Ares Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Piki, poza cu stats e de pe 4 februarie, dar iti mai dau o sansa. Aplica din nou si pune o poza cu stats de azi, iar la joburi secundare te rog sa le scrii pe toate. Daca ai fost in Triade si Ballas, nu cred ca ai fost detectiv si taximetrist, cel mai probabil ai fost dealer de arme, deci te rog sa scrii TOT
Paul15 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Nick: Paul14 Nume pe forum: Paul15 Level:8 Vârsta(reala): 14 ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):Ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Dupa wipe : Consilieri , Smurd , San Fiero Rifa , National Guard Cat timp ati stat in factiunile anterioare:cel putin 2 saptamani, Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: Consilieri(1) Smurd (2) Sfr (1 am iesit din cauza colegilor) Ng(1 ) De ce ati parasit ultima factiune: Pantru a aplica la School Instructors Job-uri precedente(secundare): Arm dealer, Reporters, Detectiv Job-ul actual(secundar): REPORTERS De ce vrei sa intri in Scoala: Sa pot ajuta playerii cu liciente si sa-i invat pe cei noi in cazul in care nu stiu. O poza cu stats: http://postimage.org/image/vmu7wre03/ RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT!
Ares Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Paul14 - activ si pe server imi pari cu bun simt, meriti o sansa - Acceptat pt teste
MiXtap Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Nick: MiXtap Nume pe forum: MiXtap Level: 20 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LV Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): inainte de wipe: Grove Street, NR, Taximetrist.Dupa wipe: Grove Street,UST,FBI,DNB Cat timp ati stat in factiunile anterioare: Iainte de wipe: Grove 1 sapt, NR 2 sapt, Taximetrist 2-3 sapt.Dupa wipe: Grove Street 2 sapt,UST 1 luna si o sapt, DNB, 3 sapt Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: inainte de wipe:Grove 1, NR 2, Taximetrist 2.Dupa wipe: Grove 2, UST 5, FBI 3, DNB 3 De ce ati parasit ultima factiune: am vrut sa aplic hitman Job-uri precedente(secundare): car jacker,arm dealer,news reporter,detectiv Job-ul actual(secundar): detectiv De ce vrei sa intri in Scoala: doresc sa intru in scoala deoarece vreau sa acord licente jucatorilor si sa ii invat O poza cu stats: click
Ares Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 MiXtap - acceptat pt teste - meriti o sansa, am auzit vorbe bune despre tine
LoVeStaR Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Nick: LoVeStaR Nume pe forum: excesss Level: 14 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LV Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): inainte de wipe: Armata,Dnb (Dupa Wipe) Dnb,grove,ballas,grove,triads,the mafia,ballas,scoala,politicieni Cat timp ati stat in factiunile anterioare: Iainte de wipe: armata 2 luni,dnb 4 (dupa wipe) Dnb (4 luni) (ballas 1 luna) (grove 5 luni) (triads 4 luni) (the mafia 1 luna) (armata 7 luni) Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: inainte de wipe: rank 3 armata rank 5 dnb (dupa wipe) rank 4 grove,rank 5 triads,rank 2 mafia,rank 5 dnb,rank 4 armata De ce ati parasit ultima factiune: de hot Job-uri precedente(secundare): nu stiu Job-ul actual(secundar): detectiv De ce vrei sa intri in Scoala: Ca vreau sa ajut aceasta factiune O poza cu stats: Hello baby raspunde la telefon
Ares Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 LoVeStaR - timpul petrecut dupa wipe in factiuni e de 22 de luni, aproape 2 ani, iar wipe s-a dat acum 10 luni; nu sti job-urile precedente secundare? Ai parasit ultima factiune de hot? - respins
Blacktouch Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Model de aplicatie: Nick: Blenis Nume pe forum: Blenis Level: 7 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): sunt nou inca nu am fost in factiuni ( pe alte servere am fost aproape in toate ) Cat timp ati stat in factiunile anterioare: - Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: - De ce ati parasit ultima factiune: - Job-uri precedente(secundare): Detectiv , Trucker , News reporter Job-ul actual(secundar): Trucker De ce vrei sa intri in Scoala: Vreau sa intru in Scoala deoarece este o factiune serioasa , vreau sa dau licentele playeriilor si cred ca are un rol foarte important. O poza cu stats: /stats
Ares Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Blenis - desii nu ai mai fost in nicio factiune, hai sa iti dau o sansa - acceptat pt teste Sa inveti Regulamentul intern, Regulile de acordare a licentelor si Preturile licentelor pt teste
spirit_br Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Nick: Micu.H Nume pe forum: spirit_br Level: 7 Vârsta(reala): 18 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Cat timp ati stat in factiunile anterioare: - Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: - De ce ati parasit ultima factiune: - Job-uri precedente(secundare): taxi Job-ul actual(secundar): Trucker De ce vrei sa intri in Scoala: Vreau sa intru in Scoala deoarece este o factiune serioasa , vreau sa ajut jucatori care merita cu obtinerea de licente. O poza cu stats:
Theodor Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Micu.H - iti ofer sansa sa intri in aceasta factiune, sper sa imi dovedesti ca meriti aceasta sansa. Acceptat pentru teste
thu2n Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Nick: thu2n Nume pe forum: thu2n Level: 7 Vârsta(reala): 19 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): - Cat timp ati stat in factiunile anterioare: - Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: - De ce ati parasit ultima factiune: - Job-uri precedente(secundare): taximetrist Job-ul actual(secundar): trucker De ce vrei sa intri in Scoala:sa invat alti pleieri O poza cu stats:
Danutzu Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Nick:Piki Nume pe forum:danutzu96 Level:7 Vârsta(reala):15 Ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):Ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Dupa wipe :PD,NG ,Ballas,Smurd.si dupa wipe Smurd,triade,consilieri,dnb Cat timp ati stat in factiunile anterioare:cel putin pana la rank 2 Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:pd 3,ng2,triade 4,consilieri 2,smurd 3,ballas 3 De ce ati parasit ultima factiune:sa aplic scoala. Job-uri precedente(secundare)detective: Job-ul actual(secundar):taximetrist De ce vrei sa intri in Scoala:sa pot da test cu playeri ce au nevoie O poza cu stats: View post on imgur.com
Theodor Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 thu2n - Respins. Ne-ai dat prea multe /w in joc, nu meriti sa fi acceptat. Piki - Respins. Ai job secundar ilegal.
