Guest raKneT Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 -Nick: StPierre -Level: 5 -Factiune: SMURD -Job secundar:Dedective -Licenta pe care o solicitati: GUN, BARCA -Pretul licentei: 30k+18K -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru autoparare,sa ma plimb cu barca Passed. A primit si licentele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita_sik Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 -Nick: Mitasik -Level: 17 -Factiune: Hitman -Job secundar:Dedective -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa nu mai ocolesc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest raKneT Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 -Nick: Mitasik -Level: 17 -Factiune: Hitman -Job secundar:Dedective -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa nu mai ocolesc :) Passed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmyEmy21 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 -Nick: XanderZzZz -Level: 5 -Factiune: Smurd -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: Licenta de pilotaj -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa nu mai ocolesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodor Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 wrong Link to comment Share on other sites More sharing options...
PreMiuM Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 -Nick: PreMiuM -Level: 21 -Factiune: UST -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: condus si avion -Pretul licentei: 12k + 120k = 132k -Motivul pentru care solicitati licenta: Mi-au fost suspendate amandoua licentele si am nevoie de ele . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodor Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 -Nick: XanderZzZz -Level: 5 -Factiune: Smurd -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: Licenta de pilotaj -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa nu mai ocolesc Passed+ licenta primita -Nick: PreMiuM -Level: 21 -Factiune: UST -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: condus si avion -Pretul licentei: 12k + 120k = 132k -Motivul pentru care solicitati licenta: Mi-au fost suspendate amandoua licentele si am nevoie de ele . Passed+ licente primite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 -Nick: NewYorkeR -Level: 2 -Factiune:- -Job secundar:Dedective -Licenta pe care o solicitati: Pachetu promotional -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati pachetul promotional: Am nevoie de acele licente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovidiu123 Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 -Nick: Shape -Level: 6 -Factiune: Consilier -Job secundar:Dedective -Licenta pe care o solicitati: Licenta shamal si Gun -Pretul licentei: 600k -Motivul pentru care solicitati pachetul promotional: imi place sa zbor si sa trag cu arma:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodor Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 -Nick: Shape -Level: 6 -Factiune: Consilier -Job secundar:Dedective -Licenta pe care o solicitati: Licenta shamal si Gun -Pretul licentei: 600k -Motivul pentru care solicitati pachetul promotional: imi place sa zbor si sa trag cu arma:) Passed ambele teste. Licenta de arme primit-o. Il rog pe roby sa ii dea licenta de shamal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 -Nick: Jack -Level: 11 -Factiune: Triads -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta shamal -Pretul licentei: 240k Motiv: sa pilotez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MicroSoft Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 -Nick: Jack -Level: 11 -Factiune: Triads -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta shamal -Pretul licentei: 240k Motiv: sa pilotez Passed, il rog pe Roby sa ii dea licenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge4 Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Nick: Judge Level: 15 Factiune: Grove Street Job secundar: Arms dealer Licenta pe care o soliciti: condus Pretul licentei: 10k Motivul pentru care soliciti licenta:ca sa pot conduce si cu bmx nu poti face mare lucru Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmyEmy21 Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 -Nick: XanderZzZz -Level: 5 -Factiune: Smurd -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: LICENTA DE NAVIGARE -Pretul licentei: 18K -Motivul pentru care solicitati licenta: PENTRU PESCUIT:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodor Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 -Nick: XanderZzZz -Level: 5 -Factiune: Smurd -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: LICENTA DE NAVIGARE -Pretul licentei: 18K -Motivul pentru care solicitati licenta: PENTRU PESCUIT:) Respins! Ai facut ieri doua cereri. Mai ai dreptul la alte doua peste 6 zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chesster* Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 -Nick: Chesster -Level: 16 -Factiune: - -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: GUN -Pretul licentei: 30k+2k -Motivul pentru care solicitati licenta:Daca ma controleaza politia sa fiu in regula . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zozo Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 -Nick: Chesster -Level: 16 -Factiune: - -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: GUN -Pretul licentei: 30k+2k -Motivul pentru care solicitati licenta:Daca ma controleaza politia sa fiu in regula . Factiune: PD Nume ofiter: Zozo Gradul ofiterului: (Ce rank detii: 2, 3, 4, 5, 6) 3 Numele jucatorului care are licenta suspendata: pe scurt (Nume Jucator:) Chesster Licenta Suspendata: Gun Motivul suspendarii: Assault. Data // Ora suspendarii: Data si oara exacta cand ati suspendat permisul: 17 : 09 2/11/2011 Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: 6/11/2011 Alte adaugari: Faci post atunci :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge4 Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Nick: Judge Level: 15 Factiune: Grove Street Job secundar: Arms dealer Licenta pe care o soliciti: condus Pretul licentei: 10k Motivul pentru care soliciti licenta:ca sa pot conduce si cu bmx nu poti face mare lucru eu nu am permisssssss raspunde cineva?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyteshade Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 -Nick: Mico -Level: 10 -Factiune: PD -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: de zbor -Pretul licentei: $120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: vreau sa pot zbura :bananadance2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MicroSoft Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 -Nick: Mico -Level: 10 -Factiune: PD -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: de zbor -Pretul licentei: $120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: vreau sa pot zbura :bananadance2: PASSED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodor Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Nick: Judge Level: 15 Factiune: Grove Street Job secundar: Arms dealer Licenta pe care o soliciti: condus Pretul licentei: 10k Motivul pentru care soliciti licenta:ca sa pot conduce si cu bmx nu poti face mare lucru eu nu am permisssssss raspunde cineva?? Nu iti raspundem aici. Trebuie sa contactezi un instructor in joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JigS@w Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 -Nick:Smile -Level:7 -Factiune:Civil -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati:Shamal -Pretul licentei:200k+1k=201k -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a ajunge mai repede unde doresc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodor Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 -Nick:Smile -Level:7 -Factiune:Civil -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati:Shamal -Pretul licentei:200k+1k=201k -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a ajunge mai repede unde doresc Passed + licenta primita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobyRap Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 -Nick: NewYorkeR -Level: 2 -Factiune:- -Job secundar:Dedective -Licenta pe care o solicitati: Pachetu promotional -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati pachetul promotional: Am nevoie de acele licente. licenta primita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CrazyWinn Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Nick: Judge Level: 15 Factiune: Grove Street Job secundar: Arms dealer Licenta pe care o soliciti: condus Pretul licentei: 10k Motivul pentru care soliciti licenta:ca sa pot conduce si cu bmx nu poti face mare lucru Passed. Rog un coleg rank3+ sa ii acorde licenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...