BlackCondor Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Nick:BlackCondor Nume pe forum:BlackCondor Level:5 Vârsta(reala):13 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):N/A Cat timp ati stat in factiunile anterioare:o saptamana si 3 zile Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:Politicieni De ce ati parasit ultima factiune:Pentru ca voriam sa incerc ceva nou Job-uri precedente(secundare):CarJacker , CarDealer , Avocat Job-ul actual(secundar):NewsReporter De ce vrei sa intri in Scoala: Sa invat alti playeri sa dau licente si sa fac noi prieteni O poza cu stats: http://imageshack.us/f/96/samp098uz.png/
HanZoOo Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Nick:HanZo Nume pe forum:HanZoOo Level:17 Vârsta(reala):17 Ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Consilieri Cat timp ati stat in factiunile anterioare:Cel putin 1 saptamana. Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:1 De ce ati parasit ultima factiune:M-a demis liderul. Job-uri precedente(secundare):Detectiv,Taximetrist,si skill 5 detective Job-ul actual(secundar):Detective De ce vrei sa intri in Scoala:Imi place foarte mult si imi doresc sa intru. O poza cu stats: http://tinypic.com/r/2d7dlc8/5
Erhard Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Nick: Hardwell Level: 3 Factiune: Civil Job secundar: Detectiv Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional (Flying, Weapon si Passport) Pretul licentei: 250.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Sa am toate licentele la zi. Am gresit topicul, mii de scuze.
Bay3TasuL Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Nick: MrSR Nume pe forum: Bay3TaSuL Level: 10 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): NG Cat timp ati stat in factiunile anterioare: o luna Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 2 De ce ati parasit ultima factiune: sa intru aicea Job-uri precedente(secundare): detective , cj Job-ul actual(secundar): detective De ce vrei sa intri in Scoala: sa vand cat mai multe licente O poza cu stats: /stats PS: aplic eu pt el.
Theodor Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 MrSR - 1) Trebuie sa ai cont pe forum pentru a putea face parte din aceasta factiune 2) Mi-ai deranjat sedinta in repetate randuri, dai dovada de imaturitate, iar eu nu am nevoie de asemenea membrii.
BlackKZz Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Nick: BlacKkZz Nume pe forum: BlackKZz Level: 5 Vârsta(reala): 14 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Politicieni Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 2saptamani Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 3 De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica in aceasta Job-uri precedente(secundare): News Reporter,Taximetrist Job-ul actual(secundar): - De ce vrei sa intri in Scoala: Este o factiune bine organizata cu player-i seirosi O poza cu stats:
.SparTacuS. Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Nick:_SparTacuS_ Nume pe forum: .SparTacuS. Level: 5 Vârsta(reala): 18 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS; Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):- Cat timp ati stat in factiunile anterioare:- Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:- De ce ati parasit ultima factiune:- Job-uri precedente(secundare):Taximetrist Job-ul actual(secundar): Camiongiu De ce vrei sa intri in Scoala:Pentru a acorda licente jucatorilor...
Guest Al1n.. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Nick:Al1n.. Nume pe forum:Al1n.. Level:5 Vârsta(reala):18 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):toate factiunile Cat timp ati stat in factiunile anterioare:politicieni,medici,,groove,ballas,triads,scoala,ng,fbi-,pd Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:politicieni,medici,-1,groove,ballas,triads,scoala,ng-5,fbi-2,pd-3 De ce ati parasit ultima factiune:pt a intra in scoala Job-uri precedente(secundare):trucker,carjacker Job-ul actual(secundar):reporter De ce vrei sa intri in Scoala:lideri de treaba,am mai fost inainte si mi-a placut O poza cu stats: http://img405.imageshack.us/img405/774/samp025dx.png
Kugar Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Nick:Kugar Nume pe forum:Kugar Level:5 Vârsta(reala):19 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):Ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):politicienii!! Cat timp ati stat in factiunile anterioare:2 sap Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:2 De ce ati parasit ultima factiune:ma dat afara Job-uri precedente(secundare):trucker Job-ul actual(secundar):trucker De ce vrei sa intri in Scoala:pentru a ajuta lumea cu licentele !! O poza cu stats: stats
Theodor Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Al1n.. - Esti un player cu experienta in comunitate Kugar - - Datele din aplicatia ta nu sunt conforme cu realitatea. In factiunea politicieni ai stat doar 6 zile. In plus ai stat si in SMURD 3 zile, iar din ambele factiuni ai fost demis pentru nesimtire. Varsta reala din aplicatia de la SMURD este 15, insa aici ai trecut 19.
