Devil. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Nick: FighT Nume pe forum: - Level: 11 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): UST,Scoala,DNB Job-uri precedente(secundare): carjacker, taximetrist, detectiv, car dealer, trucker Job-ul actual(secundar): Detective O scurta biografie a voastra pe server: FighT sa nascut in orasul Los Santos.El a trait alaturi de mama si tatal lui pana la varsta de 10ani.El la varsta de 11ani a vazut ca parinti lui nu pot plati facturile.FighT prima data sa dus in Scoala pentru ai ajuta pentru a plati facturile dar tot nu a fost de ajuns.El dupa sa dus in UST si a reusit sa se remedieze dar lor nu lea convenit de suma pe care o lua.Acuma el vrea sa aplice la Scoala crezand ca il vor accepta.Acum el asteapta raspunsul cu mari emoti. O poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/835/samp001od.png/
Mariusk Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Model de aplicatie: Nick: RadyX Nume pe forum: RadyX. Level: 12 Vârsta(reala): 16 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): Los Santos Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Biroul Federal de Investigatii,Da Nang boys,Police Departament, Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 2 saptamani Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: Fbi(3) DNB(3) Pd(1) De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa ma las de samp o perioada de timp Job-uri precedente(secundare): Detectiv,Arms Dealer,Reporter Job-ul actual(secundar): None De ce vrei sa intri in Scoala: Este o factiune unita cu membri capabili intelegatori de treaba si lideri pe masura membrilor O poza cu stats: /stats
Ares Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Fight - respins - motiv: Nume pe forum: - Nu poti fi intr-o factiune care necesita multe posturi pe forum daca nu ai un cont. Vad ca pentru tine a postat D3v1l acum. RadyX - acceptat pt teste - rank 3 in FBI nu are oricine, am fost si eu acolo si il stiu pe Maryus.
randy1997 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Nick:Soldier1 Nume pe forum:randy1997 Level:7 Vârsta(reala):14 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Nu am fost inainte de wipe ci daor dupa wipe: Politicieni rank2, Ballas rank1 Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 4 zile Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:politicieni rank2, ballas rank1 De ce ati parasit ultima factiune:Am vr sa incerc altceva Job-uri precedente(secundare):camionagiu,taxi driver, arms dealer. Job-ul actual(secundar):Camionagiu De ce vrei sa intri in Scoala:Casa dau o mana de ajutor factiunii si liderilor din factiune Ares si Teo_730 O poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/545/samp614q.png/ Retrag cererea scuzatima!!! 2
KILLHAN Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Nick:Alex_Cristea Nume pe forum:KILLHAN Level:21 Vârsta(reala):17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):SF Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):inainte de wipe: The Mafia,Ballas,DNB,Groov,Consilier,Ballas,Instuctor. Job-uri precedente(secundare):Detectiv,taximetrist Job-ul actual(secundar):NewsReporter O scurta biografie a voastra pe server:Alex_Cristea player destul de vechi in comunitatea Linkmania,membru din vara anului 2009.Destul de activ chiar daca scoala ai ocupa majoritatea timpului,de cand joaca pe server a fost in mai multe factiuni gen gang(SFR,Ballas,DNB),dar si in factiuni mai "linistite" (Politicieni,Instructori,Smurd).A mai fost Insructor dar a renuntat din cauza ca liderul precedent nu era prea activ.Are majoritatea skill-urilor la 5 cum ar fi NewsReporter,Fish si altele mai ilegale.Are toate licentele care exista pe server,ai place sa faca eventuri,si sa ajute ceilalti playeri cum poate.Acum vrea sa-si incerce din nou norocul la o factiune,zic eu destul de serioasa. O poza cu stats:http://i.imgur.com/wS1Bk.jpg
Theodor Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Alex_Cristea - respins, motive: 1. S-a schimbat modelul de aplicatie 2. Ultima data cand ai fost in Scoala ti-ai batut joc, ai dat licente la negru la jumate de server, motiv pentru care ai fost demis si banat la momentul respectiv. Alta sansa numai primesti.
