Guest REdz. Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Nick: REdz Nume pe forum: REdz. Level: 6 Vârsta(reala): 14 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): Ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Smurd Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 3 saptamani Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 2 De ce ati parasit ultima factiune: pentru a intra in alta factiune. Job-uri precedente(secundare): Drugs dealer, Avocat Job-ul actual(secundar): News Reporter O scurta biografie a voastra pe server: Gasit la gherlele orasului Los Santos de catre o familie destramata, REdz a fost destept si inteligent inca de mic , dar nu se multumea cu bunul dat de familia pe care l-a adoptat . Nemultumit de prestatia familiei , in clasa VIII -a , REdz a plecat de acasa in renumitul oras Los Santos despre care auzise numai cuvinte de lauda . Ajuns acolo , a fost dezamagit total de spusele oamenilor , si pentru un trai decent s-a apucat sa fure masini . Inaintand in varsta si-a dat seama ca faptele ce le-a facut nu erau cumsecade , asa ca s-a angajat ca vanzator de ziare . Nemultumit de salariul foarte mic pe care il primea , REdz a depus un CV la "Scoala" , si acum asteapta sa fie chemat la interviu de catre seful acesteia . O poza cu stats: http://****.us...S3tTT3Nzao9PZ2g
Theodor Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Kugar - REdz - Nu ai respectat modelul de aplicatie
Alfredo Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Nick: Alfredo Nume pe forum: Alfredo Level: 11 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):- SMURD,SFR,Ballas,Scoala,F.B.I. Cat timp ati stat in factiunile anterioare:- Nu mai tin minte... Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:- Am avut si rank 5 in medici iar la restul 1. De ce ati parasit ultima factiune: Am fost nevoit. Job-uri precedente(secundare): Detectiv. Job-ul actual(secundar): Trucker. De ce vrei sa intri in Scoala:Pentru a acorda licente playerilor. O poza cu stats:
Theodor Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Alfredo - Acceptat pentru teste # A picat testele
Guest REdz. Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Nick: REdz Nume pe forum: REdz. Level: 7 Vârsta(reala): 15 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): Ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Smurd rang 2 Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 3 sapt Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 2 in smurd De ce ati parasit ultima factiune: pentru a intra in alta factiune Job-uri precedente(secundare): Drugs Dealer Job-ul actual(secundar): News Reporter De ce vrei sa intri in Scoala: pentru a da licente O poza cu stats: http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHclJ2in6OplqTWzNTT3KfU48o
Theodor Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 REdz - Poza cu stats trebuie sa fie una recenta, nu de acum 3 zile
NewName # 4FuN Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Nick: NewName Nume pe forum: NewName # 4FuN Level: 5 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS; Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Consilier Cat timp ati stat in factiunile anterioare:2 saptamani Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:1 De ce ati parasit ultima factiune: II expira mandatul lui ZoZo Job-uri precedente(secundare): cJ Job-ul actual(secundar): ... De ce vrei sa intri in Scoala: Sa ajut sa imi fac preteni noi si sa ma integrez intr-o comunitate frumoasa si intalegatoare . O poza cu stats: /stats
MrSR Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Nick: MrSR Nume pe forum: MrSR Level: 10 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): NG Cat timp ati stat in factiunile anterioare: o luna Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 2 De ce ati parasit ultima factiune: sa intru aicea Job-uri precedente(secundare): detective Job-ul actual(secundar): detective De ce vrei sa intri in Scoala: sa vand cat mai multe licente O poza cu stats: /stats
MrSR Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Nick: MrSR Nume pe forum: MrSR Level: 10 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): NG Cat timp ati stat in factiunile anterioare: o luna Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 2 De ce ati parasit ultima factiune: sa intru aicea Job-uri precedente(secundare): detective Job-ul actual(secundar): detective De ce vrei sa intri in Scoala: sa vand cat mai multe licente O poza cu stats: /stats RETRAG
kRaYnEEEEEEE Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Nick: kRaYnEEEEEEE Nume pe forum: kRaYnEEEEEEE Level: 8 Vârsta(reala): 19 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): - Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 4luni DnB Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 4 De ce ati parasit ultima factiune: ca sa pot intra aici Job-uri precedente(secundare): none Job-ul actual(secundar): none De ce vrei sa intri in Scoala: sa vand cat mai multe licente O poza cu stats: My link
nutu09 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Nick:NuTzu Nume pe forum:nutu09 Level:15 Vârsta(reala):17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Inainte de wipe nu mai stiu.Dupa wipe am fost:Politician,Medic,Ballas,SFR,The triads,NG,The triads Cat timp ati stat in factiunile anterioare:Politician-1saptamana,medic-1saptamana,ballas-2saptamani,sfr-1 saptamana,The Triads-1luna,Ng-o saptamana,The Triads-2luni Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:politician-1,medic-3,ballas-1,sfr-1,the triads-3,Ng-1,The Triads-2 De ce ati parasit ultima factiune:Plictiseala Job-uri precedente(secundare):detectiv,arms dealer,news reporter,trucker Job-ul actual(secundar):News Reporter De ce vrei sa intri in Scoala:Am rabdare pt cei care trebui sa dau teste pt licente.Imi place sa dau numai ''passed'' la licente. O poza cu stats:
MrSR Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Nick: MrSR Nume pe forum: MrSR Level: 10 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): NG Cat timp ati stat in factiunile anterioare: o luna Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 2 De ce ati parasit ultima factiune: sa intru aicea Job-uri precedente(secundare): detective Job-ul actual(secundar): detective De ce vrei sa intri in Scoala: sa vand cat mai multe licente O poza cu stats: /stats
Theodor Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 NuTzu - MrSR - RESPINS. Aplici, iti retragi aplicatia, apoi iar aplici. Pana te hotarasti ce vrei sa faci numai ai dreptul sa mai aplici aici 7 zile.
