Athreyu Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Mai face cineva misiunea sau pun alta? #Boomslide,Stefan27,Ryth sa ma cautati prin joc cand ma vedeti.
alecs. Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 O facem , o facem , mai am nevoie de 9 contracte ,maine e gata
Athreyu Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Misiunea o voi schimba in cursul zilei de azi. #Grabiti-va cei care nu ati terminat-o deja.
aNNNdy Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Dragi colegi, bine v-am regasit. :beer: Dupa o lunga perioada de timp, am reusit si eu sa-mi rezolv toate probleme care le-am avut. :hail: Incepand de astazi, voi reincepe sa activez, sper ca o sa ne intelegem la fel de bine ca si pana acum. :crazy:
nO sOuNNNd Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Dragi colegi, bine v-am regasit. :beer: Dupa o lunga perioada de timp, am reusit si eu sa-mi rezolv toate probleme care le-am avut. :hail: Incepand de astazi, voi reincepe sa activez, sper ca o sa ne intelegem la fel de bine ca si pana acum. :crazy: welcome back, spor la contracte :> ne auzim in joc.
LoLz0r™ Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Dragi colegi, bine v-am regasit. :beer: Dupa o lunga perioada de timp, am reusit si eu sa-mi rezolv toate probleme care le-am avut. :hail: Incepand de astazi, voi reincepe sa activez, sper ca o sa ne intelegem la fel de bine ca si pana acum. :crazy: Bine ai revenit, ma bucur ca ti-ai rezolvat problemele si iti urez succes la contracte, misiune etc.
Guest Mihai Razvan Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Dragi colegi, bine v-am regasit. :beer: Dupa o lunga perioada de timp, am reusit si eu sa-mi rezolv toate probleme care le-am avut. :hail: Incepand de astazi, voi reincepe sa activez, sper ca o sa ne intelegem la fel de bine ca si pana acum. :crazy: Bine ai revenit ! :-*
Athreyu Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Mai verificati topicul cu misiuni,am modificat ultima misiune,ramane cea cu numele 'The lucky man'.Succes! #Bine ai revenit aNNNdy,spor la treaba.
aNNNdy Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Imi pare rau dar nu pot ajunge la sedinta, deoarece sunt plecat la nunta unei prietene si ajung acasa doar seara-tarziu. Spor la sedinta! :right:
Rith Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nu pot ajunge la sedinta, plec in cluj asta seara sau maine dimineata, nu pot posta nici ctr. :tiphat: :tiphat: :tiphat:
Just.Me Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Nu pot ajung sunt plecat din localitate de la 11:00 imi cer scz .
alecs. Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Imi pare rau dar nu cred ca ajung la sedinta..sunt plecat.
Athreyu Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Misiunea o voi lasa si astazi,poate mai sunt si alti doritori :). #Astept de la voi prin PM si pozele cu event-urile castigate.
Guest Teddy Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Imi pare rau, dar nu voi putea fii prezent la sedinta de Sambata, pentru ca sunt plecat de dimineata si ma intorc seara pe la 23. Postez acum pentru ca s-ar putea sa nu mai am ocazia alta data, avand probleme cu conexiunea la internet. Plecat voi fii 100 %, asa ca am decis sa Postez de pe acum. :tiphat:
aNNNdy Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Nick: aNNNdyRank: 2Motivul demisiei: Nu pot sa activez la fel de mult cum activat inainte, chiar daca nu am sa ma las de SA:MP, vreau sa cedez locul meu unui alt jucator, in speranta ca el va putea activa mai mult decat mine. As vrea sa ma iertati atat voi colegii, cat si tu, kidzeen daca v-am gresit cu ceva si vreau sa va spun ca nu a fost cu intentie. Cat despre tine kidzeen, nu am cuvinte care sa exprime bine faptul ca iti multumesc pentru tot ceea ce ai facut pentru mine cat am fost in factiunea ta. Imi pare rau daca te-am dezamagit, dar nu pot sa activez la fel de mult ca si inainte. Va doresc multa sanatate (e mai buna decat toate, credeti-ma pe cuvant :>) si multa bafta in tot ceea ce va propuneti. Sper sa aveti grija ca Hitman sa ramana cea mai buna si mai "dorita" factiune. Toate cele bune. :nanana: *E posibil sa ne mai auzim in joc din cand in cand! Sper sa ne auzim cu bine. Va multumesc inca odata pentru tot ceea ce ati facut pentru mine. Aveti grija de voi.:tiphat:
Athreyu Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Asa cum ti-am urat si in topicul cu demisii,asa iti urez si aici multa sanatate si succes in toate. #O noua misiune va fi disponibila diseara sau maine.
alecs. Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Bafta in tot ce vei face annndy , Welcome Hades. si FULLspeed