HOKAGE Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Model de aplicatie: Nick:K0sty Nume pe forum:k0sty Level:25 Vârsta(reala):21 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):inainte de wipe Medics si acum ultima factiune a fost SMURD . Cat timp ati stat in factiunile anterioare: in SMURD am stat 2 saptamani aproape 3. Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: ultima smurd 1 De ce ati parasit ultima factiune: pentru ca vroiam sa intru in scoala plus ca mafiotii oricand ma vedeam saream pe mine si ma omoreau. Job-uri precedente(secundare): reporter , camionagiu , reporter , detectiv , reporter. Job-ul actual(secundar): none De ce vrei sa intri in Scoala: pentru ca este o factiune serioasa si pentru distractie. O poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/16/samp051ru.png/
Ares Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 k0sty - acceptat pt teste - te cunosc de ceva vreme, sper sa faci o treaba buna
cipicipi Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Nick:cipicipi Nume pe forum:cipicipi Level:4 Vârsta(reala):16 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Ballas Cat timp ati stat in factiunile anterioare:1 zi Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:1 De ce ati parasit ultima factiune:nu imi placea Job-uri precedente(secundare):- Job-ul actual(secundar):- De ce vrei sa intri in Scoala:Imi place factiunea O poza cu stats: Nu pot pune
Theodor Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 cipicipi - Respins, nu indeplinesti cerintele acestei factiuni
Guest BlackSwordd Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nick:Amarok Nume pe forum: BlackSwordd Level: 29 Vârsta(reala): 16ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Inainte de wipe: FBI NG MAFIA TRIADS SCOALA GROVE // Dupa wipe: Armata,UST,Scoala,Mafia,FBI,PD. Cat timp ati stat in factiunile anterioare: Armata - 2saptamani,UST - 2Saptamani,Scoala-2luni,Mafia-1luna si 1saptamana,FBI-1saptamana,PD - 3Saptamani (sau 2,nu mai stiu exact) Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 1/1/5/4/1/1 De ce ati parasit ultima factiune:Am fost demis ca am vrut sa-mi expun punctul de vedere. Job-uri precedente(secundare):Toate Job-ul actual(secundar):Detectiv. De ce vrei sa intri in Scoala: Pentru ca: A fost una dintre putinele factiuni in care m-am simtit bine,sunt doi lider de treaba,activi.In plus,vreau sa-mi reiau activitatea de instructor.Mi-a placut foarte mult. O poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/19/samp006vt.png/ 2
Theodor Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Amarok - Am fost colegi mult timp in aceasta factiune timp in care am observat ca esti competent, iei in serios munca, dar in acelasi timp si glumet. Imi pare bine ca te-ai reintors la noi. Acceptat pentru teste
infected.punk Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Nick: infected.punk Nume pe forum: infected.punk Level: 9 Vârsta(reala): 18ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Inainte de wipe: Grove/F.B.I/Ballas // Dupa wipe: Grove / DNB / F.B.I / PD Cat timp ati stat in factiunile anterioare: Grove- 3 sapt / DNB peste 1 luna / FBI peste o luna / PD 2 sapt Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 3/1/1/1 De ce ati parasit ultima factiune: nu era de mine Job-uri precedente(secundare):Detectiv/arms dealer/carjacker Job-ul actual(secundar):Detectiv. De ce vrei sa intri in Scoala: Pentru ca: am multi prieteni in aceasta factiune O poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/405/samp095pa.png/
Theodor Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 infected.punk - Te cunosc de cand am inceput sa joc pe acest server si stiu de ce esti in stare, acceptat pentru teste
robybu Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Nick: robybu Nume pe forum: robybu Level: 19 Vârsta(reala): 17ani :rofl1: Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Inainte de wipe aproape toate , dupa wipe: DNB,FBI,PD Cat timp ati stat in factiunile anterioare: DNB- 2 saptamani, FBI - 1 an, PD - 1 saptamana Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: DNB - 3, FBI - 5 , PD - 1 De ce ati parasit ultima factiune: Incompetenta liderului 8-| Job-uri precedente(secundare): Detectiv Job-ul actual(secundar):Detectiv. De ce vrei sa intri in Scoala: Am fost in aceasta factiune mai demult si m-am descurcat, de aceea doresc sa acord licentele jucatorilor si sa ajut factiunea O poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/837/samp000ti.png/
