is.insane Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Nick: is.insane Nume pe forum: is.insane Level: 10 Vârsta(reala): 15 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): SMURD Job-uri precedente(secundare): carjacker, taximetrist, detectiv, car dealer, trucker Job-ul actual(secundar): Reporter O scurta biografie a voastra pe server: Joc pe server din iunie, cu o pauza de cateva luni, am fost in smurd, rank 3 unde am stat doar 3 zile dupa care am demisionat datorita faptului ca mafia are probleme cu smurd-ul, e greu sa joci in aceste circumstante, fiind prima mea factiune am invatat multe, mi-am facut mai multi prieteni. Stiu ca, conteaza activitatea, pe unde 'am mai umblat', dar totul are un inceput, deci, aplicand aici, la instructori, o factiune serioasa, dau 'startul' activitatii mele intr-o factiune, sper ca daca voi fi acceptat o sa raman mult timp aici. O poza cu stats:
Ares Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 is.insane - Acceptat pt teste - activ, iar pe server imi pari serios, meriti o sansa
0megga Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Nick: Ffv Nume pe forum: 0meGga Level: 11 Vârsta(reala): 16 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): - consilier,sfr,fbi,UST Job-uri precedente(secundare): detectiv Job-ul actual(secundar): - O scurta biografie : Ffv s-a nascut in San Fierro ,intr-o familie bogata.Tatal sau fiind avocat ,iar mama sa procuroare.Nimic nu ii lipsea,avea tot ce isi putea dori,era printre cei mai bogatii baieti din oras,avea totul .A terminat liceul cu brio ,a intrat la Facultatea de Drept doriind foarte mult sa ajunga de partea legi.A terminat cei 4 ani de facultate si cei 2 de master.Era nerabdator sa intre in F.B.I,asa ca isi aplica CV-ul si este acceptat.Sta aici o perioada de cam 7 luni,apoi este demis deoarece a incalcat regulamentul.Nestiind ce sa faca cere ajutorul unui prieten,acesta il indruma spre UST(Underground Street Tuning).Acesta isi aplica cererea si asteapta nerabdator raspunsul leaderului.Acesta este acceptat si a trecut cu brio testele,deoarece o perioada lunga de timp a fost inactiv ,a fost demis.Prietenul sau Ares este noul leader la Scoala,acesta aplica si asteapta raspunsul. Poza /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/85/samp000dm.png/
Theodor Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ffv - acceptat pentru teste, am auzit lucruri bune despre tine
meetique Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Nick: .mitica Nume pe forum: <scaramouche> Level: 7 Vârsta(reala): 19 ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): - consilier,sfr,fbi,UST, grove, smurd, ballas Cat timp ati stat in factiunile anterioare: sfr 4-5luni, ust 2luni, ballas grove-1luna si restul 1 saptamana Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 4 sfr, 3 ust si smurd si restul 1 De ce ati parasit ultima factiune: consider ca nu mam descurcat Job-uri precedente(secundare): armsdealer Job-ul actual(secundar): - De ce vrei sa intri in Scoala: am observat ca aici e cel mai bine. pot ajuta playerii cu liciente si astfel mai invat cate ceva.am vazut ca e o factiune unita si aici nu exista certuri. Poza /stats: http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img28/4871/samp011afj.png&via=mupload&newlp=1
Theodor Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 .mitica - iti ofer sansa sa te alaturi acestei factiuni, insa te rog sa ai grija ceea ce faci pentru ca stiu unele lucruri nu tocmai bune despre tine. acceptat pt teste
Orange Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Nick: Orange Nume pe forum: Orange. Level: 19 Vârsta(reala): 19 ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): - Inainte de wipe - Ballas, DNB. Dupa wipe - Grove, Scoala, Mafia Cat timp ati stat in factiunile anterioare: In scoala am fost o luna. In Mafia cam 3 saptamani Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: Inainte de wipe - Ballas rank 2, DNB rank 4. Dupa wipe - Grove rank 2, Scoala rank 4, Mafia rank 3 De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa incerc altceva Job-uri precedente(secundare): CJ, NR, Arms dealer Job-ul actual(secundar): NR De ce vrei sa intri in Scoala: Mi-a placut foarte mult si as dori sa intru iar :D Poza /stats:
Ares Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Orange - Portocala, vechi instructor, mi-a placut de tine cand eram colegi si faceai o treaba buna fara sa astepti recompense - acceptat pentru teste
