Maryus Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [smOkeRs]MaLboRo - Acceptat pentru teste Aspec - Acceptat pentru teste
Danutzu Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 • Nick :Danutzu • Ce nick'uri ati mai avut : Danutz • Nick pe forum :danutzu96 • Level :22 • De cat timp jucati pe server : 2 ani jumate • Sex (M/ F) :M • Varsta (in joc) :15 • Factiuni precedente :smurd.triade,sfr,scoala,ust.themafia,ng,f.b.i.pd • De ce ati parasit ultima factiune : am fost demis • Rank'uri avute in factiunile precedente : 3,2,3,2,1,1,3,2,1 • Job-ul actual (secundar) :detectiv • Cate ore jucati pe zi ? : 3-4 • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? :sa invat alti playeri • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? :cu ajutarea playerilor cu licente • O poza cu stats : http://postimage.org/image/phe6e9upl/ • O poza cu licentele detinute : http://postimage.org/image/ge78jkoml/ Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : P.Danut • Varsta :15 ani • Orasul in care locuiti :Vaslui
cosminutzu Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 • Nick : Cosmin. • Ce nick'uri ati mai avut : Metro,Dominic • Nick pe forum : cosminutzu • Level : 25 • De cat timp jucati pe server : 3 ani si ceva • Sex (M/ F) : M • Varsta (in joc) : 18 • Factiuni precedente : Mafia, Hitman,NG,Grove, F.B.I. • De ce ati parasit ultima factiune : Inactivitate, nu am avut acces la forum/game. • Job-ul actual (secundar) : Detectiv, • Cate ore jucati pe zi ? : Depinde, in intervalul de timp 14:00->20:00 cand am posibilitatea. • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : E ceva nou pentru mine si consider ca e binevenita o astfel de experienta. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Acordarea licentelor necesare, playerilor care doresc. • O poza cu stats : /stats • O poza cu licentele detinute :/licenses Informatii din viata reala : • Nume si Prenume : D. Cosmin-Constantin • Varsta :17 ani • Orasul in care locuiti : Vaslui City
G3aN Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 • Nick : zApaceL • Ce nick'uri ati mai avut : GeanN • Nick pe forum : G3aN • Level : 12 • De cat timp jucati pe server : 8 luni • Sex (M/ F) : M • Varsta (in joc) : 18 • Factiuni precedente : Politicieni(2), SFR(1), UST(3), Ballas(1), Grove Street(2), NG(2), PD(1), The Triads(1) • De ce ati parasit ultima factiune : Am fost demis • Rank'uri avute in factiunile precedente : • Job-ul actual (secundar) : Detective • Cate ore jucati pe zi ? : 5-6 • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Sa pot ajuta factiunea si pentru a da licente • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Cu eliberarea licentelor • O poza cu stats : View post on imgur.com • O poza cu licentele detinute : View post on imgur.com • Nume si Prenume : Gean • Varsta : 16 • Orasul in care locuiti : Constanta
Brook Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick : Brook • Ce nick'uri ati mai avut : - • Nick pe forum :Invy • Level :5 • De cat timp jucati pe server :4-5 ani cu pauza de 1 an • Sex (M/ F) :M • Varsta (in joc) :26 • Factiuni precedente :Consilieri • De ce ati parasit ultima factiune : schimbarea primarului • Rank'uri avute in factiunile precedente : 3 • Job-ul actual (secundar) : trucker • Cate ore jucati pe zi ? : 7-8 • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? :Doresc sa dau licente celor ce nu au. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : acordarea licentelor si instruirea player-ilor. • O poza cu stats : http://postimage.org/image/jlb5sd7qv/ • O poza cu licentele detinute : http://postimage.org/image/kvkrql8ax/ Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : George • Varsta :27 • Orasul in care locuiti :galati
mos`ene Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Informatii despre caracter • Nick : NitrO • Ce nick'uri ati mai avut : - • Nick pe forum : mos`ene • Level : 8 • De cat timp jucati pe server : Dinainte de wipe. • Sex (M/ F) : M • Varsta (in joc) : 17 • Factiuni precedente : LSV • De ce ati parasit ultima factiune : Din motive personale. • Rank'uri avute in factiunile precedente : 1 • Job-ul actual (secundar) : detectiv. • Cate ore jucati pe zi ? : 5-6 ore. • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Sa pot ajuta alti playeri cu licente. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Acordare de licente altor playeri. • O poza cu stats : • O poza cu licentele detinute : Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : Tudoran Radu • Varsta : 19 • Orasul in care locuiti : Constanta
Draco Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Informatii despre caracter • Nick : Draco • Ce nick'uri ati mai avut : • Nick pe forum : Draco • Level : 19 • De cat timp jucati pe server : 3 ani jumate` • Sex (M/ F) : M • Varsta (in joc) :22 • Factiuni precedente : PD, Hitman • De ce ati parasit ultima factiune : Nu mai stiu, n-am jucat o perioada • Rank'uri avute in factiunile precedente : 3 si 4 • Job-ul actual (secundar) : Detectiv • Cate ore jucati pe zi ? : 5 ore • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Imi place sa ajut oamenii • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Acordarea de licente • O poza cu stats : • O poza cu licentele detinute : Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : Adrian • Varsta : 16 ani • Orasul in care locuiti : Vaslui
