Fonz Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Nick : StefaNN Level: 5 Factiune : none Licenta pentru care o solicitati: pasaport si arme Pretul Licentei: 130k Motivul pt care solicitati licneta: sa pot lua arme si sa trec vama fara sa platesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Nick : StefaNN Level: 5 Factiune : none Licenta pentru care o solicitati: pasaport si arme Pretul Licentei: 130k Motivul pt care solicitati licneta: sa pot lua arme si sa trec vama fara sa platesc Nu este acesta pretul total al celor doua licente. Cerere respinsa pana cand scrii pretul corect ( 120k e pasaportul + 30k licenta de arme = 150k ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConVicT Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Nick : ConVicT Level:7 Factiune : The Triads Licenta pentru care o solicitati: shamal Pretul Licentei: 240k Motivul pt care solicitati licneta:sa pot calatori alaturi de mai multi prieteni:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobyRap Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Nick : StefaNN Level: 5 Factiune : none Licenta pentru care o solicitati: pasaport si arme Pretul Licentei: 150k Motivul pt care solicitati licneta: sa pot lua arme si sa trec vama fara sa platesc licente primite Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobyRap Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Nick : 0zahar Level: 6 Factiune : SMURD Licenta pentru care o solicitati:Fly si pasaport Pretul Licentei: 240k Motivul pt care solicitati licneta: sa pot folosi heli. licente primite Nick : ConVicT Level:7 Factiune : The Triads Licenta pentru care o solicitati: shamal Pretul Licentei: 240k Motivul pt care solicitati licneta:sa pot calatori alaturi de mai multi prieteni:) licenta primita Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita_sik Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Nick : Mitasik Level: 18 Factiune : HItman Licenta pentru care o solicitati: shamal , navigare Pretul Licentei: 258k Motivul pt care solicitati licneta: Pentru distractii si senzatii tari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobyRap Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Nick : Mitasik Level: 18 Factiune : HItman Licenta pentru care o solicitati: shamal , navigare Pretul Licentei: 258k Motivul pt care solicitati licneta: Pentru distractii si senzatii tari ! Passed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel. Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 -Nick: pwnnkE -Level: 12 -Factiune: civil -Job secundar: carjacker -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Mi-a fost suspendat Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullSpeed Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Nick : FullSpeed Level: 26 Factiune : FBI Licenta pentru care o solicitati: Permisul de arme Pretul Licentei: 32k Motivul pt care solicitati licneta: sa pot lua arme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MicroSoft Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 -Nick: pwnnkE -Level: 12 -Factiune: civil -Job secundar: carjacker -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Mi-a fost suspendat Passed, rog un coleg rank 3+ sa ii dea licenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChipsEx Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Nick : FullSpeed Level: 26 Factiune : FBI Licenta pentru care o solicitati: Permisul de arme Pretul Licentei: 32k Motivul pt care solicitati licneta: sa pot lua arme Passed + licenta acordata Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuvreauforum Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Nick : Blizz Level: 7 Factiune : Medic Job: none Licenta pentru care o solicitati: Pasaport Pretul Licentei: 121k Motivul pt care solicitati licenta: Sa pot trece vama gratis :> Ultimele 2 licente luate: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408617&view=findpost&p=6042946 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KasKoBombardieru Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 -Nick:KasKo -Level:8 -Factiune:Armata -Job secundar:detective -Licenta pe care o solicitati:licenta de shamal -Pretul licentei:240.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:interese personale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MicroSoft Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Nick : Blizz Level: 7 Factiune : Medic Job: none Licenta pentru care o solicitati: Pasaport Pretul Licentei: 121k Motivul pt care solicitati licenta: Sa pot trece vama gratis :> Ultimele 2 licente luate: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408617&view=findpost&p=6042946 Mi-a dat mie banii un rank4+ sa ii dea pasaportul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChipsEx Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 -Nick:KasKo -Level:8 -Factiune:Armata -Job secundar:detective -Licenta pe care o solicitati:licenta de shamal -Pretul licentei:240.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:interese personale Test Passed > un rank 4+ sa-i acorde licenta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest m@yky Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 -Nick: .kinezz -Level: 4 -Factiune: - -Job secundar: Drugs dealer -Licenta pe care o solicitati: De condus. -Pretul licentei: 12.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot conduce. M-a rugat sa ii fac eu cererea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziegler Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 -Nick: .kinezz -Level: 4 -Factiune: - -Job secundar: Drugs dealer -Licenta pe care o solicitati: De condus. -Pretul licentei: 12.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot conduce. M-a rugat sa ii fac eu cererea. passed. rog un membru de rank 3+ sa ii acorde licenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssmmqq Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 -Nick: .kinezz -Level: 4 -Factiune: - -Job secundar: Drugs dealer -Licenta pe care o solicitati: De condus. -Pretul licentei: 12.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot conduce. M-a rugat sa ii fac eu cererea. passed. rog un membru de rank 3+ sa ii acorde licenta. A primit licenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dario_Vallance Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 -Nick:merciless -Level:4[imediat 5] -Factiune: None -Job secundar:TRUCKER -Licenta pe care o solicitati:Pilot -Pretul licentei:100k~ -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a putea pilota un avion.si a calatori mai usor intre orase.In scopuri bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectroxX Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Nick : ElectroxX Level: 3 Factiune : DnB Licenta pentru care o solicitati: pasaport si arme Pretul Licentei: 150k Motivul pt care solicitati licneta: Sa trec vama fara sa platesc si sa nu mi se confiste armele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raducu2703 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Nick : Radu27 Level: 1 Factiune : - Licenta pentru care o solicitati: pachet promotional + pasaport Pretul Licentei: cat este necesar Motivul pt care solicitati licneta: am jobu de trucker si nu as vrea sa ocolesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssmmqq Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Nick : ElectroxX Level: 3 Factiune : DnB Licenta pentru care o solicitati: pasaport si arme Pretul Licentei: 150k Motivul pt care solicitati licneta: Sa trec vama fara sa platesc si sa nu mi se confiste armele Passed si a primit licentele! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marker. Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Nick: marker -Level: 9 -Factiune: ust -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: permis auto -Pretul licentei:13k -Motivul pentru care solicitati licenta:imi este foarte drag sa ma plimb cu masina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssmmqq Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Nick: marker -Level: 9 -Factiune: ust -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: permis auto -Pretul licentei:13k -Motivul pentru care solicitati licenta:imi este foarte drag sa ma plimb cu masina Passed si a primit licenta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoNuTz14 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 -Nick: Ricky -Level: 5 -Factiune: S.M.U.R.D -Job secundar: None -Licenta pe care o solicitati: Permisul de avion -Pretul licentei: 120k (120.000) -Motivul pentru care solicitati licenta: Zborul este placerea mea si un hobby de al meu in timpul liber. Link to comment Share on other sites More sharing options...