instinkt1 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 -Nick:Instinkt -Level:8 -Factiune:Smurd -Job secundar:Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Permis de pescuit -Pretul licentei:4k+ 2k -Motivul pentru care solicitati licenta:Doresc sa-mi pierd timpul pescuind:)
Fonz Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 -Nick: eXtazy -Level: 2 -Factiune: none -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Avion si weapon -Pretul licentei:120k+40k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura si sa imi iau arme
Alecswtzu Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 -Nick:Alecswtzu -Level:7 -Factiune:Civil -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati: Gun -Pretul licentei: $30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta :Pentru a imi putea desfasura mai usor activitatea.
elometin Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 -Nick:Instinkt -Level:8 -Factiune:Smurd -Job secundar:Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Permis de pescuit -Pretul licentei:4k+ 2k -Motivul pentru care solicitati licenta:Doresc sa-mi pierd timpul pescuind:) Passed + licenta acordata -Nick:Alecswtzu -Level:7 -Factiune:Civil -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati: Gun -Pretul licentei: $30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta :Pentru a imi putea desfasura mai usor activitatea. passed rog un instructor rank3 sa ii dea licienta de arme
BoBiTza Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 -Nick: eXtazy -Level: 2 -Factiune: none -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Avion si weapon -Pretul licentei:120k+40k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura si sa imi iau arme Licenta primita
demoq Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 -Nick: Demonakita -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 100k Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a trece din un oras in altul fara a purta mereu bani la mine-Nick: Demonakita -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: fish -Pretul licentei: 20k Motivul pentru care solicitati licenta: nu strica sa o am 1 1
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 -Nick: Demonakita -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 100k Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a trece din un oras in altul fara a purta mereu bani la mine -Nick: Demonakita -Level: 6 -Factiune: - -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: fish -Pretul licentei: 20k Motivul pentru care solicitati licenta: nu strica sa o am Cerere respinsa,completeaza campurile cu atentie si nu in bataie de joc.Dupa aceea poti reveni cu o noua cerere. 1
BoBiTza Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 -Nick: Demonakita -Level: 6 -Factiune: S.M.U.R.D -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: fish -Pretul licentei: 20k Motivul pentru care solicitati licenta: nu strica sa o am Passed licenta primita
TwIIIsT Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 -Nick: TwIsT -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: NR -Licenta pe care o solicitati: licenta de fly si de arme -Pretul licentei: 30.000 $+120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru autoaparare.si deoarece doresc sa ajung mai repede in unele locatii 1
BoBiTza Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 -Nick: TwIsT -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: NR -Licenta pe care o solicitati: licenta de fly si de arme -Pretul licentei: 30.000 $+120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru autoaparare.si deoarece doresc sa ajung mai repede in unele locatii Passed + licenta primita
1bogdy Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 -Nick: EUsunt -Level: 7 -Factiune: Ballas -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: pasaport+shamal -Pretul licentei: 120K + 240K= 360K Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a trece din un oras in altul fara a plati bariera de fiecare data si pentru a calatori mai rapid!
