Jump to content
lego_kid

Antrenamente Triade

Recommended Posts

Posted

Vineri , 21 Septembrie , ora 20:00, va avea loc o sedinta urmata de un antrenament. Daca nu puteti ajunge sau stiti ca o sa intarziati, postati la Discutii ! Se vor acorda prime/rank, poate.

Posted

Sambata , 29 Septembrie , ora 12:00, va avea loc o sedinta urmata de un antrenament. Daca nu puteti ajunge sau stiti ca o sa intarziati, postati la Discutii ! Se vor acorda prime/rank.

Posted

daca poti sa o muti pe la 11:30 te rog frumos eu la 12:30 trebuie sa plec la 13:00 am meci cu real new,scuze e bine si la 12:00 dar nu pot participa foarte multe,daca nu crezi ca ti ne mai mult de 12:35-40 pot sta si eu..

Posted

Sambata , 06 Octombrie , ora 14:00, va avea loc o sedinta urmata de un antrenament. Daca nu puteti ajunge sau stiti ca o sa intarziati, postati la Discutii ! Se vor acorda prime/rank.

Posted

Sambata , 13 Septembrie , ora 14:00, va avea loc o sedinta urmata de un antrenament. Daca nu puteti ajunge sau stiti ca o sa intarziati, postati la Discutii ! Se vor acorda prime/rank.

Posted

Sambata , 20 Octombrie , ora 14:00, va avea loc o sedinta urmata de un antrenament. Daca nu puteti ajunge sau stiti ca o sa intarziati, postati la Discutii ! Se vor acorda prime/rank.

Posted

Sambata , 27 Octombrie , ora 14:00, va avea loc o sedinta urmata de un antrenament. Daca nu puteti ajunge sau stiti ca o sa intarziati, postati la Discutii ! Se vor acorda prime/rank.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...