MrPiciu Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Nick: Hydravision Nume pe forum: MrPiciu Level: 12 Vârsta(reala): 19 ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): - Smurd , Mafia, Ballas Cat timp ati stat in factiunile anterioare: Smurd cam o luna, Mafia 2 luni si ballas cam 2 saptamani Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: Smurd rank 5, Mafia rank 4, ballas rank 1 De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa incerc altceva si m-am saturat de mafie... Job-uri precedente(secundare): CJ, TAXI, ARM DEALER SI NR Job-ul actual(secundar): NR De ce vrei sa intri in Scoala: deoarece cred ca este o factiune unde conteaza munca in echipa si are 2 lideri capabili Poza /stats:
Theodor Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Hydravision - Vreau sa vad de ce esti in stare. acceptat pentru teste
rares443 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Nick: volkswagen Nume pe forum: rares443 Level: 7 Vârsta(reala): 20 ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): sf Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Taxi, Medics,PD,NG,FBI, Hitman, The Mafia, Triads, Yakuzza, Bikers, School Cat timp ati stat in factiunile anterioare: joc de mai bine de 3 ani, am stat al putin 3 luni in fiecare cu exceptia medics unde am stat mai bine de un an Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: Taxi-rank3, Medics- Leader, PD,NG,FBI- rank4, school-rank3. la restul nu mai tin minte De ce ati parasit ultima factiune: datorita situatiei financiare proaste Job-uri precedente(secundare): Toate Job-ul actual(secundar): Detectiv De ce vrei sa intri in Scoala: Am mai fost in aceasta factiune si imi place faptul ca impune implicare atat pe server cat si pe forum O poza cu stats:
Ares Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Nick: volkswagen Nume pe forum: rares443 Level: 7 Vârsta(reala): 20 ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): sf Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Taxi, Medics,PD,NG,FBI, Hitman, The Mafia, Triads, Yakuzza, Bikers, School Cat timp ati stat in factiunile anterioare: joc de mai bine de 3 ani, am stat al putin 3 luni in fiecare cu exceptia medics unde am stat mai bine de un an Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: Taxi-rank3, Medics- Leader, PD,NG,FBI- rank4, school-rank3. la restul nu mai tin minte De ce ati parasit ultima factiune: datorita situatiei financiare proaste Job-uri precedente(secundare): Toate Job-ul actual(secundar): Detectiv De ce vrei sa intri in Scoala: Am mai fost in aceasta factiune si imi place faptul ca impune implicare atat pe server cat si pe forum O poza cu stats: Lider la medici? imi dai PM sau postezi la discutii cu ce nume ai mai jucat? eu nu stiu niciun lider cu numele acesta la medici
TaofiK^^ Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Nick: TaofiK Nume pe forum: TaofiK^^ Level: 7 Vârsta(reala): 20 ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): - LSV , THE TRIADS,LICENSE FACTION , PD , NG , Consilieri , Smurd ,Ballas , FBI Cat timp ati stat in factiunile anterioare: consilieri - 2saptamani - smurd 3 saptamani - ballas 2 saptamana - fbi 1 saptamana Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 2 politicieni , smurd 3 , ballas 2 , fbi 1 De ce ati parasit ultima factiune: am omorat un mafiot desi mia spus ca se preda [ nu stateam dupa el sa lase materialele dupa cum vroia el ] Job-uri precedente(secundare): detective , armsdealer Job-ul actual(secundar): - detective De ce vrei sa intri in Scoala: Consider aceasta factiune , una bine inchegata , cu multi membri activi , si in acelasi timp este foarte serioasa si are un rol foarte important pe acest server ! Poza /stats: http://imageshack.us/f/18/samp006ca.png/
(C.I.A)Sabin13 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Model de aplicatie: Nick:(C.I.A)Sabin13 Nume pe forum:(C.I.A)Sabin13 Level:18 Vârsta(reala):13 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):Ls Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Ust,Sfr,The Triads,Ballas,Ng Cat timp ati stat in factiunile anterioare:ust-3 sapt sfr-2luni the triads-2sapt balas-3-4zile Ng-2sapt Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:Ust-1 Sfr-3 The Triads-2 Balas-1 Ng-2 De ce ati parasit ultima factiune:faceam skill la mecanic cu mixtap si smiley si n-am stiut ca e abuz de repair/refill si am primit quitfaction de la old :( Job-uri precedente(secundare):Reporter,arms dealer,trucker Job-ul actual(secundar):Reporter De ce vrei sa intri in Scoala:1.are 2 lideri capabili 2.organizarea din aceasta factiune 3.imi place O poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/94/samp008lyq.png/
Ares Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 volkswagen - Aplicatie destul de interesanta, imi pari capabil pt a fi instructor - acceptat pt teste TaofiK - Activ si serios. Am fost colegi inainte de wipe din cate tin eu minte si faceai o treaba destul de buna - acceptat pt teste (C.I.A)Sabin13 - Activ.. cu toate ca ai facut abuz in ultima factiune, cred ca meriti o sansa - acceptat pt teste Momentan Scoala nu mai recruteaza, va rog nu mai aplicati!