Danutzu Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Nick:Danutzu Nume pe forum:danutzu96 Level:17 Vârsta(reala):15 ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):ballas,smurd,sfr,triade,ng,ust,themafia. Job-uri precedente(secundare):cj,arms dealer,taximetrist,detectiv Job-ul actual(secundar):detectiv O scurta biografie a voastra pe server:danutzu sa nascut pe 13.10.1996 acesta de mic era un baiat foarte rau. El cand a crescut si a plecat de acasa si sa alaturat unui gang numit ballas. Acesta omorea alti rivali de ai lui. Acesta a plecat de la ballas la triade o mafie renumita in San Fierrio. Acolo era foarte bun dar introzi parintii lui am murit. Paul sa hotarat sa nu mai omoare oameni si a devenit un sofer de ambulanta la SMURD. dupa ce a plecat de la SMURD a hoatara sa devin un un instructor sa acorde oamenilor licente. El a ajuns un bun instructor. De atunci dan sa cumintit si sa hotarat sa nu mai calce piciorul niciodata intro mafie O poza cu stats: View post on imgur.com
Danutzu Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Nick:Danutzu Nume pe forum:danutzu96 Level:17 Vârsta(reala):15 Ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):Los Santos Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Ballas ianinte de wipe ,smurd,triade,sfr,ust,ng,themafia,scoala. Cat timp ati stat in factiunile anterioare:am stat minim 1 saptamana sincer Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: De ce ati parasit ultima factiune:pentru ca aveam niste probleme cu pc'u Job-uri precedente(secundare):detectiv,taximetrist,arms dealer,cj. Job-ul actual(secundar):detectiv De ce vrei sa intri in Scoala:Sa ajut playeri sa treaca cu usuare si sa invete ceva din comportamentul meu si atitudinile mele. O poza cu stats: View post on imgur.com
Theodor Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Danutzu - Ai mai fost in Scoala, te-ai descurcat bine. Acceptat pentru teste.
Perpripiu Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Nick: Perpripiu Nume pe forum: Perpripiu Level: 23 Vârsta(reala): 24 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): Ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Toate Cat timp ati stat in factiunile anterioare: ceva timp Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: toate rank-urile De ce ati parasit ultima factiune: era timp-ul pentru o schimbare Job-uri precedente(secundare): toate Job-ul actual(secundar): detectiv De ce vrei sa intri in Scoala: Sa fiu cel mai rau instructor
Ares Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Cel mai rau instructor? Asta ma pune pe ganduri :)) Perpripiu - acceptat pt teste
Ciolosh Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Nick:Ghiondes Nume pe forum:Ciolosh Level:11 Vârsta(reala):18 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):Ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Dupa wipe :Politicieni,smurd,mafia,scoala,ust,ng Cat timp ati stat in factiunile anterioare:cel putin pana la rank 2 Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:politicieni 2,smurd 3,mafia 1,scoala 1,ust 1,ng 1 De ce ati parasit ultima factiune:sa aplic la scoala Job-uri precedente(secundare):toate Job-ul actual(secundar):toate De ce vrei sa intri in Scoala:pentru ca imi place O poza cu stats: /stats
Ares Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Ghiondes - ai mai fost in Scoala si mi-a placut activitatea ta, insa tu ai crezut ca vrei altceva si ai iesit...dar totusi iti mai dau o sansa - acceptat pt teste
thu2n Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Nick: thu2n Nume pe forum: thu2n Level: 7 Vârsta(reala): 19 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): - Cat timp ati stat in factiunile anterioare: - Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: - De ce ati parasit ultima factiune: - Job-uri precedente(secundare): taximetrist Job-ul actual(secundar): trucker De ce vrei sa intri in Scoala:sa invat alti pleieri O poza cu stats: http://img823.images.../samp000yju.png
Ares Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Thu2n - te-am vazut in SMURD daca nu ma insel, deci ai fost intr-o factiune, iar daca iti e lene sa completezi cererea cum trebuie, iti va fi lene si sa iti faci treaba cum ar trebui - respins
Senzo Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Nick:Senzo Nume pe forum:Senzo. Level:23 Vârsta(reala):17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Grove,Scoala,FBI,PD,Hitman Cat timp ati stat in factiunile anterioare:2-3 luni Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:Grove-Rank2; Scoala-Rank2; FBI-Rank4; PD-Rank5; Hitman-Rank4, De ce ati parasit ultima factiune: Inactiv Job-uri precedente(secundare): Arns dealer/Detectiv Job-ul actual(secundar):Detectiv De ce vrei sa intri in Scoala:Vreau sa ma combin cu Ares. O poza cu stats: http://img827.imageshack.us/img827/4939/samp016rvv.png
Ares Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Senzo - te cunosc de ceva vreme si stiu de ce esti in stare - acceptat pt teste