MrSR Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Nick: Bing@ Nume pe forum: Bing@ Level: 12 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): NG / SFR / BALLAS / DNB. Cat timp ati stat in factiunile anterioare: depinde 1 luna 2 , 2-3 sapt Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 2 . 3 . 2 . 3 De ce ati parasit ultima factiune: sa intru aici Job-uri precedente(secundare): none Job-ul actual(secundar): none De ce vrei sa intri in Scoala: sa vand licente O poza cu stats: /stats PS: aplic eu pt el ca nu mai stie parola de la cont.
Theodor Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Bing@ - Nu poti face parte din aceasta factiune fara cont pe forum.
CioCio Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Nick: CioCio Nume pe forum: alexura12 Level: 26 Vârsta(reala): 17 ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Departamentul de Politie , Grove Street. , Scoala , Ballas , Triads Cat timp ati stat in factiunile anterioare : PD - 2 luni ; Grove - 3 saptamani ; Ballas - 2 luni ; Scoala - 4 luni ; Triads - 2 saptamani; Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: PD - 3 ; Grove - 1 ; Ballas - 3 ; Scoala - 5 ; Triads - 2 ; De ce ati parasit ultima factiune: Sa intru Scoala !! Job-uri precedente(secundare): Detectiv Job-ul actual(secundar): - De ce vrei sa intri in Scoala: Aici am activat cel mai mult si m-am simtit cel mai bine. O poza cu stats: http://img441.imageshack.us/img441/2959/samp726g.png
Theodor Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 CioCio - Sper ca nu ma vei face sa regret ca ti-am acordat inca o sansa.
Kemico Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Nick: Anubis Nume pe forum: Th3_Bo$s Level: 9 Vârsta(reala): 16 ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): SF Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Scoala, The Mafia, Medics, Ballas, DNB Cat timp ati stat in factiunile anterioare : Scoala - aveam rank 3 inainte de wipe .. vreo 3 luni ; The Mafia - 1 luna, Medics ,2-3 luni dar nu prea am activat, Ballas - 2 saptamani, DNB- 2 saptamani Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: Scoala 3 ; The Mafia 2 , Medics 3, Ballas 1, DNB 1. De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a intra iarasi in Scoala Job-uri precedente(secundare): Taxi, Camionangiu, Arms Dealer. Job-ul actual(secundar): - De ce vrei sa intri in Scoala: Aici am activat cel mai mult inainte de wipe si m-am simtit foarte bine.. si vreau sa o fac din nou. O poza cu stats: Click.
Sergiu Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Nick: miezwk Nume pe forum: Sergiu Level: 7 Vârsta(reala): 13 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Ballas, The triads, Ballas Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 1 luna - Ballas, The triads - 2 sapt, Ballas - 1 sapt. Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 2, 1,1 De ce ati parasit ultima factiune: Inactivitate Job-uri precedente(secundare): - Job-ul actual(secundar): - De ce vrei sa intri in Scoala: De cand joc pe LM n-am fost niciodata in LF, vreau sa vad cum e. O poza cu stats:
Bay3TasuL Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Nick: Bay3Ta$uL Nume pe forum: Bay3TaSuL Level: 17 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): DNB / SFR / BALLAS / TRIADE / UST / MEDICS Cat timp ati stat in factiunile anterioare: cat a vrut liderul Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 3 2 2 1 2 3 De ce ati parasit ultima factiune: sa aplic aici Job-uri precedente(secundare): detective , car jacker Job-ul actual(secundar): detective De ce vrei sa intri in Scoala: sa vand licentee O poza cu stats: /stats
Theodor Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Bay3Ta$uL - RESPINS. Tin sa iti reamintesc faptul ca ultima oara cand ai fost in aceasta factiune ai fost demis datorita atitudinii, limbajului si jignirilor adresate (ghici cui?) mie. Nu stiu cum de mai ai tupeul sa aplici aici. Iti garantez ca atat timp cat eu voi fi lider tu nu vei face parte din aceasta factiune.