Guest sPECIAL.K Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick: sPECIAL.K; Nume pe forum: sPECIAL.K; Level: 7; Vârsta(reala): 21; Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS; Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Politician ; Cat timp ati stat in factiunile anterioare:cel putin pana la rank: 1 ; Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 1 ; De ce ati parasit ultima factiune: Am avut ban pe motiv afk la cai . ; Job-uri precedente(secundare): Trucker ; Job-ul actual(secundar): Trucker ; De ce vrei sa intri in Scoala: Sa dau licente tuturor care au nevoie . O poza cu stats:
Danutzu Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick:Danutzu Nume pe forum:danutzu96 Level:17 Vârsta(reala):15 Ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Ballas,Smurd,Triade,Sfr,Ust,Themafia,Ng,Scoala Cat timp ati stat in factiunile anterioare:Cel putin 1 saptamana. Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:2,4,1,3,1,2,1,1 De ce ati parasit ultima factiune:M-a demis liderul. Job-uri precedente(secundare):Detectiv,Taximetrist,Cj,Arms Dealer,News Reporter. Job-ul actual(secundar):News Reporter De ce vrei sa intri in Scoala:Pentru ca imi place enorm O poza cu stats: View post on imgur.com
Theodor Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 sPECIAL.K - Acceptat pentru teste Danutzu - Data trecuta can ai fost in scoala nu te-ai comportat conform regulamentului, de data aceasta sper sa te schimbi. Este ultima sansa pe ca ti-o acord. Acceptat pentru teste
VicToR_ Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick: mInd Nume pe forum: VicToR_ Level: 22 Vârsta(reala): 18 Ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Toate inafara de hitman. Cat timp ati stat in factiunile anterioare: pai..in sfr am stat si 5 luni..depinde si de factiune.. :) Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: nu le mai stiu pe toate.. De ce ati parasit ultima factiune: Inactivi. Job-uri precedente(secundare): Detective,CJ. Job-ul actual(secundar): - De ce vrei sa intri in Scoala:Am mai fost in aceasta factiune si mi`a placut,vreau sa intru dinou,si sa raman muuuuuuuuult timp :) O poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/862/samp000ug.png/
YaHuU Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick:YaHuu Nume pe forum:YaHuu Level:18 Vârsta(reala):15 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Triads , Mafia Cat timp ati stat in factiunile anterioare:Triads - 1 saptamana , Mafia 4 saptamani. Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:Triads -1 , Mafia - 4 De ce ati parasit ultima factiune: M-am saturat de DM Job-uri precedente(secundare):Armsdealer , detectiv , trucker Job-ul actual(secundar): NR De ce vrei sa intri in Scoala: Sa ajut playerii cu licente. O poza cu stats::Here
GoTeK Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nick:GoTeK Nume pe forum:Gotek Level:14 Vârsta(reala):18 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Triads , DNB,NG,UST Cat timp ati stat in factiunile anterioare:DNB-O saptamana Ng-8 zile cred-UST-11 zile Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:1 De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplicat FBI/PD Job-uri precedente(secundare):Detectiv,Trucker Job-ul actual(secundar): Detectiv(il schimb cu NR) De ce vrei sa intri in Scoala: Sa dau licente O poza cu stats::http://imageshack.us/photo/my-images/692/samp187av.png/
Sonicutz Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nick:Pyciulik Nume pe forum"Pyciulik Level:10 Vârsta(reala):18 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Triads , NG , Smurd Pd Cat timp ati stat in factiunile anterioare:triads 1 luna, NG 1 luna, Smurd 1 luna,Pd 1 luna. Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:ng rank 2,triade rank 2 ,smurd 1 ,pd 1 De ce ati parasit ultima factiune:Deoarece mam plictisit. Job-uri precedente(secundare):Detectiv, Job-ul actual(secundar): Detective job De ce vrei sa intri in Scoala: Sa dau licente,sa ajut playerii cu tot ce e posibil in domeniul licentelor. O poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/822/samp081wl.png/ A intervenit o problema si retrag cererea! SCUZATi
Chase. Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Nick: Chase Nume pe forum: Chase. Level: 11 Vârsta(reala): 16 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): SF Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Triads , NG , Consilieri, DNB. Cat timp ati stat in factiunile anterioare: NG: o luna si 2 sapt, Triads: o saptamana si 2 zile, Consilieri: O luna, DNB: 2 saptamani. Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: NG: rank 2, Triads: rank 1, Consilieri: rank 2, DNB: rank 1 De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece am avut niste probleme Job-uri precedente(secundare): Detective, Arms Dealer. Job-ul actual(secundar): Taximetrist. De ce vrei sa intri in Scoala: Sa dau licente si sa ajut playerii. O poza cu stats: http://img854.imageshack.us/img854/1262/samp568k.png
