Guest Tempest. Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Multumesc , de astazi sunt noul vostru coleg , sper sa ne intelegem :)
FullSpeed Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Bine v-am gasit si eu , sper sa ne inteleg bine cat timp suntem colegi . bafta
Rith Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Welcome celor intrati . Bafta celor iesiti :)). numa bine :*:)). huh :x. fuLLspeeD colegutz ;;).
RazoR Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Welcome celor noi si bafta la contracte.Anndy bafta in continuare si ai grija de tine! :bye:
nO sOuNNNd Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 welcome celor noi :> sper sa ne intelegem si bafta la contracte # bafta anndy!
Sergiu Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Welcome celor noi! Spor la contracte. :right: Bafta aNNNdy in continuare, mai vorbim pe mess / samp. B-)
LoLz0r™ Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Bine ati venit, va urez succes si spor la contracte. aNNNdy, iti urez si tie mult succes si bafta pe viitor.Ne mai auzim in joc cand intrii. #De maine reiau activitatea sper.
FullSpeed Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 In caz ca sedinta va fi astazi sau maine pana in ora 20:00 , nu pot ajunge . Bafta la contracte
nO sOuNNNd Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 welcome back :> spor la contracte # ne auzim in joc B-)
Athreyu Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Astazi nu va fi nicio sedinta. #Ingerul mai joci?si cand ma refer jucat,nu zic 4 ore la 10 zile. Ryder tu cum stai?parca esti cu atestatele daca nu ma insel. Otz3larule de tine nu mai stiu nimic. GoTeK probleme mai ai? Just.Me mai ai de gand sa activezi? mai erau vreo 2 indivizi dar ei joaca...
alecs. Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 In legatura cu sedinta , cred ca ar trebuii facut cand se rezolva problema cu lagul si contractele cred ca or sa fie foarte putine din cauza acestei probleme a serverului.
Gotec Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Astazi nu va fi nicio sedinta. #Ingerul mai joci?si cand ma refer jucat,nu zic 4 ore la 10 zile. Ryder tu cum stai?parca esti cu atestatele daca nu ma insel. Otz3larule de tine nu mai stiu nimic. GoTeK probleme mai ai? Just.Me mai ai de gand sa activezi? mai erau vreo 2 indivizi dar ei joaca... Incerc sa fiu mai activ dar acuma am competentele.Dupa bac voi activa ca la inceput.
Athreyu Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Sedinta nu se va tine in acest weekend,probabil in urmatorul,din cauza unor probleme cu server-ul.
Guest Tempest. Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Nu poti face nimic pe server :violent: Merge 20 secunde , si 3 minute se blocheaza .
Just.Me Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Astazi nu va fi nicio sedinta. #Ingerul mai joci?si cand ma refer jucat,nu zic 4 ore la 10 zile. Ryder tu cum stai?parca esti cu atestatele daca nu ma insel. Otz3larule de tine nu mai stiu nimic. GoTeK probleme mai ai? Just.Me mai ai de gand sa activezi? mai erau vreo 2 indivizi dar ei joaca... Am activat cum am putut cateva zile si nu voi fii chiar activ in momentul de fata pentru ca am niste probleme personale si am bacul..activez cum pot pana termin sesiunea :)
RydeR Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Astazi nu va fi nicio sedinta. #Ingerul mai joci?si cand ma refer jucat,nu zic 4 ore la 10 zile. Ryder tu cum stai?parca esti cu atestatele daca nu ma insel. Otz3larule de tine nu mai stiu nimic. GoTeK probleme mai ai? Just.Me mai ai de gand sa activezi? mai erau vreo 2 indivizi dar ei joaca... # Am terminat cu orele de legislatie,acum mai am doar de invatat pana voi da sala... dar de maine voi activa din`nou ;)
Athreyu Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Astept azi/maine de la voi PM cu event-urile castigate.
Rith Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 ia dati si voi un check la dedicatii..ca nu va doare manutza :)) page 271 >:D<.
Athreyu Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 ANUNT! O noua misiune este disponibila. Spor la treaba. Pentru nelamuriri ma contactati in joc.
alecs. Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Imi cer scuze pentru aceste zile de inactivitate , am avut o problema grava si nu am avut cand sa anunt inactivitatea , kidzeen daca e vorbim...
Athreyu Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Imi cer scuze pentru aceste zile de inactivitate , am avut o problema grava si nu am avut cand sa anunt inactivitatea , kidzeen daca e vorbim... Bineinteles, o sa vorbim. #Ma pun mai pe seara sa reactualizez datele despre fiecare in parte,cat despre rank-uri primiti pe parcurs, nu neaparat la sedinta. ##O noua misiune o sa fie disponibila astazi sau maine. :director: Cine mai are de trimis PM cu event-urile stie unde sa ma caute.
Athreyu Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 ANUNT! O noua misiune este disponibila. Pentru nelamuriri ma cautati in joc sau prin PM. p.s kenn sa dai un semn cand ma vezi prin game.
Guest Teddy Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Scuzati-ma pentru inactivitatea din ultimele 2 saptamani, pur si simplu nu mai aveam timp sa intru cand ajungeam acasa, iar daca intram stateam degeaba pentru ca nu avea cine sa imi dea / ne dea contracte, mai era si problema cu LAG-ul ( sper ca nu mai e ). Eu unul sper ca am rezolvat problemele si sunt liber sa-mi reiau activitatea.