NeSqUiK. Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Nick: NeSqUiK. Nume pe forum: NeSqUiK. Level: 6 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS; Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Mafia , Hitman , Ballas , Taxi , FBI , NG , Pd ,Triade , Medici , Consilier... Cat timp ati stat in factiunile anterioare: Destul nu mai stiu.... Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 2 , 3 , 2 .... De ce ati parasit ultima factiune: ... Job-uri precedente(secundare): cJ Job-ul actual(secundar): cJ De ce vrei sa intri in Scoala: Sa ajut sa imi fac preteni noi si sa ma integrez intr-o comunitate frumoasa si intalegatoare . O poza cu stats: /stats
Guest FreaKdadisK Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Nick: kenzzor Nume pe forum: FreaKdadisK Level: 5 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS; Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): SMURD Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 1 saptamana Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 2 De ce ati parasit ultima factiune: Vreau sa intru in SCOALA Job-uri precedente(secundare): Detective Job-ul actual(secundar): Detective De ce vrei sa intri in Scoala: Sa ajut playeri de level mic cu licente. Imi place munca in echipa O poza cu stats: http://postimage.org/image/tsj98bu4n/
MicutsSa Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Nick: IzabelL Nume pe forum: MicutsSa. Level: 5 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): - Cat timp ati stat in factiunile anterioare: - Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: - De ce ati parasit ultima factiune: - Job-uri precedente(secundare): Trucker Job-ul actual(secundar): Trucker De ce vrei sa intri in Scoala: Pentru ca imi place factiunea. O poza cu stats:
epicwarding Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Nick: Legendd Nume pe forum: epicwarding Level: 11 Vârsta(reala): 16 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS; Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): SMURD BALLAS NG PD POLITICIENI Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 1 saptamana Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 1 De ce ati parasit ultima factiune: Vreau sa incerc ceva nou Job-uri precedente(secundare): News Reporter Job-ul actual(secundar): News Reporter De ce vrei sa intri in Scoala: Sa ajut playeri de level mic cu licente O poza cu stats: http://postimage.org/image/8wz9lufsx/
Rith Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Nick: Ryth Nume pe forum: SeManTic Level: 6 Vârsta(reala): 16 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS; Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): inainte de wipe : Ng,Taxi,Grove,Ballas,Mafia dupa wipe : Smurd Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 1 saptamana Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 1 De ce ati parasit ultima factiune: Sa incerc si ceva mai nou, ceva care imi place . Job-uri precedente(secundare): Taxi Job-ul actual(secundar): Detective De ce vrei sa intri in Scoala: Sa ajut playerii care au nevoie de licente O poza cu stats: http://img100.imageshack.us/img100/1791/samp035jb.png
Guest Al1n.. Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Nick:Al1n.. Nume pe forum:Al1n.. Level:5 Vârsta(reala):18 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):toate factiunile Cat timp ati stat in factiunile anterioare:politicieni,medici,,groove,ballas,triads,scoala,ng,fbi-,pd Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:politicieni,medici,-1,groove,ballas,triads,scoala,ng-5,fbi-2,pd-3 De ce ati parasit ultima factiune:pt a intra in scoala Job-uri precedente(secundare):trucker,carjacker Job-ul actual(secundar):none De ce vrei sa intri in Scoala:lideri de treaba,am mai fost inainte si mi-a placut O poza cu stats: http://img6.imageshack.us/img6/7310/samp022jr.png
Ares Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Al1n.. - respins, trebuie sa stai civil pana pe data de 18.03
Sideline Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 O aplicatie pentru un prieten... Nick: ocidiu1310 Nume pe forum: - Level: 10 Vârsta(reala): 15 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS; Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): SMURD Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 4 saptamani Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 1,2 De ce ati parasit ultima factiune: vreau sa descopar ceva nou si sa invat:) Job-uri precedente(secundare): Trucker,News Reporter Job-ul actual(secundar): News Reporter De ce vrei sa intri in Scoala: Ca sa ajut playerii cu licente O poza cu stats:
Ares Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 pentru ca nu ai cont pe forum, iar in aceasta factiune se necesita posturi pe forum
Karmaoriginal Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Nick: ElderGad Nume pe forum: Karmaoriginal Level: 5 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS; Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): inainte de wipe(LF NG PD GROVE) dupa wipe SMURD Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 1 saptamana Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 1 De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica la Scoala Job-uri precedente(secundare): Detective Job-ul actual(secundar): Detective De ce vrei sa intri in Scoala: Pentru a acorda licente celor care intradevar le merita O poza cu stats: http://img708.imageshack.us/img708/8749/samp016fm.png
.sKaNNer. Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Nick: Cernoby Nume pe forum: .sKaNNer. Level: 6 Vârsta(reala): 14 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Inainte de wipe: Ballas , Groove , Hitman , PD , Scoala ||| Si dupa wipe: SMURD Cat timp ati stat in factiunile anterioare: Peste 1 luna jumatate Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: De la stanga la dreapta cum le-am scris mai sus: 4 / 3 / 4 / 3 / 3 ||| 2 De ce ati parasit ultima factiune: Vroiam sa incerc altcev Job-uri precedente(secundare): Detectiv Job-ul actual(secundar): Detectiv urmeaza News Reporter De ce vrei sa intri in Scoala: Pe contul celalalt { Keez } , am fost in scoala si mi-a placut mult si am zis dc sa nu imi continui... O poza cu stats: http://img513.imageshack.us/img513/333/samp031ee.png
Andrew93 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Nick:Andrew Nume pe forum:Andrew93 Level:8 Vârsta(reala):18 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):LCN Ballas Medici Triade NR Taxi Cat timp ati stat in factiunile anterioare:3-4 luni Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:1,2,3,4 De ce ati parasit ultima factiune:Nu mai retin ca era inainte de wipe Job-uri precedente(secundare):Trucker,Detectiv Job-ul actual(secundar):Trucker De ce vrei sa intri in Scoala:Imi place factiunea si asi vrea sa incerc ceva nou,vreau sa cunosc mai mult lume,sa ajut lumea. O poza cu stats: aici
Theodor Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 (edited) Andrew - # A picat testele Edited March 13, 2012 by Teo_730
Sideline Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Nick: Sidey Nume pe forum: Sideline Level: 5 Vârsta(reala): 15 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS; Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): inainte de wipe,cate imi amintesc.. : SFR,Ballas,The Mafia,si cam atat imi amintesc, dupa wipe: SMURD Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 3+ saptamani Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 1,2 De ce ati parasit ultima factiune: Vreau sa incerc o noua factiune,sa intalnesc noi prieteni Job-uri precedente(secundare): - Job-ul actual(secundar): Trucker De ce vrei sa intri in Scoala: Sa ajut playerii dandu-le licente O poza cu stats:
kansas Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Nick: Kansas Nume pe forum: kurt_cobain Level: 8 Vârsta(reala): 20 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): inainte de wipe : ballas, medici, ng Cat timp ati stat in factiunile anterioare: in jur de o luna in fiecare Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: ballas 3, medici 4 si ng 3 De ce ati parasit ultima factiune: Sa incerc ceva nou Job-uri precedente(secundare): trucker, car dealer si nr Job-ul actual(secundar): niciunul De ce vrei sa intri in Scoala: Sa ajut playeri care au nev de licente si colegi din factiune O poza cu stats: STATS
.SparTacuS. Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Nick:_SparTacuS_ Nume pe forum: .SparTacuS. Level: 5 Vârsta(reala): 18 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS; Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):- Cat timp ati stat in factiunile anterioare:- Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:- De ce ati parasit ultima factiune:- Job-uri precedente(secundare):Taximetrist Job-ul actual(secundar): Camiongiu De ce vrei sa intri in Scoala:Pentru a acorda licente jucatorilor... O poza cu stats:http://img441.imageshack.us/img441/3554/samp047aq.png