Ganea1993 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Nick: Ganea Nume pe forum: Ganea1993 Level: 8 Vârsta(reala): 19 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Politicieni Cat timp ati stat in factiunile anterioare: Aproximativ 2 saptamani Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 2 Deputat De ce ati parasit ultima factiune: Nu faceam nimic si ma cam plictiseam sincer Job-uri precedente(secundare): Trucker, Car Jacker Job-ul actual(secundar): Detective De ce vrei sa intri in Scoala: Sa fiu de folos celorlalti playeri si imi si place O poza cu stats: http://postimage.org/image/veza1wrfv/
ToxiComan Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Model de aplicatie: Nick: ToxiComan Nume pe forum: ToxiComan Level: 7 Vârsta(reala): 16 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Consilier,Medic Cat timp ati stat in factiunile anterioare:1 luna ,2 luni Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: Consilier rank 1, Medic rank 3 De ce ati parasit ultima factiune: imi place sa incerc lucruri noi Job-uri precedente(secundare): ConducatorTren,Bodyguard,Trucker,Taximetrist si Avocat Job-ul actual(secundar): Bodyguard De ce vrei sa intri in Scoala: Sa dau licente si sa ajut playerii. O poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/201/samp004fy.png/
Theodor Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ganea - Faci parte din factiuniea Politicieni ToxiComan - Detii un job secundar ilegal
ToxiComan Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Model de aplicatie: Nick: ToxiComan Nume pe forum: ToxiComan Level: 7 Vârsta(reala): 16 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Consilier,Medic Cat timp ati stat in factiunile anterioare:1 luna ,2 luni Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: Consilier rank 1, Medic rank 3 De ce ati parasit ultima factiune: imi place sa incerc lucruri noi Job-uri precedente(secundare): ConducatorTren,Bodyguard,Trucker,Taximetrist si Avocat Job-ul actual(secundar): Trucker De ce vrei sa intri in Scoala: Sa dau licente si sa ajut playerii. O poza cu stats: http://****.us.../samp004fy.png/
Ares Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 ToxiComan - Detii un job secundar ilegal Vezi? Mai poti aplica peste 3 zile, te rog respecta ce scrie acolo. Multumesc
Persanu Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick: Persanu Nume pe forum: Persanu Level: 7 Vârsta: 14 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): nu locuiesc ca nu am casa, o ard aiurea prin orase. Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Civil Cat timp ati stat in factiunile anterioare: civil omule civil Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: civil superior De ce ati parasit ultima factiune: pentru ca civilii sunt prea tari pentru mine Job-uri precedente(secundare): somer Job-ul actual(secundar): somer .. ^ De ce vrei sa intri in Scoala: am fost fortat AJUTOR! Deoarece mi se pare o factiune cum se cade si serioasa. :cool2: O poza cu stats:
Zachary Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Model de aplicatie: Nick: Strict. Nume pe forum: OrizonT. Level: 5 Vârsta(reala): 14 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): Los Santos Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Politicieni . Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 3 - 4 saptamani . Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 2 De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a incerca ceva nou . Job-uri precedente(secundare): Detective, Trucker, News Reporter . Job-ul actual(secundar): News Reporter De ce vrei sa intri in Scoala: Pentru a acorda licente si pentru ca este o factiune serioasa . O poza cu stats:
Guest Fringe. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Nick:Cora Nume pe forum:Coraa Level:5 Vârsta(reala):17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):politicieni Cat timp ati stat in factiunile anterioare:1 saptamana Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:1 De ce ati parasit ultima factiune:ca nu imi placea si m-am plictisit Job-uri precedente(secundare):trucker,taximetrista,Reporter Job-ul actual(secundar):- De ce vrei sa intri in Scoala:Sa incerc si eu o factiune noua O poza cu stats:
Ares Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Cora, te-am vazut pe server activa si implicandu-te mult asa ca Strict - esti activ, meriti o sansa
CaCo3 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Nick: Harris Nume pe forum: CaCo3 Level:5 Vârsta(reala):17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):politicieni Cat timp ati stat in factiunile anterioare:1 saptamana jumatate Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:1 De ce ati parasit ultima factiune:Este foarte multa plictiseala Job-uri precedente(secundare):- Job-ul actual(secundar):detectiv De ce vrei sa intri in Scoala:As dorii sa incerc ceva nou O poza cu stats: http://tinypic.com/r/2njztr4/5