IDesmond Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Nick: Lynx Nume pe forum: iDesmond Level: 18 16 Vârsta(reala): Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Ballas,Grove Street,Los Santos Vagos,License Faction,The Triad,The Mafia Cat timp ati stat in factiunile anterioare: Intre 1 saptamana si 1 luna jumate Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 1,2,3 De ce ati parasit ultima factiune: Demis Job-uri precedente(secundare): Car Jacker , detectiv Job-ul actual(secundar): None De ce vrei sa intri in Scoala: Fiindca imi place sa fiu scolar. O poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/833/samp020rc.png/
Ares Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 robybu - te cunosc de multa vreme, iti stiu capacitatile si ce te duce mintea - acceptat pt teste Lynx - faptul cum te-ai comportat inainte sa fi demis din Scoala, faptul ca ai fost demis si din ultimele factiuni in care ai fost si faptul ca toti din factiune m-au sfatuit sa nu te accept ma face sa te resping. Nu te pot introduce intr-un grup in care nimeni nu te vrea - respins
saitos12 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Nick:Bing@ Nume pe forum:Saitos12 Level:12 Vârsta(reala):16 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Politicieni,Medici,Ballas FBI UST Cat timp ati stat in factiunile anterioare:putin ca nu prea miau placut Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:1 3 1 1 1 De ce ati parasit ultima factiune:Nu ma fascina. Job-uri precedente(secundare)Detectiv Job-ul actual(secundar)News Reporter De ce vrei sa intri in Scoala:Vreau sa dau licente si imi place factiunea O poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/850/samp055el.png/
Ares Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Bing@ - activ, si mi-a placut de tine cand erai medic, ai demonstrat ca esti cu capul pe umeri - acceptat pt teste
Dumboo Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick: Dumboo Nume pe forum: Dumboo Level: 7 Vârsta(reala): 16 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): SF Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Consilieri, Da Nang Boys Cat timp ati stat in factiunile anterioare: Consilieri aproximativ doua saptamani, la fel si in Da Nang Boys. Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: Consilieri - rank 1, Da Nang Boys - rank 3. De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece am dorit sa-mi incerc norocul in Scoala. Job-uri precedente(secundare): Trucker, News Reporter, Arms Dealer Job-ul actual(secundar): News Reporter De ce vrei sa intri in Scoala: Deoarece doresc sa dau licentele playeriilor si doresc sa ma implic sa fac tot posibilul sa ajut factiunea. O poza cu stats: http://img841.imageshack.us/img841/2326/samp000xap.png 1
Ares Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Dumboo - activ si am auzit lucruri bune despre tine, meriti o sansa - acceptat pt teste Ce trebuie sa sti pt teste: Regulamentul intern Reguli de acordare a licentelor Preturile licentelor
IDesmond Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick: Lynx Nume pe forum: iDesmond Level: 18 16 Vârsta(reala): Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Ballas,Grove Street,Los Santos Vagos,License Faction,The Triad,The Mafia Cat timp ati stat in factiunile anterioare: Intre 1 saptamana si 1 luna jumate Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 1,2,3 De ce ati parasit ultima factiune: Demis Job-uri precedente(secundare): Car Jacker , detectiv Job-ul actual(secundar): None De ce vrei sa intri in Scoala: Fiindca imi place sa fiu scolar. O poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/833/samp020rc.png/
Ares Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Lynx - imi pare rau, dar toti sunt impotriva ta, ai fost demis din factiune cu scandal pt ca nu ai vrut sa ne asculti, niciun membru nu te vrea inapoi si in plus, ai fost demis din majoritatea factiunilor in care ai fost- respins
Danutzu Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Nick:Piki Nume pe forum:danutzu96 Level:7 Vârsta(reala):15 Ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):Ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Dupa wipe :PD,NG ,Ballas,Smurd.si dupa wipe Smurd,triade,consilieri,dnb Cat timp ati stat in factiunile anterioare:cel putin pana la rank 2 Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:pd 3,ng2,triade 4,consilieri 2,smurd 3,ballas 3 De ce ati parasit ultima factiune:sa aplic scoala. Job-uri precedente(secundare)detective: Job-ul actual(secundar):taximetrist De ce vrei sa intri in Scoala:sa pot da test cu playeri ce au nevoie O poza cu stats: View post on imgur.com