instinkt1 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Nick:Instinkt -Level:8 -Factiune:Smurd -Job secundar:Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Permis de condus -Pretul licentei:12k licenta:Doresc Am fost lasat fara carnet si doresc sa continui meseria pe care o am si nu pot fara carnet
elometin Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Nick:Instinkt -Level:8 -Factiune:Smurd -Job secundar:Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Permis de condus -Pretul licentei:12k licenta:Doresc Am fost lasat fara carnet si doresc sa continui meseria pe care o am si nu pot fara carnet citeste asta Factiune: PD Nume ofiter: Zozo Gradul ofiterului: 3 Numele jucatorului: instinkt Licenta Suspendata: Drive Motivul suspendarii: NOS Data // Ora suspendarii: Data si oara exacta cand ati suspendat permisul: 18:03 28/11/2011 Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: 2/12/2011 Alte adaugari: - permisul a fost suspendat astazi 18:03 28/11/2011 si il poti recupera pe data de 2/12/2011
PurebyMagic Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 -Nick: PureMagic -Level: 12 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Drugs Dealer -Licenta pe care o solicitati:Licenta de condus -Pretul licentei: 20-30k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma pot bucura din nou de placerea de a conduce! :nanana: 1
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 -Nick: PureMagic -Level: 12 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Drugs Dealer -Licenta pe care o solicitati:Licenta de condus -Pretul licentei: 20-30k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma pot bucura din nou de placerea de a conduce! :nanana: 1.Nu 20-30k,scrie pretul exact. 2.Nu e nevoie de " Amarok :X ? " in joc... 3.Refa cererea dar pe data de 30 ,ca ai permisul suspendat. 1
Erwin Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 -Nick:Cobra1 -Level:9 -Factiune:Triads -Job secundar:dealre de arme -Licenta pe care o solicitati:permisu de arme -Pretul licentei:30k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa numi mai ia politia arma daca face control Licentele vor fi eliberate DOAR cu cerere pe forum Înainte de a face cerere cititi REGULILE DE ACORDARE A LICENTELOR!
BoBiTza Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 -Nick: EUsunt -Level: 7 -Factiune: Ballas -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: pasaport+shamal -Pretul licentei: 120K + 240K= 360K Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a trece din un oras in altul fara a plati bariera de fiecare data si pentru a calatori mai rapid! Passed licente primite -Nick:Cobra1 -Level:9 -Factiune:Triads -Job secundar:dealre de arme -Licenta pe care o solicitati:permisu de arme -Pretul licentei:30k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa numi mai ia politia arma daca face control Passed licenta primita
aion93 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 -Nick:Luger -Level:3 -Factiune:none -Job secundar:carjacker -Licenta pe care o solicitati:Permis de pescuit -Pretul licentei:4k -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a pescui si a vinde pesti prinsi
spades Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 -Nick: Monster -Level: 10 -Factiune: Police Department -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: - -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a ma deplasa mai usor.
ToxiComan Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 -Nick: ToxiComan -Level: 4 -Factiune: -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 120000 -Motivul pentru care solicitati licenta: nu am bani sa nu platesc barrier
Bay3TasuL Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 -Nick: Bay3Ta$uL -Level: 5 -Factiune: SMURD -Job secundar: DETECTIV -Licenta pe care o solicitati: permis de conducere -Pretul licentei: 12k+2k Motivul pentru care solicitati licenta: au trecut cele 3 zile si vreau permisul inapoi
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 -Nick: Monster -Level: 10 -Factiune: Police Department -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: - -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a ma deplasa mai usor. Cerere respinsa.Scrie si pretul licentei si revino cu o cerere noua. # AVIZ CELOR CARE NU IGNORA CERERILE DE GENUL : Voi avea grija la sedinta de acest aspect.
CioCio Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 -Nick: Bay3Ta$uL -Level: 5 -Factiune: SMURD -Job secundar: DETECTIV -Licenta pe care o solicitati: permis de conducere -Pretul licentei: 12k+2k Motivul pentru care solicitati licenta: au trecut cele 3 zile si vreau permisul inapoi Respins,ai luat ban.
CioCio Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 -Nick: ToxiComan -Level: 4 -Factiune: -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 120000 -Motivul pentru care solicitati licenta: nu am bani sa nu platesc barrier Passed !!A primit si licenta !!
Guest Allen Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 -Nick:Allen -Level:6 -Factiune:SMURD -Job secundar:detectiv -Licenta pe care o solicitati:pasaport -Pretul licentei:120k -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a trece la barierele dintre orase pe gratis-Nick:Allen -Level:6 -Factiune:SMURD -Job secundar:detectiv -Licenta pe care o solicitati:Shamal -Pretul licentei:240k -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a zbura cu shamalul