pescaru Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Informatii despre caracter • Nick : outlook • Ce nick'uri ati mai avut : pescaru , x.s.l • Nick pe forum : pescaru • Level : 29 • De cat timp jucati pe server : 8-9 luni • Sex (M/ F) : M • Varsta (in joc) :16 • Factiuni precedente : smurd , triad , sfr , ng , dnb , ust , consilieri • De ce ati parasit ultima factiune : am fost demis • Rank'uri avute in factiunile precedente : 2, 2, 3, 1, 3, 1, 1. • Job-ul actual (secundar) : reporter • Cate ore jucati pe zi ? : 3+ • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Sa incerc ceva nou • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Acordarea de licente • O poza cu stats : • O poza cu licentele detinute : Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : Airinei Andrei • Varsta : 16 ani • Orasul in care locuiti : Targu Neamt
iloverap Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Informatii despre caracter • Nick : iloverap08 • Ce nick'uri ati mai avut : iloverap09 • Nick pe forum : RAPz • Level : 8 • De cat timp jucati pe server : martie 2010 • Sex : M • Varsta (in joc) : 22 • Factiuni precedente : Politicieni, Grove Street • De ce ati parasit ultima factiune : am fost demis • Rank'uri avute in factiunile precedente : 2, 1 • Job-ul actual : Reporter • Cate ore jucati pe zi ? : 3-4 • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Pentru a ajuta factiunea si pentru a ma distra. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Acordarea licentelor, si invatarea playerilor. • O poza cu stats : http://img204.imageshack.us/img204/5340/samp843o.png • O poza cu licentele detinute : Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : Bogdan • Varsta : 17 • Orasul in care locuiti : Constanta
Wyz Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Informatii despre caracter • Nick : Wyz • Ce nick'uri ati mai avut : -Nimic..Am jucat doar pe LM:Rp Mike_Smithy • Nick pe forum : Wyz • Level : 5 • De cat timp jucati pe server :De foarte mult timp doar ca nu am jucat pentru level am jucat la aiureala.. • Sex (M/ F) : M • Varsta (in joc) : 23 • Factiuni precedente : - • De ce ati parasit ultima factiune : - • Rank'uri avute in factiunile precedente : - • Job-ul actual (secundar) : -. • Cate ore jucati pe zi ? : Oricate. • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Sa dau teste cu oamenii sa le dau licente. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Sa dea licente oamenilor,bine inteles cu test. • O poza cu stats : • O poza cu licentele detinute : Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : Vlad Bogdan • Varsta : 23 • Orasul in care locuiti : Hunedoara Retrag.
G3aN Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 • Nick : SeBBy98 • Ce nick'uri ati mai avut : - • Nick pe forum : SeBBy98 • Level : 8 • De cat timp jucati pe server : 6 luni • Sex (M/ F) : M • Varsta (in joc) : 13 • Factiuni precedente : politicians si ballas rank 1 si rank 1 • De ce ati parasit ultima factiune : • Rank'uri avute in factiunile precedente : • Job-ul actual (secundar) : car jacker • Cate ore jucati pe zi ? : 4-5 • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Sa pot oferi licente • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Ofera licente • O poza cu stats : Click • O poza cu licentele detinute : Click Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : SeBi Avasilcii • Varsta : 14 • Orasul in care locuiti : Tg Neamt P,S: Ma rugat sa postez pentru el, nu ii functioneaza forum deocamdata.
Maryus Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Wyz - Acceptat pentru teste SeBBy98 - Respins ( Nu am o parere foarte buna despre tine )
paulvasile Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 • Nick :paulvasile • Ce nick'uri ati mai avut : paul23 • Nick pe forum :paul23 • Level :14 • De cat timp jucati pe server : iunie 2012 • Sex (M/ F) :M • Varsta (in joc) :19 • Factiuni precedente :Politicieni, School Instructor, National Guard • De ce ati parasit ultima factiune : Certuri • Rank'uri avute in factiunile precedente : 3, 1, 2 • Job-ul actual (secundar) :Detectiv • Cate ore jucati pe zi ? : cam 5 ore pe zi • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? :Pentru ca am mai fost si mia placut • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? :Ajuta playerii sa obtina licentele de care au nevoie • O poza cu stats : • O poza cu licentele detinute : Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : Buruiana Paul-Vasile • Varsta : 19 • Orasul in care locuiti : Focsani Retrag
Bredwolf Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 • Nick : dumitrur. • Ce nick'uri ati mai avut : - • Nick pe forum : YoRapp • Level : 10 • De cat timp jucati pe server : 3 luni • Sex (M/ F) : M • Varsta (in joc) : 14 • Factiuni precedente : Politicieni,fbi • De ce ati parasit ultima factiune : am depus demisia,in urma unor discutii cu coelgii • Rank'uri avute in factiunile precedente : politicien 1,fbi 2 • Job-ul actual (secundar) : Detective • Cate ore jucati pe zi ? : 6-8 • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Sa ajut playerii in a obtine licente • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Cu acordarea liecntelor si cu instruirea playerilor • O poza cu stats : • O poza cu licentele detinute : • Nume si Prenume : Dumitru Razvan • Varsta : 15 • Orasul in care locuiti : Urziceni
Maryus Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 paulvasile - Acceptat pentru teste dumitrur. - Acceptat pentru teste