pe care o solicitati: port arma -Pretul licentei: 30 k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa numi ia armele Ai luat deja doua licente saptamana asta. Mai ai dreptul la alte doua pe data de 22 decembrie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saitos12 Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 -Nick:Bing@ -Level:4 -Factiune:Smurd -Job secundar:Nam -Licenta pe care o solicitati:Aerian -Pretul licentei:120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa zbor cu heli ca medic in cazuri de urgenta in care ii departe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodor Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 -Nick:Bing@ -Level:4 -Factiune:Smurd -Job secundar:Nam -Licenta pe care o solicitati:Aerian -Pretul licentei:120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa zbor cu heli ca medic in cazuri de urgenta in care ii departe Passed. Licenta primita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZealL Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 -Nick: HeLLIsH -Level:11 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arm dealer -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei:- -Motivul pentru care solicitati licenta: sa trec vama gratis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 -Nick: HeLLIsH -Level:11 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arm dealer -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei:- -Motivul pentru care solicitati licenta: sa trec vama gratis Pasaport primit Link to comment Share on other sites More sharing options...
crysTyan0 Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 - Nick: Rohan -Level : 7 - Factiune : Civil -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati : Pescuit si barca -Pretul licentei: 22.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa pescuiesc de pe barca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 - Nick: Rohan -Level : 7 - Factiune : Civil -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati : Pescuit si barca -Pretul licentei: 22.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa pescuiesc de pe barca. Passed + licente primite Link to comment Share on other sites More sharing options...
muresan94 Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 - Nick: Cinciu -Level : 8 - Factiune : Smurd -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati : avion -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot duce pacienti cu heli 1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*RaDu* Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 - Nick : RaDu - Level : 10 - Factiune : UST - Credeti ca meritati sa intrati în posesia pasaportului? (Da/Nu) : Da - Motivul pentru care solicitati eliberarea unui pasaport : Sa nu mai platesc taxa la bariera - Motivul pentru care veti calatori între orase : Job'ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodor Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 - Nick : RaDu - Level : 10 - Factiune : UST - Credeti ca meritati sa intrati în posesia pasaportului? (Da/Nu) : Da - Motivul pentru care solicitati eliberarea unui pasaport : Sa nu mai platesc taxa la bariera - Motivul pentru care veti calatori între orase : Job'ul Ai luat deja doua licente saptamana asta. Ai dreptul la alte doua pe 20 decembrie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaddyy Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 -Nick: Kaddy -Level: 6 -Factiune: N/A -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: permis de arme / permis de avion -Pretul licentei: 30.000$ / 120.000$ + 2000$ taxa pentru test -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru ca sper sa intru cat de curand intr`o factiune / imi place sa zbor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hackeru' Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 -Nick: BobMarley -Level: 6 -Factiune: Grove Street -Job secundar: Traficant de arme -Licenta pe care o solicitati: shamal, barca -Pretul licentei: 18k + 240 k = ? Motivul pentru care solicitati licenta: Sa le am la dosar . Link to comment Share on other sites More sharing options...