Erwin Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Model de aplicatie: Nick:Cobra1 Nume pe forum:Erwin Level:20 Vârsta(reala):16 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):dupa wipe :Smurd Triads BNB UST Cat timp ati stat in factiunile anterioare:nu mai stiu Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:Smurd 3 ,DNB1 Triads4 UST1 De ce ati parasit ultima factiune:Am vrut sa incerc Ballas da mam razgandit si am ales Scoala Job-uri precedente(secundare):CarJacker Job-ul actual(secundar):nici unu De ce vrei sa intri in Scoala:Are lideri foarte de treaba si imi doresc O poza cu stats: View post on imgur.com 1
Ares Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Aplicatiile sunt inchise, momentan nu mai recrutam !!!
Ares Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Scoala recruteaza, asteptam aplicatiile voastre!
Zachary Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Nick: Orizont. Nume pe forum: OrizonT. Level: 7 Vârsta(reala): 14 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): Los Santons . Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): SMURD Cat timp ati stat in factiunile anterioare: O saptamana . Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: Rank 1 . De ce ati parasit ultima factiune: Lispa de activitate, plictiseala . Job-uri precedente(secundare): Car Jacker, NR, Trucker, Detectiv . Job-ul actual(secundar): Detectiv . De ce vrei sa intri in Scoala: O factiune serioasa si liderii sunt capabili . :) Stats: http://imageshack.us/photo/my-images/141/samp142g.png/
Bogdan19 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Nick: Bogdan Nume pe forum: *Bogdan* Level: 17 Vârsta(reala): 16 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): Los Santons. Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Inainte de wipe : Grove, FBI ; dupa wipe: FBI, THE Mafia. Cat timp ati stat in factiunile anterioare: FBI am avut in total 1 an si ceva. Mafia maxim o saptamana. Motivul mai jos .. Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: FBI 5, Mafia 1. De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa incerc sa vad cum este viata de mafiot. Nu mi se potriveste deloc. Consider ca eram in plus. Locul meu nu este intro mafie. Job-uri precedente(secundare): Detectiv , Arms Dealer. Job-ul actual(secundar): Deocamdata niciunul. De ce vrei sa intri in Scoala: Vreau sa stau si eu mai linistit , vreau o factiune mai linistita. Cand eram FBI se urcau toti mafiotii in cap , iar cand eram Mafia cam la fel. Scoala este o factiune frumoasa si vreau sa petrec ceva vreme aici. Stats: http://imageshack.us/photo/my-images/534/samp050hm.png/
Ares Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Orizont - respins - motiv: Orizont. nu a stat 1 saptamana in factiune, civil pana pe data de 20.01.2012. Bogdan - acceptat pt teste, fostii tai liderii au avut cuvinte bune despre tine, sa vedem daca te adaptezi Scolii
SkateRZ Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Nick:SkateRZ Nume pe forum:SkateRZ Level:22 Vârsta(reala):15 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Smurd,Ng,Ballas,Scoala,Sfr,Triads Cat timp ati stat in factiunile anterioare:In sfr am stat o luna parca , si in triads 2 luni,iar in celalalte cateva saptamani Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:Smurd 3,Ng 2,Ballas 2,Scoala 2,Sfr 2,Triads 3 De ce ati parasit ultima factiune:Personal. Job-uri precedente(secundare):CJ,Detectiv,Arms dealer,trucker,drugs dealer Job-ul actual(secundar): - De ce vrei sa intri in Scoala: Sa vand licente ca sa fac un ban,este o factiune destul de frumoasa in care am mai fost O poza cu stats: 1
Theodor Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 SkateRZ - Ai mai fost in Scoala, te-ai descurcat bine, acceptat pentru teste
randy1997 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Nick:Soldier1 Nume pe forum: randy1997 Level:7 Vârsta(reala):14 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Politicieni, Ballas Cat timp ati stat in factiunile anterioare:am stat 4 zile Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:Politicieni rank 2, Ballas rank 1 De ce ati parasit ultima factiune:Nu ma descurcam trebuia multi bani pt mats:D Job-uri precedente(secundare):Camionagiu si cand eram in ballas arms dealer Job-ul actual(secundar):nici unul De ce vrei sa intri in Scoala:Casa pot da o mana de ajutor factiuni si liderilor din factiune O poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/838/samp532h.png/ 2
Ares Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Soldier1 - nu te vrea nimeni in factiune, iar fostii tai lider nu mi-au spus nimic care sa ma convinga sa te accept, din contra - respins