Pablo_Corso Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Nick:Pablo_Corso Nume pe forum:Pablo_Corso Level:5 Vârsta(reala):15 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Politicieni dupa wipe si inainte de wipe nu am jucat. Cat timp ati stat in factiunile anterioare:am stat in politicieni 3 sau 4 saptamani. Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:Politicieni ( .Rank2) De ce ati parasit ultima factiune:Mam gandit sa incerc si altcv. Job-uri precedente(secundare):Pai am avut Truker si Taxi Job-ul actual(secundar):NewsReporte De ce vrei sa intri in Scoala:Casa ajut colegii si liderii si bine inteles casa ajut cetatenii care au nevoie de licente. O poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/543/samp241p.png/ Toate cele bune Pablo_Corso :)
Pablo_Corso Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Wrong ca am mai dat reply la cerere si am sters, mi de scuze.
Theodor Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 (edited) Pablo_Corso - # A picat testele Edited March 21, 2012 by Teo_730
Rares Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Nick: Raresbv Nume pe forum: .Awaykid Level: 8 (9 imediat) Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): Los Santos Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):- FBI - Rank 5 / NG - Rank 4 / Ballas - Rank 4 / Mafia - Rank 5 si dupa wipe : Politicieni - rank 2 si Ballas - Rank 2 Cat timp ati stat in factiunile anterioare: In jur de 2 - 3 Saptamani Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:- De ce ati parasit ultima factiune:- Am ramas fara leader Job-uri precedente(secundare): Trucker si Arms Dealer cat am fost gang Job-ul actual(secundar): Camiongiu De ce vrei sa intri in Scoala:Pentru a acorda licente. Stats : http://imageshack.us/photo/my-images/828/samp112b.png/
Theodor Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 (edited) Raresbv - # A picat testele. Edited March 21, 2012 by Teo_730
Guest REdz. Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Nick: REdz Nume pe forum: REdz. Level: 6 Vârsta(reala): 14 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): Ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Smurd Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 3 saptamani Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 2 De ce ati parasit ultima factiune: pentru a intra in alta factiune. Job-uri precedente(secundare): Drugs dealer, Avocat Job-ul actual(secundar): News Reporter O scurta biografie a voastra pe server: Gasit la gherlele orasului Los Santos de catre o familie destramata, REdz a fost destept si inteligent inca de mic , dar nu se multumea cu bunul dat de familia pe care l-a adoptat . Nemultumit de prestatia familiei , in clasa VIII -a , REdz a plecat de acasa in renumitul oras Los Santos despre care auzise numai cuvinte de lauda . Ajuns acolo , a fost dezamagit total de spusele oamenilor , si pentru un trai decent s-a apucat sa fure masini . Inaintand in varsta si-a dat seama ca faptele ce le-a facut nu erau cumsecade , asa ca s-a angajat ca vanzator de ziare . Nemultumit de salariul foarte mic pe care il primea , REdz a depus un CV la "Scoala" , si acum asteapta sa fie chemat la interviu de catre seful acesteia . O poza cu stats: http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHcm5uolaOul6uS3tTT3Nzao9PZ2g
Theodor Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Momentan Scoala numai recruteaza! Credeam ca am fost destul de explicit aici. Se pare ca trebuie sa repet
Kugar Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Nick:Kugar Nume pe forum: Kugar Level: 5 Vârsta(reala): 15 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):- Cat timp ati stat in factiunile anterioare:-Politicieni 1 sap Smurd 4 zile Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:-2 De ce ati parasit ultima factiune:-pentru a intra in aceasta Job-uri precedente(secundare):Taximetrist Job-ul actual(secundar): Camiongiu De ce vrei sa intri in Scoala:Pentru a acorda licente jucatorilor... O poza cu stats: